You are from: United States, Go to our American website. Close

Miksi Projects Abroad?

Instagram
   

Suuri valikoima vapaaehtoispaikkoja

Projects Abroad toimii viidellä mantereella ja vapaaehtoisilla on laaja valikoima ainutlaatuisia hankkeita, mistä valita. Jokaisessa maassa on useita hankkeita ja vapaaehtoisena voit valita niistä vapaasti osaamistasi, kiinnostustasi ja toiveitasi vastaavan hankkeen.

  • Yhdistä hankkeita – Voit yhdistää useita hankkeita kussakin maassa. Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin mahdollisuuksistasi. 
  • Yhdistä kohteita – Voit myös yhdistää useita eri kohteita ja suunnitella haaveidesi matkan. Kaikki hankkeemme ovat yhdisteltävissä ja yhdistäessäsi hankkeita saat 10% alennuksen jokaisen kohteen ja hankkeen kustannuksista. 

Lue lisää yhdistelmävaihtoehdoista.

  

Joustava aikataulu

Voit itse päättää milloin aloitat ja lopetat. Hankkeillamme on pitkän tähtäimen tavoitteet ja työskentelemme jatkuvasti näitä tavoitteita kohti. Voit siis valita osallistutko kuukauden tai vaikka vuoden ajan ja minä vuodenaikana haluat matkustaa. Meillä ei ole kiinteitä aloituspäiviä vaan pidämme huolen, että vapaaehtoisten vaihto tapahtuu joustavasti ja uusi osallistuja jatkaa siitä, mihin edellinen on työssään jäänyt. Meillä on myös joitakin hankkeita, jotka on suunniteltu niin, että niihin voi osallistua kahden viikon ajaksi, jos esimerkiksi loma-ajat sallivat vain lyhyen osallistumisajan.

   

Ei pääsyvaatimuksia

Emme vaadi osallistujiltamme erityistaitoja tai kokemusta etukäteen. Saat henkilöstöltämme apua sinun toiveitasi ja kykyjäsi vastaavan vapaaehtoispaikan etsimisessä. Meillä on myös PRO-ammattilaishankkeita, joihin haemme ammattitaitoisia ja kokeneita osallistujia. Kerrothan siis ajoissa, jos sinulla on erityisiä kiinnostuksen kohteita tai osaamista, jotka haluat meidän ottavan huomioon hankkeen valinnassa. Alaikäraja osallistumiseen on 16 vuotta ja voit matkustaa kanssamme aina 75-vuotiaaksi asti.

   

Paikallinen tuki

Vakituinen, paikallinen henkilöstömme avustaa vapaaehtoisiamme sopeutumaan ympäristöönsä ja työhönsä ja varmistaa, että kaikilla vapaaehtoisilla on hyvä olla. Henkilökuntamme tulee vastaan lentokentälle, saattaa sinut majoituskohteeseesi ja esittelee sinulle asuinympäristösi. Me perehdytämme sinut maahan, kulttuuriin ja vapaaehtoistyöpaikkaasi ja huolehdimme siitä, että tunnet olosi turvalliseksi. Jos kohtaat ongelmia, niin kollegamme ovat aina tavoitettavissa – öin ja päivin – ja auttavat sinua. Tämä tuki ei ole vain hätänumero, johon voit soittaa vaan paikallinen henkilöstömme on henkilökohtaisesti tukenasi ongelmien sattuessa! Vapaaehtoistyökohteemme ovat aina sopivan matkan päässä paikallisista toimistoistamme, jotta henkilökuntamme pääsee luoksesi nopeasti.

Jos haluat lisätietoa siitä kuinka me toimimme tuki ja turva asioissa, lue aiheesta lisää Tuki ja Turva - sivulta.

   

Hyödyllisyys

Vapaaehtoistyössäsi Projects Abroadin kanssa tulet osaksi vapaehtoisten sekä paikallisten asukkaiden yhteisöä ulkomailla, joka työskentelee yhteistyössä parantaakseen elämäänsä ja ympäristöään. Vapaaehtoistyöllä on suuri vaikutus niin tukemiimme ihmisiin ja ympäristöihin, kuin sinuun itseesikin. Kansainväliset vapaaehtoistyökohteemme olemme valinneet puhtaasi avun tarpeen perusteella ja olemme suunnitelleet hankkeemme yhteistyössä paikallisten kansalaisjärjestöjen ja hallitusten kanssa. Meille on tärkeää, että hankkeet ovat todella hyödyllisiä sekä paikalliselle yhteisölle, että sinulle vapaaehtoisena. 

   

Kulttuurikylpy

Vapaaehtoisena ulkomailla työskentelet paikallisten asukkaiden kanssa hankkeessasi ja lisäksi voit asua isäntäperheessä lähistöllä. Päivittäisen vuorovaikutuksen kautta kollegoihin, perheeseen ja uusiin ystäviin pääset lähemmäksi paikallista kulttuuria kuin voisit ikinä kuvitella! Vapaaehtoismatkasi aikana sinulla on mahdollisuus vierailla paikallisilla nähtävyyksillä vapaa-aikanasi ja kokea monia seikkailuja muiden vapaaehtoisten kanssa. Vapaaehtoismatka tarjoaa loistavan tilaisuuden elää päivittäistä elämää toisessa kulttuurissa ja se tuo paljon kokemuksia ja näkökulmia, jotka tulevat takuulla olemaan hyödyksi tulevaisuudessa.

  

Matkat ja ilmainen kuljetus lentokentältä

Halutessasi Projects Abroad Travel auttaa sinua varaamaan lentosi perille kohteeseesi. Riittää, kun laitat rastin ruutuun hakemukseesi niin säästyt lentojen etsimisen ja varaamisen vaivalta. Tarjoamme aina vähintään kaksi lentoreitti- ja kustannusvaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi. Vaihtoehtoisesti voit varata lennot itse sen jälkeen kun olemme hyväksyneet sinut ja sinulle on varattu paikka hankkeessa. Tässä tapauksessa sinun tulee vain ilmoittaa meille lentojesi tiedot; kuljetukset lentokentälle ja sieltä kohteeseen ovat aina ilmaisia kaikille vapaaehtoisillemme.

   

Kokemusta sinulle ja ansioluetteloosi

Todella laadukas valikoimamme työharjoittelupaikkoja ja vapaaehtoiskohteita yhdistettynä kokemukseen ulkomailla elämisestä ja matkustamisesta on tervetullut lisä kenen tahansa ansioluetteloon. Voit valita hankkeen pelkästä auttamisen halusta, mutta kannattaa myös ottaa huomioon mahdollisuus osallistua hankkeeseen, jossa voit kehittää osaamistasi tai hankkia työkokemusta nykyiseltä tai tulevalta alaltasi. Vapaaehtoismatkallasi voi olla tärkeä merkitys tulevaan elämääsi, joten ota siitä kaikki irti!

   

Opi uusi kieli

Asuminen ja työskentely paikallisten asukkaiden kanssa tarjoaa loistavan mahdollisuuden uuden kielen oppimiseen. Tarjoamme vapaaehtoistyön lisäksi lyhyitä kielikursseja useimmissa kohteissamme muun muassa arabian, englannin, ranskan, nepalin, mandariinikiinan ja espanjan kielissä. Lue lisää kielikursseistamme täältä.