You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoistyö & harjoittelu Latinalaisessa Amerikassa & Karibialla

Instagram

Vapaaehtoistyö ja työharjoittelu Latinalaisessa Amerikassa & Karibialla

Latinamerika Map

 

Jamaikan saarelta Perun Andeille ja Meksikon viidakkoihin – vapaaehtoistyöhön osallistuminen Latinalaisessa Amerikassa antaa jokaiselle jotakin uutta. Tarjoamme valtavan valikoiman hankkeita eri aloilta. Voit osallistua arkeologiahankkeeseen Perussa, suorittaa työharjoittelun sairaalassa Meksikossa, opettaa Boliviassa englantia tai opiskella espanjaa Argentiinassa. Latinalaisen Amerikan kohdemaihin kuuluu Argentiina, Belize, Bolivia, Costa Rica, Ecuador (Galapagossaaret), Meksiko ja Peru. Kariabialla meillä on hankkeita Jamaikalla.  Minkä tahansa kohdemaan tai hankkeen valitset, on sinun panoksellasi pitkäkestoisia vaikutuksia yhteisöön ja apuasi arvostetaan.

Vapaaehtoistyö ulkomailla antaa ainutlaatuisen kokemuksen ja valtavasti uusia kokemuksia kohdemaassa. Kuuluuko opintoihisi työharjoittelu? Me tarjoamme myös siihen monia mahdollisuuksia, lue lisää harjoitteluista.

Ainutlaatuinen kokemus vapaaehtoisena Latinalaisessa Amerikassa

Vapaa-ajalla sinulla on aikaa tutustua alueen nähtävyyksiin. Tutustut myös muihin vapaaehtoisiin ympäri maailmaa ja saat ystäviä ympäri maailmaa. Melkein kaikissa hankkeissamme vapaaehtoisistamme asuvat ystävällisissä isäntäperheissä, jotka haluavat jakaa oman kulttuurinsa kanssasi sekä oppia sinun kulttuuristasi. Ota kuvia omasta perheestäsi ja Suomesta ja varaudu moniin kysymyksiin!

Kohdemaat: Argentiina, Belize, Bolivia, Costa Rica, Ecuador, Meksiko, Peru, Jamaika