You are from: United States, Go to our American website. Close

Osallistu hyödyllisiin ja laadukkaisiin vapaaehtoishankkeisiimme Meksikossa ja opi espanjaa kielikursseillamme!

Osallistu hyödyllisiin ja laadukkaisiin vapaaehtoishankkeisiimme Meksikossa ja opi espanjaa kielikursseillamme!

Mexiko Karta

Toimipaikat: Guadalajara, Ciudad Guzman, Cuyutlan (Luonto & Ympäristö -hanke)

Hankkeen kesto: Kahdesta viikosta ylöspäin

Majoitus: isäntäperhe tai yhteismajoitus (luonnonsuojeluhankkeeseen osallistuvat vapaaehtoiset)

Mielenkiintoisia vierailukohteita: Puerto Vallartan rannat, paljon Mayojen ja muiden muinaisten sivilisaatioiden raunioita

Hankevaihtoehdot:Opetus, Hoiva, Luonto & Ympäristö, Musiikkituotanto, Lääketiede & Terveys, Journalismi, Eläintenhoito, Kielikurssit

Meillä on laaja valikoima hankkeita niille, jotka haluavat lähteä vapaaehtoiseksi Meksikoon. Lisäksi meillä on tarjolla monia työharjoittelupaikkoja niille, jotka haluavat suorittaa opintoihinsa kuuluvan harjoittelun Latinalaisessa Amerikassa. Järjestämme myös kielikursseja niille, jotka haluavat oppia tai parantaa taitojaan espanjan kielessä.

Meksiko on täynnä yllätyksiä – täältä löytyy vuoristoja ja tulivuoria, aavikoita ja hiekkarantoja, kiehtovia muinaisia raunioita, moderneja ilmastoituja ostoskeskuksia, siirtomaa-aikaisia kaupunkeja ja paljon, paljon muuta.

Projects Abroad Meksiko sijaitsee toiseksi suurimassa Guadalajaran kaupungissa. Guadalajaran asukkailla, joita kutsutaan nimellä Tapatíos, on rikas kulttuuriperintö ja monet Meksikon perinteistä ovat lähtöisin täältä. Tequila, Meksikolainen hattutanssi ja Mariachi musiikki tulevat kaikki tästä kaupungista. Tänä päivänä löydät kaupungista elävän musiikkielämän ja monia hienoja paikallisbändejä, suuren intohimon paikallisia jalkapallojoukkueita kohtaan ja laajan valikoiman ruoka, juoma ja tanssipaikkoja.

Jotkut vapaaehtoisistamme Meksikossa työskentelevät pienemmissä ja perinteisemmissä kaupungeissa, kuten Ciudad Guzmanissa, kahden tunnin matkan päässä Guadalajarasta, missä vapaaehtoisemme työskentelevät opetus, lapset & nuoret ja journalismihankkeissa. Jos lähdet vapaaehtoisena Meksikoon Luonto & Ympäristöhankkeeseemme, niin päädyt Tyynenmeren rannalle Cuyutlaniin.

Jos suunnittelet matkasi oikein voit nauttia tunnetuista fiestoista tai kokea, kun koko Meksiko pysähtyy juhlan Dia de los Muertos (Day of the Dead) ajaksi. Mistä ikinä oletkin kiinnostunut, niin löydät sen Meksikosta.

 

Opetus

Hankkeen sijainti: Guadalajara tai Ciudad Guzman

Hankekohteet: peruskoulu, yliopisto

Oppilaiden ikä: 11-26 vuotta

Luokkakoot: 30+, toisinaan pienryhmiä tai henkilökohtaista ohjausta

Työtehtävät: opettaja tai apuopettaja (englanti, ranska, saksa, italia yliopistossa)

Muut opetusmahdollisuudet: kuvataide, draama, musiikki, liikunta

Majoitus: isäntäperhe

Hintaan sisältyy:  ruoka ja asuminen, lentokenttäkuljetukset, matkavakuutus, henkilökohtainen nettisivu, perehdytys kohteessa, matkakulut isäntäperheestä hankekohteeseen, 24/7 tuki

Hintaan ei sisälly: lennot, viisumikustannukset, taskuraha

Hankkeen kesto: 4 viikosta eteenpäin

Aloituspäivä: joustava, sinä päätät!

Utbildning

Meksikolaiset ottavat innokkaasti vastaan mahdollisuudet, jotka he saavat Yhdysvaltojen naapurina. Englantia hyvin osaaville maailmaa aukeaa ja heidän mahdollisuutensa saada hyvä työ kasvaa, siksi, että heillä on niin paljon kaupankäyntiä ja vuorovaikutusta vahvan pohjoisen naapurinsa kansa. Kouluilla ja yliopistoilla on aina pulaa opettajista, jotka puhuvat sujuvasti englantia, jolloin meksikolaiset, huolimatta siitä, että he kuulevat englantia kaikkialla heidän ympärillään saavat vain harvoja tilaisuuksia harjoittaa omaa englannin taitoaan englantia puhuvien kanssa. Myös ranskan ja saksan kielet ovat suosittuja ja vapaaehtoisena voit halutessasi myös opettaa näitä kieliä kielikahviloissa yliopistossa.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Mexico Teaching Management Plan.

Sivun alkuun

 

Hoiva

Hankkeen sijainti: Guadalajara tai Ciudad Guzman

Hankekohteet: päiväkoti, kuntoutuskeskus vammaisille lapsille ja päivähoitokeskus

Lasten ikä: 0-15

Ryhmäkoko: vaihteleva

Työtehtävät: paikallisen henkilökunnan avustaminen lastenhoidossa, leikeissä ja opetuksessa

Majoitus: isäntäperhe

Hintaan sisältyy: ruoka ja asuminen, lentokenttäkuljetukset, matkavakuutus, henkilökohtainen nettisivu, perehdytys kohteessa, matkakulut isäntäperheestä hankekohteeseen, 24/7 tuki

Hintaan ei sisälly: lennot, viisumikustannukset, taskuraha

Hankkeen kesto: 2 viikosta eteenpäin

Aloituspäivä: Joustava

Barn & Ungdom

Vapaaehtoisena Meksikossa sinulla on paljon valinnanvaraa. Meillä on vapaaehtoiskohteita päiväkodeissa ja keskuksissa, joissa on henkisesti tai fyysisesti vammaisia lapsia tai vähäosaisia lapsia. Vapaaehtoiset voivat työskennellä joko Guadalajarassa tai Ciudad Guzmanissa ja heillä on mahdollisuus työskennellä eri ikäisten lapsien kanssa. Jokainen vapaaehtoistyöpaikka Meksikossa on ainutlaatuinen, mutta missä ikinä päätätkään työskennellä saat tukea ja apua vakinaiselta henkilökunnalta. Autat päivittäisissä toimissa ja annat sekä aikaasi, että huomiotasi sitä tarvitseville lapsille - kaikki osalliset tulevat arvostamaan työtäsi suuresti.

Vapaaehtoistyö orpokodeissa Meksikossa

Vapaaehtoisemme ovat vuosien aikana työskennelleet Meksikossa lasten parissa orpokodeissa ja laitoksissa. Heidän työnsä on ollut erittäin tärkeää näissä hankekohteissa ja avustustyö on parantanut lasten elinoloja ja tarjonnut hoivaa ja tukea. Olemme kuitenkin päättäneet keskittyä yhteisön ja perheiden tukemiseen orpokotityön sijaan, koska uskomme, että lapsien kannalta paras vaihtoehto on asuminen perheessä. Lue lisää vapaaehtoistyöstä orpokodeissa ja meidän näkemyksistä asiaan liittyen.

Tämä tarkoittaa sitä, että vapaaehtoistyötä tehdään päivähoitokeskuksissa, päiväkodeissa ja kuntoutuskeskuksissa Meksikossa lastenkotien sijaan. Näin Projects Abroad pystyy tekemään parempaa yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa ja tärkeimmiten, pystymme auttamaan perheitä pysymään yhdessä ja menestymään.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Mexico Care Management Plan.

Sivun alkuun

 

Luonto & Ympäristö – Rannikkoekologia

Luonnonsuojeluhankkeemme Meksikossa sijaitsee Tyynenmeren rannikolla Cuyutlanin ja Cofradia de Morelosin kaupungeissa, Coliman osavaltiossa. Tämä hanke sijaitsee kolmen tunnin ajomatkan päässä pääkonttoristamme Guadalajarassa.

Meillä on pääasiassa kolme eri luonto- ja ympäristöhanketta:

Natur & Miljö

Hanke tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vapaaehtoistyölle ulkomailla. Täällä sinulla on mahdollisuus työskennellä rinnakkain Projects Abroadin henkilökunnan, vapaaehtoistemme ja paikallisten asiantuntijoiden kanssa monenlaisissa luontoa ja ympäristöä koskevissa kysymyksissä.

Kaikki vapaaehtoisemme muissa hankkeissa Meksikossa voivat halutessaan liittää seitsemän päivää tässä kohteessa varsinaiseen vapaaehtoistyöhankkeeseensa nähdäkseen tämän innovatiivisen projektin.

Vapaaehtoisena Luonto & Ympäristöhakkeessamme Meksikossa asut muiden vapaaehtoisten kanssa yhteismajoituksessa rannan läheisyydessä. Talossa on suihkut ja WC:t, keittiö ja uima-allas. Paikallinen kokki valmistaa ruoat, mutta siivous- ja tiskausvastuu kiertää vapaaehtoisten välillä perustuen aikatauluun (vapaaehtoistyö ulkomailla on monipuolista!). Kuitenkin on myös aikaa rentoutumiseen ja moni vapaaehtoinen sijoittaa yhteen Meksikon parhaista keksinnöistä – riippumattoon!

Merikilpikonnahanke:

Meksikon hiekkarannoilla Tyynenmeren rannikolla on todella tärkeä merikilpikonnien lisääntymisalue. Merikilpikonnalaji nimeltä Olive Ridley, yksi pienimmistä merikilpikonnista, on täällä tavallinen, mutta tulet myös kohtaamaan liemikilpikonnia ja jättimäisiä merinahkakilpikonnia. Valitettavasti nämä merikilpikonnista on tullut yhä harvinaisempia viimeisten 20 vuoden aikana, koska salametsästäjät keräävät niiden munia. Vastataksemme tähän uhkaan vapaaehtoisemme työskentelevät tutkimuskeskuksessa tämän asian hyväksi. Tästä kokoontumispaikasta työskentelevät kaikki vapaaehtoisemme partioiden tätä 30 kilometrin pituista rantaa, keräten munia, jotta ne voivat kuoriutua turvassa ja pienet merikilpikonnanpoikaset pääsevät mereen.

Joinakin iltoina voit jopa päästä vartioimaan kuoriutumisaluetta ja seuraamaan, kuinka munat, jotka haudattiin noin kuusi viikkoa aikaisemmin kuoriutuvat. Pienten munien kuoriutumisen ja pikkuruisten merikilpikonnapoikasten ryömimisen pesästä merta päin näkeminen on unohtumaton kokemus!

Merikilpikonnia on Keski-Amerikassa vuoden ympäri, mutta huippukausi on toukokuusta joulukuuhun. Siitä huolimatta, me löydämme yhä useammin harvinaisia lajeja kaikkina vuodenaikoina.

Krokotiilihanke:

Vapaaehtoiset työskentelevät myös kerran viikossa krokotiilihankeessa La Colorado Crocodile -keskuksessa. Tämä hanke on pyörinyt useamman vuoden ajan. Vapaaehtoisena autat ruoan valmistamisessa krokotiileille, keräät biometrisiä tietoja ja merkitset laguunin krokotiilejä, jotta niiden määrästä saadaan parempi käsitys. Me luetteloimme myös ympäröivien laguunien lajistoa. Tulet myös auttamaan laitoksen parantamisessa ja avustamaan viihdytyksessä. Me tutkimme myös runsasta linnustoa ja eläimistöä laguunin ympäristössä. Työskentelet rinnakkain paikallisten krokotiiliasiantuntijoiden ja eläinlääkärin kanssa, mutta sinun ei tarvitse olla kontaktissa aikuisten krokotiilien kanssa.

Laguunin biodiversiteetin tutkimushanke:

El Chupaderon laguunissa sijaitsee muun muassa nisäkkäistä, matelijoista ja linnuista koostuva rikas eliöstö. Vapaaehtoisena osallistut alueen biodiversiteetin ja ekosysteemin tutkimukseen. Tavoite on saada selvyys laguunin ekologisesta arvosta, jotta aluetta voidaan hoitaa paremmin tulevaisuudessa. Teemme myös tutkimusta eläinten käyttäytymisestä.

Kultur & Samhälle Konst & Hantverk

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Mexico Conservation Management Plan.

Sivun alkuun

 

 

Lääketiede & Terveys

Medicin & Hälsa

Lääketiede & Terveys -hanke Guadalajarassa tarjoaa mahdollisuuden suorittaa työharjoittelun Latinalaisessa Amerikassa. Täällä saat arvokasta työkokemusta monilta eri osastoilta, kuten lastentaudit, synnytyslaitos, patologia ja kirurgia jne. Jos olet innostunut ja motivoitunut, niin henkilökunta esittelevät sinulle mielellään paikkoja ja jakavat osaamistaan. Lisäksi, jos sinulla on kokemusta, niin voit saada luottamusta itsenäiseen käytännön työhön. Tarvitse vähintään espanjan alkeet osallistuaksesi tähän hankkeeseen. Jos suunnittelet suorittavasti harjoittelun Latinalaisessa Amerikassa ja epäilet espanjan kielitaitosi olevan rajallinen, niin Meksiko on paras vaihtoehto sinulle.

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme:Mexico Medicine & Healthcare Management Plan.

Sivun alkuun

 

Journalismi

Journalism

Jos espanjan kielitaitosi on hyvä ja haaveilet urasta toimittajana, niin meillä on tarjolla monia vaihtoehtoja työkokemuksen hankkimiseksi Latinalaisessa Amerikassa. Meillä on harjoittelupaikkoja Meksikossa radio asemella Ciudad Cuzmanissa. Harjoittelijoita valvovat ammattilaistoimittajat, jotka jakavat kokemuksensa, erityisosaamisensa ja yhteyshenkilönsä. Jos olet motivoitunut ja innostunut niin saat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia kehittää portfoliotasi. Aikaisemmat harjoittelijat ovat auttaneet esittelemään päivän tapahtumia ja he ovat raportoineet ajankohtaisista asioista ja urheilutapahtumissa suorassa radiolähetyksessä.

Sivun alkuun

 

Eläintenhoito

Djurvård

Vapaaehtoisena Meksikossa työskentelet villi- ja kotieläinten pelastuskeskuksessa Guadalajarassa. Keskusta johdetaan samalla tavalla, kuin hyväntekeväisyysjärjestöjen pelastuskeskuksia johdetaan Euroopassa ja se työskentelee läheisesti Proteccion Civilin, paikallisen ensiapuyksikön kanssa, joka jättää loukkaantuneet, nälkiintyneet tai hylätyt eläimet keskukseen asumaan pysyvästi tai kuntoutumaan. Keskus keskittyy lintuihin, kuten haukkoihin, tukaaneihin, papukaijoihin ja pöllöihin, sekä matelijoihin, mutta he hoitavat myös monia muita eläimiä.

Sivun alkuun

 

Kielikurssit – espanja

Mikä olisikaan parempi tapa oppia tai parantaa espanjan kielitaitoasi, kuin sukeltaa syvälle Latinalaisen Amerikan kulttuurin? Tarjoamme espanjan kursseja niille, jotka haluavat oppia perusasiat, mutta myös niille, joilla on aiempaa tietoa. Espanjan kielikurssilla on oma yksityinen opettaja ja oppitunnit räätälöidään asiakkaan taitojen ja edistyksen mukaan. Voit valita joko kuukauden intensiivikurssin ennen vapaaehtois- tai harjoittelupaikkaan astumistasi tai yhdistelmäkurssimme, jossa voit opiskella espanjaa vapaaehtoistyösi rinnalla. Opintojesi aikana asut espanjankielisessä isäntäperheessä, mikä parantaa mahdollisuuksiasi oppia kieli todella nopeasti!

Sivun alkuun


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä