You are from: United States, Go to our American website. Close

Eurooppa

Instagram

Vapaaehtoisena Euroopassa 

Östeuropa Map

 

Sinun ei välttämättä tarvitse kauas vapaaehtoistyöhön! Vapaaehtoishankkeemme Romanissa ja Italiassa tarjoavat useita mahdollisuuksia olla mukana avustustyössä. Kaikissa hankkeissamme avustasi on paljon hyötyä paikallisille yhteisöille. Voit myös suorittaa harjoittelun vapaaehtoistyötä tehden lääketieteen, eläinlääketieteen tai vaikka journalismiprojekteissa Romaniassa.
Vapaaehtoisprojektit Euroopassa - sinun avullasi on positiivinen vaikutus yhteisöön

Kiinnostuksenkohteistasi riippuen voit valita sinulle sopivan hankkeen. Osallistu Romaniassa arkeologisiin kaivauksiin, työskentele paikallisessa sanomalehdessä, avusta eläinlääkäreitä työharjoittelussa eläinlääkäriasemilla tai valmenna urheilujoukkuetta.

Voit myös osallistua pakolaisapuhankkeeseen Italiassa. Eurooppa on keskellä pakolois- ja siirtolaiskriisiä ja voit olla mukana auttamassa pakolaisia ja siirtolaisia Calabrian alueella etelä-Italiassa, jonne kymmenet tuhannet epätoivoiset pakolaiset Afrikasta, Lähi-Idästä ja Aasiasta saapuvat. Pakolaiskriisin tilanteen pahentuessa päivittäin ja paikallisen talouden vaikeuksista johtuen on vapaaehtoisten tarve kiireellinen. Uudet ideat, motivaatio ja hankkeeseen sitoutuneet vapaaehtoiset voivat olla suurena apuna tällaisina hetkinä. Erityiseste etsimme vapaaehtoisia, jotka puhuvat ranskaa tai arabiaa tai joilla on terveydenhuollon osaamista.

Kokemus kansainvälisissä vapaaehtoistyöhankkeissa

Vapaaehtoistyöhankkeessasi ja vapaa-ajalla pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Suurin osa vapaaehtoisistamme asuu ystävällisissä isäntäperheissä, jotka haluavat jakaa oman kulttuurinsa kanssasi sekä oppia sinun kulttuuristasi. Ota kuvia omasta perheestäsi ja Suomesta ja varaudu moniin kysymyksiin!

Vapaa-ajalla sinulla on aikaa tutustua alueen nähtävyyksiin ja vaikka kiivetä Brasovia ympäröiville kukkuloille ja vierailla vanhoissa munkkiluostareissa.  Tutustut myös muihin vapaaehtoisiin ympäri maailmaa ja saat ystäviä ympäri maailmaa.

Vasemmassa sarakkeessa on listattu tarjoamamme vapaaehtoishankkeet Romaniassa ja Italiassa.