You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoistyö Oseaniassa, Fidzillä ja Samoalla

Instagram

Vapaaehtoistyö Oseaniassa Fidžillä ja Samoalla

Oceanien MapKoe upeat eteläisen Tyynenmeren saaret Projects Abroadin kanssa! Meillä on hankkeita sekä Fidžillä, että Samoalla. Voit myös yhdistää nämä kaksi maata. Oseania koostuu Australiasta, Uudesta-Seelannista, Uudesta-Guineasta ja saarista ja saariryhmistä Tyynellämerellä. Saaret ja saariryhmät on jaoteltu Melanesiaan, Mikronesiaan ja Polynesiaan.

Sekä Fidži, että Samoa ovat tunnettuja turistilomakohteina ja kuvat palmujen ympäröimistä paratiisirannoista tulevat luultavasti useimpien ihmisten mieleen, saarten nimet kuultuaan. Vapaaehtoisena eteläisellä Tyynellämerellä tulet näkemään myös saarten toisenlaisen puolen. Molemmat maat tarvitsevat suuresti vapaaehtoisten apua isompien kaupunkien köyhemmillä alueilla.

Vapaaehtoiseksi tai harjoitteluun Fidžille tai Samoalle

Projects Abroadilla on useita hankkeita, joissa voit olla paikallisten apuna. Hoivavapaaehtoisena Samoalla tai Fidžillä työskentelet päiväkodissa ja autat kiireisiä työntekijöitä lastenhoidossa ja hoivahallintosuunnitelmien mukaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Voit myös tukea lasten englannin oppimista opetushankkeissamme tai olla mukana tärkeässä haiden suojeluhankkeessa Fidžillä. Jos ravitsemustiede on lähellä sydäntäsi, voit auttaa paikallisia ravitsemushankkeissa.

Meidän toimistomme Fidžillä sijaitsee Nadin kaupungissa Viti Levun saarella. Samoalla toimistomme löytyy maan pääkaupungista Apiasta, jossa vapaaehtoisemme työskentelevät ja asuvat.

Vapaa-aika Tyynenmeren saarilla

Matkustusmahdollisuudet Fidžillä ja Samoalla vapaa-aikanasi viikonloppuisin ovat loistavat ja Fidžillä tai Samoalla sekä lähialueen saarilla on paljon nähtävää. Voit kierrellä eri saaria, nauttia kauniista rannoista ja saarivaltioiden rennosta elämänmenosta.