You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

Uutiskirje arkisto


 • 08/2018

  Hyödyllinen välivuosi maailmalla

  Onko sinulla välivuosi tai vuorotteluvapaa tiedossa? Käytä vuosi tekemällä jotain merkityksellistä vapaaehtoishankkeessa ja keräämällä uusia kokemuksia maailmalta. Miten olisi luonnonsuojelu- ja sukellushanke Thaimaassa tai hoivahanke lasten parissa Perussa?

 • 07/2018

  Ota unelmasi tosissaan

  Kesä on aikaa nauttia pitkistä päivistä, auringosta ja rennoista illoista, mutta myös hyvä hetki pohtia ensi syksyä ja loppuvuotta. Jos sinulla on matkakuumetta, mikset rupeaisi jo nyt suunnittelemaan tulivia seikkailuja. Mitä parempaa kuin viettää ilta puistossa matkasuunnittelun parissa.

 • 04/2018

  Tasa-arvon puolesta ympäri maailmaa

  Maaliskuussa juhlittiin tasa-arvon päivää sekä naisten oikeuksien päivää. Aiheet ovat pinnalla ja niistä on keskusteltu maailman laajuisesti, ja hyvä näin, sillä näiden tärkeiden asioiden suhteen on vielä paljon työtä.

 • 02/2018

  Jokainen on tervetullut mukaan avustustyöhön

  Joulukuussa 100 vuotta täyttänyt Suomi on kulkenut huikean matkan itsenäisyyden alkutaipaleista hyvinvointiyhteiskunnaksi. Olemme kehittäneet omaa yhteiskuntaamme, mutta olleet myös aktiivisesti mukana kehitysyhteistyön luomisessa, ja yhä useampaa suomalaista kiinnostaakin osallistua avustustyöhön niin kotimaassa kuin ulkomailla.