You are from: United States, Go to our American website. Close

Lähde vapaaehtoiseksi Afrikkaan ja osallistu hankkeisiimme Tansaniassa

Lähde vapaaehtoiseksi Afrikkaan ja osallistu hankkeisiimme Tansaniassa

Tanzania Map

Toimipaikat: Arusha, Moshi

Hankkeen kesto: Kahdesta viikosta ylöspäin

Majoitus: isäntäperhe

Mielenkiintoisia vierailukohteita: Kilimanjaro, Serengetin kansallispuisto, Sansibar

Hankevaihtoehdot: Opetus,
Hoiva, Lääketiede & Terveys, Journalismi, Rakennushankkeet, Mikrorahoitus, Ihmisoikeudet, Kielikurssit

Oletko halukas tekemään vapaaehtoistyötä Afrikassa? Voit lähteä vapaaehtoismatkalle Tansaniaan! Tansaniassa meillä on hyvä valikoima vapaaehtoistyöhankkeita ja harjoittelupaikkoja. Tansania on Itä-Afrikan maa, jossa on Afrikan korkein vuori, valtavia eläinsuojelualueita ja upeita rantoja.

Tansania syntyi Sansibarin saavutettua itsenäisyyden Britannialta vuonna 1964, ja yhdistyen sen jälkeen toiseen Britannian entiseen siirtomaahan Tanganyikaan. Tästä johtuen maan kulttuuri on mielenkiintoinen sekoitus siirtomaa-ajan vaikutuksia ja vanhoja heimoperinteitä, jotka ovat luoneet nykypäivän tansanialaisen kulttuurin. Vaikka maa onkin yksi maailman vähinten kehittyneistä, niin tämänhetkinen poliittinen tasapaino myötävaikuttaa niin, että Tansanian kehitysnäkymät ovat todella hyvät.

Projects Abroad vapaaehtoiskohteet ovat Arushan ja Moshin kaupungit Pohjois-Tansaniassa. Arusha sijaitsee Mount Merun juurella, joka luo näyttävän siluetin kaupungin ylle ja on suosittu safarimatkakohde. Eloisa ja värikäs Tansania tarjoaa runsaasti viihdettä ja jännittävää toimintaa vapaa-ajallesi. Koe Arushan elämää sykkivät markkinat ja rento ilmapiiri, lähde safarille, vieraile Arushan kansallispuistossa, rentoudu Zanzibarin hiekkarannoilla, tai kiipeä Kilimanjarolle, ennen tai jälkeen vapaaehtoisaikasi! Vapaaehtoisena Afrikassa sinulla on kaikki mahdollisuudet mielekkääseen ja jännittävään kokemukseen.

 

Opetus

Hankkeen sijainti: Arusha tai Moshi

Hankekohteet: peruskoulu tai Projects Abroadin Maasai-koulu

Oppilaiden ikä: 5-16

Luokkakoko: 40-50

Työtehtäväsi: apuopettaja tai opettaja

Muita opetusmahdollisuuksia: taideaineet, draama, luonnontieteet, liikunta, musiikki, matematiikka

Majoitus: isäntäperhe

Vaatimukset: ei erityisvaatimuksia

Hankkeen kesto: vähintään 2 viikkoa

Aloituspäivä: joustava, sinä päätät

Utbildning

Vapaaehtoisena Tansaniassa voit osallistua opetushankkeeseen ja olla mukana opettamassa vähäosaisia lapsia. Emme odota sinulta aikaisempaa koulutusta tai kokemusta, sillä tärkeintä on, että olet innokas ja sinulla on vahva halu auttaa. Me räätälöimme vapaaehtoistyöhankkeesi toiveidesi ja osaamisesi mukaan, joten riippuen pätevyydestäsi voit avustaa vakituista opettajaa tai opettaa luokkaa aivan itse!

Tansanian viralliset kielet ovat englanti ja swahili, mutta lisäksi on olemassa yli 100 erilaista heimomurretta. Tansanian koulutusjärjestelmä perustuu kahden kielen politiikkaan, ja hyvä englannin osaaminen on välttämätöntä nuorille tansanialaisille, jotka haluavat kouluttautua ja saada uran. Sinulla on siis suuret mahdollisuudet vaikuttaa positiivisesti oppilaiden tulevaisuuteen.

Työ vapaaehtoisena opettajana Tansaniassa

Opetusvapaaehtoisena Tansaniassa työskentelet pohjoisessa Arushan kaupungissa tai Moshissa. Teemme yhteistyötä valtion peruskoulujen kanssa ja vapaaehtoisten on myös mahdollista opettaa Projects Abroadin Maasai-koulussa Arushan kaupungin lähellä. Maasai-kouluun osallistuvilla lapsilla ei ole usein mahdollisuutta osallistua opetukseen, joten vapaaehtoistemme rooli on erityisen tärkeä. Sinun työsi antaa kylien lapsille paljon, sillä koulun pyörittäminen perustuu työntekijöidemme ja vapaaehtoisten panokseen. Tämä hankekohde antaa myös sinulle on ainutlaatuinen kokemuksen kun saat olla osana maaseudun yhteisöjen elämää.

Kannustamalla lapsia ja suunnittelemalla mielenkiintoisia tunteja, saat lapset kiinnostumaan englannin opiskelusta. Opetusvapaaehtoiset valtion kouluissa aloittavat usein apuopettajana ja työskentelemällä pienten ryhmien kanssa suullisen kielitaidon parantamisen parissa. Maasai-koulussa työsi on itsenäisempää ja teet opetustyötä muiden vapaaehtoisten kanssa.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Tanzania Teaching Management Plan.

Sivun alkuun

 

Hoiva

Hankkeen sijainti: Arusha tai Moshi

Hankekohteet: päiväkoti, päivähoitokeskus tai koulu lapsille, joilla on erityistarpeita

Lasten ikä: 0-14

Ryhmäkoko: 10-80


Työnkuvasi: hoivahallintosuunnitelman mukaisten opetuksellisten pelien ja ryhmäaktiviteettien järjestäminen ja tuen tarjoaminen, hygieniaopetuksen parantaminen 

Vaatimukset: ei erityisvaatimuksia

Majoitus: isäntäperhe

Hankkeen kesto: vähintään 2 viikkoa

Aloituspäivä: joustava, sinä päätät

Barn & Ungdom

Vapaaehtoistyö Tansaniassa hoivahankkeessamme on palkitseva tapa auttaa heikommassa asemassa olevia lapsia. Voit ottaa osaa tähän tärkeään kehitystyöhön välivuotesi, urataukosi tai lomasi aikana. HIV ja AIDS epidemian takia maan keski-ikä on alhainen ja monet lapset ovat huonossa asemassa. Monissa hankekohteissa työntekijät pinnistelevät hyvin rajallisilla resursseilla ja siksi heillä ei ole tarpeeksi aikaa antaa lapsille sitä rakkautta ja huolenpitoa he tarvitsevat.

Riippumatta siitä missä hankekohteessa Tansaniassa työskentelet, sinun täytyy olla valmis haasteeseen. Monet lapsista haluavat epätoivoisesti huomiota ja hoidossasi voi olla myös lapsia, joilla on terveysongelmia ja erilaisia vammoja. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, mutta tarvitse energiaa ja halua auttaa lapsia, joiden kanssa työskentelet. Vapaaehtoistyö Tansaniassa antaa sinulle elinikäisiä muistoja.

Lasten kanssa työskentely vapaaehtoisena Tansaniassa

Tiimimme Tansaniassa järjestää työpajoja kaikille hoivavapaaehtoisille Moshissa ja Arushassa. Näissä tapaamisissa keskitymme kulttuurieroihin hankekohteissa, Swahilin sanaston opettelemiseen, käymme läpi vapaaehtoisten kokemuksia ja saat käytännön ideoita työhösi. Voit työskennellä päiväkodissa, päivähoitokeskuksessa tai erityislapsille tarkoitetussa koulussa. Työ on monipuolista ja vapaaehtoiset työskentelevät paikallisten työntekijöiden rinnalla auttaen lastenhoidossa ja opetuksellisen ohjelman järjestämisessä. Monet lapset tarvitsevat apua esimerkiksi englannin ja laskutaidon perusteiden oppimisessa, ja sinä voit olla tuomasi tukesi näille lapsille. Voit kertoa hakemuksessa jos sinulla on erityisosaamista, joka voisi olla hyödyllistä hoivahankkeessa.

 Vapaaehtoistyö orpokodeissa Tansaniassa

Vapaaehtoisemme ovat vuosien aikana työskennelleet Tansaniassa lasten parissa orpokodeissa ja laitoksissa. Heidän työnsä on ollut erittäin tärkeää näissä hankekohteissa ja avustustyö on parantanut lasten elinoloja ja tarjonnut hoivaa ja tukea. Olemme kuitenkin päättäneet keskittyä yhteisön ja perheiden tukemiseen orpokotityön sijaan, koska uskomme, että lapsien kannalta paras vaihtoehto on asuminen perheessä. Lue lisää vapaaehtoistyöstä orpokodeissa ja meidän näkemyksistä asiaan liittyen.

Tämä tarkoittaa sitä, että vapaaehtoistyötä tehdään Tansaniassa päiväkodeissa, päivähoitokeskuksissa tai kouluissa lastenkotien sijaan. Näin Projects Abroad pystyy tekemään parempaa yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa ja tärkeimmiten, pystymme auttamaan perheitä pysymään yhdessä ja menestymään.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Tanzania Care Management Plan.

 

 

Sivun alkuun

 

Lääketiede

Medicin & Hälsa

Hankkeen sijainti: Arusha tai Moshi

Työnkuvasi: seurata paikallisia terveydenhuollon ammattilaisia ja saada kokemusta lääketieteestä

 

 

Hankekohteet: sairaalat, terveyskeskukset, ja yhteisössä tehtävä terveydenhuoltotyö

Osastot: yleislääketiede, leikkaussali, lastentaudit ja synnytysosasto

Majoitus: isäntäperhe

Vaatimukset: ei erityisvaatimuksia

Hankkeen kesto: vähintään 2 viikkoa

Aloituspäivä: joustava, sinä päätät

Lääketieteen työharjoittelijana sinulla on mahdollisuus ainutlaatuiseen kokemukseen lääketieteen parissa samalla kun autat ihmisiä maassa, jossa on suuri pula terveydenhuollon ammattilaisista. Voit valita eri hankekohteiden joukosta, mutta kaikki sijaitsevat Arushassa, Moshissa tai niiden ympäristössä. Mahdollisia osastoja ovat muun muassa yleislääketiede, leikkaussali, lastentaudit ja synnytysosasto.

Muokkaamme työharjoittelun kiinnostuksesi ja taitojesi mukaan. Sinun roolisi riippuu aiemmasta koulutuksestasi ja kokemuksestasi, kuin myös innostuksestasi ja kyvystäsi oma-aloitteellisuuteen. Voit aloittaa seuraamalla sivusta ja jos paikallinen ohjaajasi antaa, voit vähitellen ottaa aktiivisemmin osaa jokapäiväiseen työhön.

Lääketieteen harjoittelijana vapaaehtoistyöhankkeessa Tansaniassa

Meillä on harjoittelijapaikkoja lääketieteenvapaaehtoisille isoimmissa sairaaloissa ja pienissä terveyskeskuksissa. Kokeneempien vapaaehtoisten on myös mahdollista työskennellä Maasai-yhteisön sairaalassa maaseudulla. Tämä hankekohde on hyvin alkeellinen ja kärsii erityisesti resurssipulasta.

Harjoittelijana Afrikassa kannattaa varautua, että sairaaloiden tilat ja laitteet ovat alkeellisia. Näet myös niin hoitomuotoja, kuin sairauksia, jotka ovat harvinaisia Suomessa. Työaikasi määritellään yleensä viikoittain, mutta illat ja viikonloput ovat vapaita ja tällöin pääset tutustumaan ympäristöösi. Vapaaehtoisaikasi Tansaniassa antaa sinulle kokemuksen, jota kannat mukanasi pitkään!

Projects Abroad järjestää terveydenhuoltokampanjoita ja työpajoja niin Arushassa kuin Moshi. Tämä työ antaa sinulle paremman ymmärryksen Tansanian terveydenhuoltojärjestelmästä. Harjoittelijat paikallisten työntekijöiden kanssa tarjoavat perusterveydenhuoltoa ja terveysvalistusta vähäosaisissa yhteisöissä, jotka eivät ole terveydenhuollon piirissä.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Tanzania Medicine & Healthcare Management Plan.

Jos et voi sitoutua tähän hankkeeseen yli neljäksi viikoksi, on sinun mahdollista olla mukana hankkeessa lyhemmän aikaa. Vaikka pystyt saamaan hyödyllistä lääketieteen alan kokemusta työskentelemällä intensiivisesti yhteisössä, ota huomioon, että lyhyessä ajassa et välttämättä pysty oppimaan tai tekemään yhtä paljon kuin pidempään kohteessa työskentelevät vapaaehtoiset.

 

Fysioterapia

Työskentelemme useiden eri kuntoutuskeskusten ja klinikoiden kanssa Tansaniassa. Vapaaehtoistyöntekijänä Tansaniassa sinulla on mahdollisuus työskennellä rinnakkain vakinaisen henkilökunnan kanssa. Potilaat ovat sekä lapsia, että aikuisia. Tässä vapaaehtoishankkeessa on tärkeää, että sinulla on alan kokemusta tai koulutusta. Fysioterapiaharjoittelijana Tansaniassa saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua siihen, miten potilaita tuetaan Tansaniassa verrattuna omiin aikaisempiin kokemuksiisi.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme:Tanzania Medicine & Healthcare Management Plan.

 

Toimintaterapia

Hankkeen sijainti: Moshi

Työtehtävät: Arvioiden ja hoitosuunnitelmien tekeminen ja lasten avustaminen päivittäisissä askareissa kuntoutuskeskuksessa

Hankekohde: lasten kuntoutuskeskus

Vaatimukset: vähintään yhden vuoden opinnot toimintaterapiasta tai vastaavalta lääketieteelliseltä alalta

Majoitus: isäntäperhe

Hankkeen kesto: vähintään kaksi viikkoa

Aloitusajankohta: joustava

Koska Tansaniassa vammaiset saavat hyvin vähän tukea paikalliselta yhteisöltä, toimintaterapiahankkeen vapaaehtoisilla on mahdollisuus auttaa lapsia kuntoutuskeskuksessa. Tämä hanke vaatii vapaaehtoiselta äärimmäistä kärsivällisyyttä, motivoituneisuutta ja myötätuntoisuutta. Vaikka tulokset eivät näykään välittömästi, on potilaiden kykyjen parantumisen todistaminen palkitsevaa.

Harjoittelijoiden työpaikkana paikallinen kuntoutuskeskus Moshissa. Toimintaterapiahankkeessa keskitytään potilaiden perustaitojen parantamiseen. Vapaaehtoisten tehtäviin sisältyy:

  • potilaan yksilöllisen hoitosuunnitelman arviointi ja tekeminen
  • toimintaterapiamenetelmien opettaminen erityisesti jokapäiväisten hankaluuksien, kuten esimerkiksipukeutumisen tai ruoanlaiton selättämiseksi
  • potilaan kehittymisen seuranta ja sen raportointi

Tähän hankkeeseen osallistuvilta vapaaehtoisilta vaaditaan ainakin yhden vuoden opinnot toimintaterapiasta tai vastaavalta lääketieteelliseltä alalta. Saat paljon työkoemusta aivan erilaisessa ympäristössä ja pääset auttamaan avun tarpeessa olevia.

 

Sairaanhoito

Hankkeen sijainti: Arusha ja Moshi

Työnkuvasi: saada hyödyllistä alan työkokemusta seuraamalla paikallisia sairaanhoitajia eri osastoilla

Hankekohteet: sairaalat, terveyskeskukset, ja yhteisössä tehtävä terveydenhuoltotyö

Majoitus: isäntäperhe

Vaatimukset: ei erityisvaatimuksia

Hankkeen kesto: vähintään 2 viikkoa

Tansanian sairaanhoitohankkeessa on paljon mahdollisuuksia harjoittelijoille sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Vapaaehtoisena näet millaista sairaalanhoitajan ammatti on kehitysmaassa ja huomaat kuinka paljon yksinkertaisin keinoin voi auttaa potilaita! Paikalliset sairaanhoitajat sopeutuivat vaikeisiinkin tilanteisiin ja työskentelevät resurssipulan keskellä.

Hankekohteemme sairaanhoitohankkeiden vapaaehtoisille sijaitsevat Arushassa ja Moshissa.

Harjoittelijana Tansanian sairaanhoitohankkeessa

Harjoittelijat kiertävät usein eri osastoilla, jolloin saat laaja-alaisen kuvan sairaalan toiminnasta. Voit olla esimerkiksi äitiys- tai lastenosastolla, leikkaussalissa, saattohoitoyksikössä tai työskennellä HIV-potilaiden parissa. Kokeneempien vapaaehtoisten on myös mahdollista työskennellä Maasai-yhteisön sairaalassa maaseudulla. Tämä hankekohde on hyvin alkeellinen.

Harjoittelijoiden työhön kuuluu kierroilla mukana olemista ja toimenpiteiden seuraamista. Jos olet opiskelija ja sinulla on aikaisempaa kokemusta, saat usein enemmän vastuuta. Tämä voi tarkoittaa verenpaineen ja painon mittaamista, haavojen sitomista, työvälineiden ojentamista ja kipsien poistamista.

Projects Abroad järjestää terveydenhuoltokampanjoita ja työpajoja niin Arushassa kuin Moshissa. Tämä työ antaa sinulle paremman ymmärryksen Tansanian terveydenhuoltojärjestelmästä.  Harjoittelijat yhdessä paikallisten työntekijöiden kanssa tarjoavat perusterveydenhuoltoa ja terveysvalistusta vähäosaisissa yhteisöissä, jotka eivät ole terveydenhuollon piirissä.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme:Tanzania Medicine & Healthcare Management Plan.

 

Hammaslääketiede

Vapaaehtoisena Tansaniassa pääset työskentelemään terveyskeskuksissa ja klinikoilla. Näissä yksiköissä diagnosoidaan ja hoidetaan monenlaisia hammasongelmia, mutta myös erilaisia suun tutkimuksia ja hoitoja. Sinun tehtäväsi riippuu aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi. Jos osoitat innostusta ja aloitteellisuutta, niin saat vaativampia tehtäviä. Ota meihin yhteyttä, niin saat lisätietoa tästä vapaaehtoismatkasta!

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme:Tanzania Medicine & Healthcare Management Plan.

Sivun alkuun

 

Journalismi - Elokuvatuotanto

Jos opiskelet mediaa, elokuva-alaa, journalismia tai näihin liittyvää alaa ja suhtaudut intohimoisesti elokuviin, niin meillä on sinulle täydellinen hanke. Innostuneet ja motivoituneet vapaaehtoiset, joilla on jonkin verran kokemusta vetävät elokuvatuotannon työpajoja, osallistuvat koulutuksiin ja näyttävät paikallisille nuorille elokuvanteon mahdollisuuksia. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä läheisesti vaikeista taustoista tulevien nuorten kanssa Arushassa.

Filmproduktion

Projects Abroad vapaaehtoiset työskentelevät paikallisen nuorisojärjestön kanssa, joka pyrkii kouluttamaan paikallisia huono-osaisia nuoria. Järjestö toivoo, että vapaaehtoiset ympäri maailmaa tuovat uusia ideoita ja, jotta he voivat oppia toinen toisiltaan niin luovuudessa kuin teknisestikin.

Olitpa sitten juuri valmistunut, pidät välivuotta, lomalla tai ehkä uratauolla, niin voit osallistua, jakaa osaamistasi ja oppia lisää elokuvanteosta ulkomailla.

Vapaaehtoistyö mediahankkeessa Tansaniassa

Vapaaehtoiset työskentelevät nuorten koulutusinstituutissa, jossa keskitytään vahvistamaan ja kouluttamaan nuoria kaikissa elokuvanteon osa-alueissa, mukaan luettuna editointi, ääni, suunnittelu, luova tarinankerronta, elokuva ja Televisio tuotanto ja Televisio journalismi. Vapaaehtoisena avustat kaikissa näissä osa-alueissa ja autat opiskelijoita tuottamaan omia elokuviaan ja TV tuotantojaan monista eri aiheista, jotka heitä kiinnostavat.

Filmproduktion

Joka vuosi noin valitaan 45, 18-25-vuotiasta opiskelijaa kolmen vuoden kurssille. Vapaaehtoisten rooli on tärkeä heidän koulutuksessaan, sillä yhdessä paikallisen henkilökunnan kanssa he eivät opeta ainoastaan elokuvanteon tekniikkaa vaan myös sosiaalisia taitoja, elämäntaitoja ja luovuutta.

Tuomalla luovuuden, esiintymistaidon ja yleiset elämäntaidot opinto-ohjelmaan opiskelijat alkavat pohtimaan omaa tilannettaan ja kulttuuriaan ja olevat näin paremmin valmistautuneita tuleviin mahdollisuuksiin valmistumisensa jälkeen.

Kokemus ja vahva intohimo elokuva-alaan ovat tarpeen, jotta voit ottaa roolin tässä hankkeessa. Jotta voisit osallistua tähän hankkeeseen on sinulla oltava vähintään vuoden koulutus takana elokuva-alalta, media-alalta, journalismista tai jostakin näihin liittyvästä. Tämä on hauska ja mielekäs hanke, joten tuo mukanasi luovuutesi ja avoin mieli: tulet oppimaan paljon ja tarjoamaasi apua arvostetaan suuresti!

Sivun alkuun

 

Rakennushankkeet

Tässä on hanke sinulle, joka pidät fyysisestä työstä ja et pelkää liata käsiäsi! Rakennusvapaaehtoisemme työskentelevät Arushassa ja sen ympäristössä rakentaen erilaisia rakennuksia, esimerkiksi makuusaleja paikallisiin päiväkoteihin alueilla, joilla toimimme.

Byggprojekt

Vapaaehtoisena Tansaniassa työskentelet yhdessä paikallisen rakennuttajan kanssa, joka opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää rakennustekniikoista voidaksesi osallistua kokonaisvaltaisesti. Rakennukset rakennetaan käyttämällä perinteisiä rakennusmenetelmiä ja materiaaleja. Rakennustekniikat ovat helppoja oppia ja ihanteellisia alueilla, joilla resursseja on vähän. Sähköä ei tarvita ja kaikki työ tehdään käsin!

Projects Abroad työskentelee tällä hetkellä Maasai-yhteisössä Arushan ulkopuolella. Hanke keskittyy pääasiassa Maasai -kylä Meseraniin, missä meillä on koulu. Koulu sijaitsee vanhassa kirkkorakennuksessa, missä ei ole ikkunoita ja neljää luokkaa opetetaan yhdessä huoneessa. Kuten voit kuvitella, niin tämä ei ole kestävällä pohjalla ja seuraava hanke onkin rakentaa uusi koulurakennus. Vapaaehtoisilla on ratkaiseva rooli tässä rakennushankkeessa ja ilman heitä sitä ei voida rakentaa!

Tämä vapaaehtoismatka on saatavilla kahden viikon kestoisena, mutta suosittelemme pidempää osallistumista, jotta pääset kunnolla työhön kiinni ja opit tuntemaan kulttuuria ja ihmisiä.

Sivun alkuun

 

Mikrorahoitus

Projects Abroad työskentelee paikallisen kansalaisjärjestön kanssa ainutlaatuisessa ja tehokkaassa mikrorahoitusohjelmassa Arushassa. Yksi osa tätä hanketta on auttaa yrittäjiä ja pienyrittäjiä saamaan rahoitusta, mutta hanke on paljon muutakin kuin taloudellisen avun tarjoamista. Voit myös auttaa yrittäjiä parantamaan ja kehittämään liikeideaansa.

Hjälp till självhjälp

Tässä hankkeessa sinulta odotetaan loppuun suoritettuja opintoja tai jollain muulla tavalla saatua kokemusta. Yrittäjätausta ei ole välttämätöntä vaikka tietysti tällainen kokemus on tervetullutta!

Työskentelet yhdessä yhteistyöorganisaatiomme kanssa jakamalla rahoitusta monenlaisille paikallisille ja kestäville pienyrityksille. Yksi menestyksekkäimmistä hankkeistamme, jossa vapaaehtoisemme työskentelivät oli pieni jogurttiosuuskunta. Osuuskuntaa johtavat naiset pienestä kylästä.

Työ sisältää yrityskuvausten lukemista, strategioiden kehittämistä, lainatilien hallintaa ja ideoiden, jotka vaativat apua kasvaakseen tukemista. Jos sinulla on kokemusta, josta voisi olla hyötyä, niin kuvaile sitä hakemuksessasi, jotta meidän on helpompi valmistella vapaaehtoistyöpaikkasi sinua varten.

Osallistumisaika tässä hankkeessa on vähintään kuukausi.

Käytä myös hyväksesi mahdollisuus osallistua Swahilin kielikurssillemme ennen työn aloittamista ja vapaaehtoisaikanasi!

Sivun alkuun

 

Ihmisoikeudet

Ihmisoikeushankkeemme Tansaniassa sijaitsee Arushassa. Tämä vapaaehtoishanke on todella mielekäs ja teemme siinä yhteistyötä paikallisen kansalaisjärjestön kanssa. Kumppanimme pyrkivät parantamaan heikoimmassa asemassa olevien ihmisten elämänlaatua. He työskentelevät suoraan paikallisten yhteisöjen kanssa selvittäen yhteisön tarpeet ja luovat toimintasuunnitelmia niiden työstämiseksi.

Ensisijaiset kohderyhmät ovat yksinhuoltajaäidit ja lapset. Ohjelmissa keskitytään köyhyyteen, tauteihin ja tietoisuuden levittämiseen. Aikaisempi laki tms. kokemus on tässä hankkeessa hyödyksi. Ota yhteyttä ja kysy tarkempia tietoja tästä mielenkiintoisesta vapaaehtoishankkeesta!

Sivun alkuun

 

Swahili

Käy swahilin kielen kurssi ja pääse paremmin osalliseksi Tansanian elämään! Meillä on intensiivikursseja, joilla opit swahilin kielen perusteet nopeasti. Swahili on Bantu kieli, jota puhutaan Itä- ja Keski- Afrikassa ja se on Tansanian valtiollinen kieli. Se on saanut vaikutteita arabiasta ja viime aikoina myös englannista. Swahilia pidetään suhteellisen helppona oppia, sillä siinä ei ole monimutkaisia kieliopin sääntöjä. Vapaaehtoisena Tansaniassa voi osallistua Projects Abroadin kielikursseille. Intensiivikurssit kestävä kahdesta viikosta kuukauteen, mutta niitä on myös mahdollista jatkaa pidemmän aikaa. Toinen mahdollisuus on yhdistää swahilin kielikurssi vapaaehtoistyöhösi ja opiskella kieltä samalla kun työskentelet, valinta on sinun!

Sivun alkuun


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä