You are from: United States, Go to our American website. Close

Osallistu vapaaehtoishankkeisiimme Sri Lankassa ja koe uusi kulttuuri!

Instagram

Osallistu vapaaehtoishankkeisiimme Sri Lankassa ja koe uusi kulttuuri!

Sri Lanka Karta

Toimipaikat: Hankkeita pitkin rannikkoa Negombosta Galleen pienemmissä kylissä ja kaupungeissa

Hankkeen kesto: kahdesta viikosta ylöspäin

Majoitus: isäntäperhe

Mielenkiintoisia vierailukohteita: Gallen rannat, Kandy, viidakko ja kansallispuistot

Hankevaihtoehdot: Opetus, Hoiva, IT-hanke, Lääketiede & Terveys, Eläinlääketiede & Eläintenhoito, Kielikurssit.

Etsitkö vapaaehtoistyötä Aasiassa? Meillä on monia mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön Sri Lankalla. Sri Lanka viettelee sinut rannoillaan, joita palmut ympäröivät, teeviljelmillään kukkuloilla ja vehreillä trooppisilla metsillään. Maa on hitaasti toipumassa tsunamista ja pitkästä sisällissodasta, mutta tänä päivänä vallitsee hämmästyttävä energia ja päättäväisyys maan jälleenrakentamiseksi. Sri Lanka tarjoaa myös loistavaa ruokaa, useita kansallispuistoja sekä kiehtovia buddhalaisia temppeleitä.

Projects Aroadin päätoimipaikka sijaitsee Sri Lankan pääkaupungissa Colombossa. Vapaaehtoiset Sri Lankalla asuvat ja työskentelevät pääasiassa pitkin etelä- ja länsirannikkoa tai Kandyn kaupungissa. Vapaaehtoisena Sri Lankassa voit työskennellä kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa ja klinikoilla sekä meidän IT-hankkeessamme. Maista paikallista elämää kokeilemalla sri lankalaista currya tai hedelmiä. Tai lähde kriketti-otteluun, joka on sri lankalaisten intohimo. Vapaa-aikanasi voit harrastaa laitesukellusta, vaellusta tai viettää rennon iltapäivään rannalla.

Vapaaehtoistyö Sri Lankassa antaa sinulle kokemuksen, joka säilyy muistoissa pitkään!

 

Opetus

Utbildning Sijoituspaikat: Pitkin länsirannikkoa Negombosta - Galleen pienemmissä kylissä ja kaupungeissa

Koulu: Peruskoulu

Oppilaiden ikä: 3 – 18 vuotta

Luokkakoko: 30-60 lasta

Sinun tehtäväsi: opettaja tai apuopettaja (englannin kieli)

Muut opetusmahdollisuudet: urheilu ja musiikki

Majoitus: isäntäperhe

Mitä hintaan sisältyy? Ruoka ja majoitus, vakuutukset, tuki- ja apupalvelu 24 tuntia vuorokaudessa, perehdytys kohteessa, matkakulut isäntäperheestä hankekohteeseen, henkilökohtainen verkkosivu, josta löydät kaikki matkaasi ja hankkeeseesi liittyvät yksityiskohdat.

Mitä ei sisälly hintaan? lennot, rokotukset, viisumi, taskurahat.

Kuinka kauan työskentelet? kuukaudesta ylöspäin

Aloituspäivä: joustava

Tarjoamme vapaaehtoistyöpaikkoja kouluissa kylissä ja kaupungeissa pitkin Sri Lankan etelä- ja länsirannikkoa tai Kandyn kaupungissa. Olipa koulu sitten riisipeltojen ympäröimä, korkealla kukkuloilla, rannalla tai temppelissä, niin tarve englantia puhuvista vapaaehtoisista on suuri. Suurin osa koululaisista puhuvat sinhalia ja vaikka englantia kuullaankin usein elokuvissa ja musiikissa, niin lapsilla on vain vähän mahdollisuuksia harjoitella puhumaan englantia itse. Vapaaehtoiset Sri Lankalla voivat auttaa vahvistamaan lasten itseluottamusta ja parantaa heidän ääntämystään. Jos haluat osallistua muihin aktiviteetteihin, kuten urheilujoukkueen valmentamiseen tai ohjata musiikintunteja, voimme järjestää myös sen. Kerro meille toiveesi, niin pidämme huolen siitä, että löydämme juuri sinulle ihanteellisen vapaaehtoispaikan.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Sri Lanka Teaching Management Plan.

Sivun alkuun

 

Hoiva

Barn & UngdomHankkeen sijainti: kaupungit pitkin rannikkoa Negombon ja Gallen välillä.

Hankkeen tyyppi: päiväkodit, päivähoitokeskukset ja nuorisotalot 

Lasten ikä: 0-18 vuotta

Ryhmäkoko: 15-90

Sinun tehtäväsi:hoivahallintosuunnitelman mukaisten 
opetuksellisten pelien ja ryhmäaktiviteettien järjestäminen 
ja tuen tarjoaminen

Majoitus: isäntäperhe

Hankkeen kesto: kahdesta viikosta ylöspäin

Mitä hintaan sisältyy? ruoka ja majoitus, vakuutukset, tuki- ja apupalvelu 24 tuntia vuorokaudessa, perehdytys kohteessa, matkakulut isäntäperheestä hankekohteeseen, henkilökohtainen verkkosivu, josta löydät kaikki matkaasi ja hankkeeseesi liittyvät yksityiskohdat.

Mitä ei sisälly hintaan? lennot, rokotukset, viisumi, taskurahat.

Kuinka kauan työskentelet? kahdesta viikosta ylöspäin

Aloituspäivä: joustava

Aasiasta vapaaehtoistyötä etsiville Sri Lanka tarjoaa monia mahdollisuuksia. Kärsivällisyydellä, energialla ja asialle omistautumalla voit vapaaehtoisena auttaa monia lapsia, joiden elämä on joutunut väärille raiteille. Meillä on laaja valikoima avun tarpeessa olevia hankekohteita pitkin Sri Lankan etelä- ja länsirannikkoa sekä ympäri Kandyn kaupunkia. Vapaaehtoisena Sri Lankalla voit työskennellä päivähoitokeskuksissa, päiväkodeissa ja nuorten parissa. Olosuhteet ovat usein yksinkertaiset ja resurssit niukat, joten kaikki tuki, mitä voit vapaaehtoisena Sri Lankalla antaa on erittäin tärkeää ja arvostettua. Lapsille antamasi apu ja  huomio ilahduttavat lapsia ja tulet saamaan paljon hymyä ja naurua vastineeksi työstäsi.

Vapaaehtoisena Sri Lankalla tapaat ihmisiä, joiden elämäntilanne on huono ja lapsia, jotka tulevat rikkinäisistä taustoista. Tässä hankkeessa sinulla on keskeinen merkitys tarjoamalla lapsille tunnustusta ja rakkautta ja helpottamalla vakinaisen henkilöstön työtaakkaa. Voit työskennellä arkisin ja viikonloppusi ovat vapaat. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, sinuun otetaan yhteyttä ja henkilökuntamme varmistaa sinulle sopivan hankekohteen.

Vapaaehtoistyö orpokodeissa Sri Lankalla

Vapaaehtoisemme ovat vuosien aikana työskennelleet Sri Lankalla lasten parissa orpokodeissa ja laitoksissa. Heidän työnsä on ollut erittäin tärkeää näissä hankekohteissa ja avustustyö on parantanut lasten elinoloja ja tarjonnut hoivaa ja tukea. Olemme kuitenkin päättäneet keskittyä yhteisön ja perheiden tukemiseen orpokotityön sijaan, koska uskomme, että lapsien kannalta paras vaihtoehto on asuminen perheessä. Lue lisää vapaaehtoistyöstä orpokodeissa ja meidän näkemyksistä asiaan liittyen.

Tämä tarkoittaa sitä, että vapaaehtoistyötä tehdään Sri Lankalla päivähoitokeskuksissa, päiväkodeissa ja nuorten parissa lastenkotien sijaan. Näin Projects Abroad pystyy tekemään parempaa yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa ja tärkeimmiten, pystymme auttamaan perheitä pysymään yhdessä ja menestymään.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Sri Lanka Care Management Plan.

Sivun alkuun

 

IT-Hanke

IT-projektet Aivan kuten muutkin lapset ympäri maailmaa, myös Sri Lankassa lapset ovat kiinnostuneita tietokoneista ja innokkaita oppimaan niiden käyttöä. Tämän taidon oppiminen on arvokasta ei vain lapsille, mutta myös heidän yhteisöilleen. IT-taitojen oppiminen avaa työmahdollisuuksia, joita ei aiemmin ole ollut.

Sinun ei tarvitse olla tietokone nero voidaksesi osallistua IT-hankkeeseemme Sri Lankassa. Useat ihmiset tarvitsevat opetusta perusasioissa, kuten Wordin, Excelin ja verkon käyttö. Projects Abroad on lanseerannut oman tietotekniikka-koulun pienessä kylässä lähellä Wadduwaa etelään Colombosta. Lapset tulevat sinne kaukaa oppiakseen tietoteknisiä taitoja. Halutessasi voit myös opettaa IT:tä kouluissa pitkin rannikkoa. Tällöin voit myös opettaa muitakin aineita IT:n lisäksi. IT-hankkeeseemme voit osallistua kahdesta viikosta ylöspäin. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Sivun alkuun

 

Lääketiede & Terveys

Medicin & Hälsa Lääketieteen työharjoittelumme Sri Lankassa soveltuvat ihmisille, joilla on joitain vuosia opintoja takanaan tai jotka ovat juuri valmistuneet. Työskentelemme sekä yksityisten, että julkisten sairaaloiden kanssa Gallen ja Kalutaran kaupungeissa Colombon eteläosissa. Täällä saat mahdollisuuden seurata ja avustaa lääketieteen ammattilaisia.

Hankkeeseen osallistumisaikanasi tulet todennäköisesti kohtaamaan sairauksia, leikkauksia ja hoitoja, jotka ovat epätavallisia Suomessa. Sairaalat ovat hyvin varusteltuja Sri Lankan olosuhteisiin nähden, mutta silti tulet näkemään sairauksia, kuten malaria, dengue -kuume ja polio Vapaaehtoisena Sri Lankassa lääketieteen hankkeessamme, sinun on tärkeää olla oma-aloitteellinen ja osoittaa vastuullisuutta ja tulet saamaan enemmän ja enemmän vaativia tehtäviä.

Meillä on myös harjoittelupaikkoja niille, jotka ovat päteviä, tai ovat valmistumassa fysioterapeuteiksi, kätilöiksi tai sairaanhoitajiksi. Kerrothan toiveistasi, niin voimme löytää sinulle täydellisen työharjoittelupaikan!

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme:Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan.

Sivun alkuun

 

Eläinlääketiede Sri Lankalla

Ryhmäkuva eläinlääketiede-hankkeen vapaaehtoisista

Hankkeen sijainti: Kuliyapitiya

Työtehtävät: hoitotoimenpiteissä avustaminen, lemmikkieläinten ja maatilan eläinten hoito- ja pelastustyö

Majoitus: yhteismajoitus muiden vapaaehtoisten kanssa

Hintaan sisältyy: ruoka, majoitus, meno-paluukuljetukset lentokentälle, matkavakuutus, henkilökohtainen nettisivu, perehdytys, matkakulut isäntäperheestä hankekohteeseen, 24/7 tuki

Hintaan ei sisälly: lennot, viisumikulut, taskuraha

Hankkeen kesto: 4 viikosta eteenpäin

Aloitusajankohta: joustava

Eläinlääketieteen hanke Sri Lankalla on käytännönläheinen hanke kenelle tahansa, joka on kiinnostunut eläinten parissa työskentelemisestä. Olitpa sitten lukiolainen, joka suunnittelee uraansa eläinlääketieteen alalla, yliopisto-opiskelija tai yksinkertaisesti intohimoinen eläinystävä, voit osallistua eläinlääketieteen hankkeeseen Sri Lankalla. Eläinlääketiedehankkeen vapaaehtoiset työskentelevät kahdessa eläinklinikassa ja saavat kokemusta erilaisista tapauksista. He hoitavat molempia, sekä lemmikkejä että maatilan eläimiä.

Eläinlääketieteen vapaaehtoistyö Sri Lankalla

Vapaaehtoiset voivat valita, haluavatko he työskennellä valtion rahoittamassa vai yksityisellä eläinklinikalla.

Valtion eläinklinikat tarjoavat maksuttomia toimenpiteitä. Saatat huomata, että nämä laitokset ovat yksikertaisia verrattuna vastaaviin Suomessa. Muutaman päivän töissä oltuasi, pääset avustamaan pienissä toimenpiteissä paikallisten eläinlääkärien valvonnan alaisena.

Valtion ylläpitämissä eläinklinikoissa hoidetaan ainoastaan lemmikkieläimiä. Maatilan eläinten, esimerkiksi lehmien, vuohien ja sikojen hoitoa varten eläinlääkärit matkustavat maatiloille. Vapaaehtoiset työskentelevät yleensä klo 8-13 valtion eläinsairaaloissa.

Paikallisten eläinlääkärien omistamat ja ylläpitämät yksityiset eläinklinikat ovat korkeatasoisempia kuin valtion omistamat. Yksityiset eläinklinikat hoitavat lemmikkieläimiä, esimerkiksi kissoja ja koiria. Ne ovat auki klo 8-14 ja sen jälkeen 18–21(usein leikkauksia varten). Vapaaehtoistyön aikana työskentelet paikallisen eläinlääkärin valvonnan alla.

Käytännön työn määrä riippuu tietojesi ja kokemuksesi tasosta.

Sivun alkuun

 

Sinhalin kielikurssi

Sri Lankassa asuu kaksi suurta etnistä ryhmää singaleesit ja tamilit. Singaleesit ovat enemistö ja he puhuvat sinhalia. Vapaaehtoisena Sri Lankassa voit valita sinhalan kielikurssin kahden viikon tai kuukauden mittaisena intensiivikurssina tai opiskella vapaaehtoistyösi ohessa. Sinhalan kielitaidon avulla tulee visiitistäsi Sri Lankaan paljon mukavampi ja kokemuksestasi monipuolisempi.

Sivun alkuun


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä