You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoiseksi Thaimaahan - vapaaehtoismatkoja ja vapaaehtoistyötä Aasiassa

Instagram

Vapaaehtoiseksi Thaimaahan – vapaaehtoismatkoja ja vapaaehtoistyötä Aasiassa

Thailand Map

Toimipaikat: Krabi ja Ao Nang

Hankkeen kesto: Kahdesta viikosta ylöspäin (riippuen hankkeesta)

Majoitus: Isäntäperhe tai bungalow Luonto & Ympäristöhankkeessa

Hankevaihtoehdot:Opetus,
Hoiva, Luonto & Ympäristö

Vapaaehtoisena Thaimaassa sinulla on mahdollisuus antaa jotakin maalle, jossa olet ehkä ollut lomalla. Lisäksi, vapaaehtoisena Thaimaassa sinulla on mahdollisuus kokea jotain sellaista, mihin sinulla ei turistina ole mahdollisuutta.

Thaimaa on yksi maailman suosituimmista turistikohteista ja se ei ole mikään ihme ottaen huomioon sen tarjoamat monet mahdollisuudet. Mutta, jos haluat nähdä todellisen Thaimaan, niin valmismatka turistikohteeseen ei ole vastaus. Vapaaehtoisena Thaimaassa näet maan todellisen kulttuurin, perinteet, ihmiset ja tavat. Thaimaalaiset ovat erittäin energisiä ja vieraanvaraisia ja paikallinen ruoka räjäyttää makuhermosi.

Projects Abroadin toimipaikka on Ao Nangissa, Krabin provinssissa, lyhyen bussimatkan päässä Bangkokista etelään. Toimistomme ja vapaaehtoistyöpaikkamme sijaitsevat sisämaahan päin, pois matkailukeskuksista ja Krabin kaupungista. 

Vapaa-ajallasi sinulla on mahdollisuus vierailla upeissa temppeleissä, hiljaisilla rannoilla, muinaisilla raunioilla ja ihmetellä kaikkea muuta, mitä Thaimaa tarjoaa. Siellä on aina jotain uutta löydettävää; puhvelit auraamassa riisipelloilla, vesisota thaimaalaisten uutena vuotena tai sykkiviä markkinoita.

 

Opetus

Undervisning

Sijoituspaikka: Krabi, Ao Nang

Koulu: Peruskoulu

Oppilaiden ikä: 7 - 16 vuotta>

Luokkakoko: 12 - 40>

Sinun tehtäväsi: opettaja (englannin kieli)

Muut opetusmahdollisuudet: Urheilu

Majoitus: Isäntäperhe

Mitä hintaan sisältyy? Ruoka ja majoitus, vakuutukset, tuki- ja apupalvelu 24 tuntia vuorokaudessa, perehdytys kohteessa, kuljetukset, henkilökohtainen verkkosivu, josta löydät kaikki matkaasi ja hankkeeseesi liittyvät yksityiskohdat.

Mitä ei sisälly hintaan? Lennot, rokotukset, viisumi, taskuraha.

Kuinka kauan työskentelet? Kuukaudesta ylöspäin

Aloituspäivä: Joustava

Undervisning

Toimimme useissa eri kouluissa, suurista julkisista kouluista aina pieniin temppelikouluihin. Monet vapaaehtoiset opettavat peruskouluikäisiä lapsia, mutta on mahdollista työskennellä myös isompien kanssa. Suurin osa vapaaehtoishankkeistamme sijaitsevat Krabissa ja sen ympäristössä ja Ao Nang:issä Thaimaan lounaisrannikolla.

Thaimaalaiset opettajat ovat erittäin hyviä opettamaan englannin kielioppia, joten sinun tehtäväsi onkin auttaa lapsia heidän ääntämisessään. Useat koululuokat ovat suuria, joskus jopa 40 opiskelijaa. Englannin osaaminen on yhä tärkeämpää Thaimaassa ja varsinkin tässä osassa maata. Suuri osa tuloista tulee matkailusta ja tällä alalla englannin taidoista on varmasti suuri etu. Vapaaehtoisena Thaimaassa panoksellasi voi olla merkittävät rooli tässä kehityksessä.

Undervisning

Vapaaehtoisena sinulla on useita kouluja joista valita. Useimmat vapaaehtoiset opettavat lapsia, joiden iät vaihtelevat 4:n ja 11 vuoden välillä. Yleensä opetat noin 4 tuntia päivässä, mutta tämä vaihtelee eri vapaaehtoishankkeissa. Jäljellä olevan ajan käytät tuntien suunnitteluun ja viimeistelyyn.

Thaimaassa kouluilla on lomaa huhtikuussa ja elokuussa ja pienempi loma lokakuussa. Tänä aikana järjestämme sinulle erilaisia opetustehtäviä. Voit opettaa englannin alkeita, ohjata oppimistehtäviä Ao Nangissa tai opettaa aikuisille englantia pienissä yhteisöissä.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Thailand Teaching Management Plan.

Sivun alkuun

 

Hoiva

Barn & Ungdom Sijoituspaikat: Ao Nang, Krabi, Phuket

Hankkeen tyyppi: Päiväkodit, päivähoitokeskukset ja koulut lapsille, joilla on erityistarpeita

Lasten ikä: 2-20

Ryhmäkoko: 30-80

Barn & Ungdom

Sinun tehtäväsi: Avustaa vakiohenkilökuntaa leikeissä, lastenhoidossa ja perusopetuksessa

Majoitus: isäntäperhe

Mitä sisältyy hintaan? Ruoka ja majoitus, vakuutukset, kuljetukset, tuki ja apu 24 tuntia vuorokaudessa, perehdytys kohteessa, oma verkkosivusto

Mitä ei sisälly hintaan? Lennot, viisumit, taskuraha

Kuinka kauan viivyt hankkeessa? Kahdesta viikosta ylöspäin

Aloituspäivä: Joustava

Useimmat vapaaehtoiset työskentelevät esikouluissa ja päivähoidossa 3 -6 – vuotiaiden lasten kanssa. Vapaaehtoistyöpaikkamme sijaitsevat Krabilla ja sen ympäristössä, Ao Nangissa. Hankekohteissa annat lapsille hyvät lähtökohdat elämään ja tarjoamalla heille mahdollisuuden tutustua englannin kieleen varhaisessa iässä voit rohkaista lapsia oppimaan lisää. Pelien laulujen, taiteen ja käsitöiden kautta opit tuntemaan lapset ja lapset oppivat lisää sinusta.

Barn & Ungdom

Meillä on myös vapaaehtoispaikkoja Krabin koulutuskeskuksessa, jossa teemme yhteistyötä lasten ja nuorten kanssa, joilla on fyysisiä tai henkisiä vammoja. Vapaaehtoistyöpaikat, joissa hoidetaan lasten ja nuorten henkisiä vammoja voivat olla todella vaativia, joten aikaisempi kokemus vastaavasta työstä on suositeltavaa.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Thailand Care Management Plan.

Sivun alkuun

 

Natur & Miljö

Luonto & Ympäristö

Vapaaehtoistyö Thaimaassa tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua merien suojeluhankkeeseemme pitkin Thaimaan länsirannikkoa. Osa työstä sisältää sukeltamista ja vapaaehtoiset, jotka viipyvät hankkeessa vähintään kuukauden saavat kaksi sukellustodistusta: Open water Certificate ja Advance Open Water Scuba Diver-todistukset. Vapaaehtoismatkasi hinta Luonto & Ympäristö –hankkeeseen sisältää sukellustodistukset, jotka ovat voimassa kaikkialla maailmassa. Natur & Miljö

Havainnoimalla ja analysoimalla koralliriuttojen ja sen eliöstön vaurioita autat kehittämään ympäristönsuojelua ja tapoja, joilla turismin ja ihmisten tietämättömyyden haittoja voidaan ehkäistä. Sukellusten aikana siivoamme myös kalaverkkoja ja jätteitä koralliriutoilta. Osa työstä tehdään maalla, jossa istutamme mangrove puita, siivoamme rantoja ja lisäämme tietoisuutta hyvistä ympäristökäytännöistä kouluissa ja paikallisessa yhteisössä.

Vapaaehtoisena Thaimaassa luonto ja ympäristöhankkeessamme asut bungalowissa rannalla Ao Nangin eteläpuolella.

Natur & Miljö

Katso videoita hankkeistamme Thaimaassa täällä.

Ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää tästä kiinnostavasta hankkeesta!

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Thailand Conservation Management Plan.

Sivun alkuun


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä