You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoistyö Filippiineillä

Instagram

Vapaaehtoistyö Filippiineillä

Filippinerna Karta

 Yli 7000 saarta ja Manner-Aasiasta poikkeava kulttuuri, joka juontuu historiasta Espanjan vallan alla takaavat sinulle ainutlaatuisen kokemuksen Filippiineillä. Vapaaehtoismatkamme Filippiineille sopivat kaikille, olitpa välivuotta viettävä, mielekästä tekemistä lomallesi etsivä, työharjoittelupaikkaa ulkomailta hakeva tai haluat tauon urallasi.

Sijainti: Bogo City and San Remigio, Cebu

Hankkeen pituus: kahdesta viikosta ylöspäin

Majoitus: isäntäperhe

Hankevaihtoehdot: Journalismi, Hoiva, Lääketiede & Terveys, Opetus, Aikuisten vapaaehtoisleirit

Projects Abroad vapaaehtoismatkat suuntaavat Cebuun, joka on osa Visayan saaria. Vapaaehtoiset asuvat isäntäperheissä Cebu Cityssä ja ympäröivissä pienemmissä kaupungeissa. Jos teet vapaaehtoistyötä hoivahankkeessa voit työskennellä orpokodissa tai lastenkodissa ja auttaa köyhiä lapsia kaupungissa. Tarjoamme myös vapaaehtoismatkoja, joilla voit opettaa englantia kaikenikäisille lapsille kouluissa. Lisäksi voit tehdä vapaaehtoistyötä paikallisessa sairaalassa.

Tietoa Filippiineistä

Filippiinit sijaitsevat Länsi-Tyynellämerellä, ja sen lähinaapurit ovat Taiwan pohjoisessa, Vietnam lännessä ja Borneo etelässä.

Cebu City on toiseksi suurin kaupunki Filippiineillä ja se on vilkas ja kosmopoliittinen. Suuri osa kaupungista on kehittynyt nopeasti viime vuosina ja keskustassa ja rannikolla on alueita, jotka ovat moderneja ja kehittyneitä, mutta muut alueet kaupungissa ovat köyhiä ja alikehittyneitä ja niissä asuu siirtolaisia seudun kaikilta alueilta. Cebu Cityn lisäksi meillä on hankekohteitä  San Remigiossa, joka on noin 58 000 asukkaan kaupunki 15 kilometrin päässä Cebu Citystä. 

Vapaaehtoismatkat ja turismi Filippiineillä

Pelkästään Cebussa voit käydä perinteisillä markkinoilla tai jossakin jättimäisistä amerikkalaistyylisistä ostoskeskuksista, joissa on myös ravintoloita ja elokuvateatteri. Enemmän historiallisia kohteita ovat Fort San Pedro ja Magellanin risti, joissa voit oppia lisää Espanjan valloituksesta. Espanjan vaikutus on myös selvästi nähtävissä festivaaleissa ja katuparaateissa, joista suurin on Sinulog festivaali Tammikuun lopulla.

Cebun saaren rannat pohjoisessa ja lounaassa ovat klassinen yhdistelmä valkoista hiekkaa ja kirkasta vettä ja snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet täällä ovat upeat. Pääsy kaukaisemmille rannoille on myös helppoa, sillä voit matkustaa näille paratiisisaarille viikonlopuksi.

Jos sinulla on enemmänkin aikaa matkustaa, niin Filippiinit tarjoaa äärettömän hyvät mahdollisuudet saarihyppelylle. Jos haluaisit vierailla kaikilla Filippiinien saarilla yhden päivän verran, niin matkasi kestäisi 20 vuotta!

Loput Lounais-Aasiasta on vain lyhyen lentomatkan päässä. Cebu Cityssä on kansainvälinen lentokenttä, josta monet halpalentoyhtiöt vievät sinut ja muut vapaaehtoiset nopeasti ja edullisesti Thaimaahan, Vietnamiin tai Indonesiaan!

 


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä
Feedback
Vaikutat kiinnostuneelta hankkeistamme! Kertoisitko meille lisää?
Mielelläni!Ei juuri nyt, kiitos.