You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoistyö Ecuadorissa, Galapagossaarilla tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen

Instagram

Vapaaehtoistyö Ecuadorissa, Galapagossaarilla tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen

Ecuador Karta

Toimipaikat: Galapagossaaret

Hankkeen kesto: Kahdesta viikosta ylöspäin

Majoitus: isäntäperhe tai yhteismajoitus muiden vapaaehtoisten kanssa

Mielenkiintoisia vierailukohteita: Santa Cruzin saari, Charles Darwin tutkimuskeskus, Chimborazo tulivuori

Hankevaihtoehdot:Opetus, Hoiva, Luonto & Ympäristö, Kielikurssit - espanja

Galapagossaaret, johon Projects Abroad sijoittunut, on yksi maailman kiehtovimmista paikoista, jossa on ainutlaatuinen kasvisto ja eläimistö. Vapaaehtoisena Ecuadorissa saat mahdollisuuden sekä tutustua näihin kiehtoviin saariin sekä sen lämminhenkiseen väestöön. Puerto Baquerizo Moreno on saaren pääkaupunki ja siellä sijaitsevat myös meidän lapset & nuoret sekä opetushankkeemme. Samalla saatella, San Cristobalilla, sijaitsee myös meidän Luonto & Ympäristö -hankkeemme.

Volontär i Ecuador - Åk till Galapagosöarna!

Ecuador on Etelä-Amerikan toiseksi pienin maa, mutta huolimatta sen koosta siellä on sekä lumihuippuisia vuoria, kauniita rantoja ja trooppinen sademetsä.

Vapaaehtoistyö Ecuadorissa sopii kaikille, välivuotta lukion jälkeen viettäville, opiskelijoille, toisenlaista lomaa etsiville, tai urataukoa viettäville.

 

Opetus

Hankkeen sijainti: San Cristobal Galapagossaarilla

Hankekohde: Peruskoulu, Projects Abroadin koulu

Oppilaiden ikä: 5-16 vuotta

Luokkakoko: 15-25

Sinun tehtäväsi: apuopettaja (englanti)

Muut opetusmahdollisuudet: IT, liikunta

Majoitus: isäntäperhe

Mitä hintaan sisältyy?Ruoka ja majoitus, vakuutukset, tuki- ja apupalvelu 24 tuntia vuorokaudessa, perehdytys kohteessa, kuljetukset, henkilökohtainen verkkosivu, josta löydät kaikki matkaasi ja hankkeeseesi liittyvät yksityiskohdat.

Mitä ei sisälly hintaan? Lennot, rokotukset, viisumi, taskuraha.

Aloituspäivä: Joustava, sinä päätät!

Undervisning

Vapaaehtoisena koulussa Ecuadorissa saat ainutlaatuisen opetuskokemuksen. Opetus keskittyy suulliseen englannin kieleen ja et välttämättä tarvitse muodollista opettajan pätevyyttä pärjätäksesi työssä. Koulut, joiden kanssa työskentelemme sijaitsevat Puerto Baquerizo Morenossa ja sen ympäristössä, San Cristobalin saarella. Paikalliset ovat innokkaita oppimaan englantia, koska se tarjoaa mahdollisuuden työhön turismin alalla.

Vapaaehtoiset työskentelevät paikallisissa kouluissa avustajina luokissa yhteistyössä paikallisen opettajan kanssa. Suunnittelemalla hauskan ja hieman vaihtoehtoisen opetussuunnitelman voit auttaa lapsia heidän englannin ääntämyksensä kanssa ja vahvistaa heidän itsevarmuuttaan luokassa.

Uskomme, että nuoret oppivat parhaiten, jos koulussa on hauskaa. Lapset ovat usein hyvin kiinnostuneita vapaaehtoisistamme ja heidän taustoistaan, joten tämä on hyvä aihe aloittaa harjoittamaan heidän englannin kieltään.

Jos työskentelet vapaaehtoisena opetushankkeessa pidemmän aikaa, niin on mahdollista saada enemmän vastuuta ja työskennellä itsenäisesti joillakin tunneilla, jos tunnet itsesi siihen valmiiksi.

Vapaaehtoisena sinulla on positiivinen vaikutus oppilaisiin ja työlläsi autat avaamaan heille maailman ovet.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Ecuador Teaching Management Plan.

Sivun alkuun

 

Hoiva

Hankkeen sijainti: San Cristobal Galapagossaarilla

Hankekohde: päiväkoti

Lasten ikä: 0-18-vuotta

Ryhmäkoko: 10-15

Työtehtäväsi: paikallisen henkilökunnan avustaminen leikeissä, lastenhoidossa ja opetuksessa

Majoitus: isäntäperhe

Hintaan sisältyy: ruoka, majoitus, meno-paluukuljetukset lentokentälle, matkavakuutus, henkilökohtainen nettisivu, perehdytys, matkakulut isäntäperheestä hankekohteeseen, 24/7 tuki

Hintaan ei sisälly: lennot, viisumikulut, käyttöraha

Hankkeen kesto: kahdesta viikosta ylöspäin

Aloituspäivä: joustava

Melkein yksi kolmasosa Ecuadorin väestöstä elää köyhyysrajan alapuolella. Kouluissa ja päiväkodeissa on liikaa lapsia ja vähän resursseja. Monilla huono-osaisilla perheillä ei ole varaa tarjota ylimääräistä tukea lastensa koulutukseen. Vapaaehtoisena Projects Abroadin Hoiva-hankkeessa sinulla on tärkeä rooli näiden lasten elämässä.

Voit osallistua tähän hankkeeseen olitpa välivuotta viettävä nuori, uratauolla tai haluat osallistua avustushankkeeseen tai käyttää koulutustasi ja kokemustasi toisten hyväksi. Kaikki ovat tervetulleita, kunhan olet valmis tekemään töitä ja auttamaan päiväkodin lapsia.

Projects Abroadin vapaaehtoiset työskentelevät San Cristobalin saarella Puerto Baquerizo Morenon kaupungin päiväkodeissa. Vaikka tuhannet turistit vierailevat Galápagossaarille vuosittain, he tulevat usein ihailemaan luontoa, ja paikalliset yhteisöt saavat osakseen vähemmän huomiota. Sinun avullasi on suuri merkitys. 

Barn & Ungdom

Vapaaehtoistyö päiväkodeissa Galápagossaarilla

Useat päiväkotien lapset tulevat kodeista, joissa on vähän tukea ja kuria. Hoiva-vapaaehtoisilla on tärkeä tehtävä perustaitojen ja englanninkielen opettamisessa sekä antamalla lapsille yksilökohtaista tukea.

Kannustamme vapaaehtoisia kokeilemaan uusia aktiviteetteja ja pelejä, jotka kehittävät lapsien henkilökohtaista kasvua ja kehitystä. Keskittymällä yksitellen jokaisen lapseen, voit huomata heidän vahvuutensa.  Paikalliset päiväkodin työntekijät arvostavat apuasi.

Vapaaehtoistyö erityislasten parissa Galápagossaarilla

Vapaaehtoiset, joilla on aikaisempaa kokemusta, voivat työskennellä erityislasten apuna. Riippumatta siitä missä hankekohteessa työskentelet, työ on haastavaa. Monilla lapsilla on ollut vaikea elämä ja heillä voi olla paljon erityistarpeita ja vammoja.

Lapset joilla on erityistarpeita, kuten autismi tai Downin syndrooma opiskelevat paikallisessa koulussa ja päiväkodissa. Erityisesti he tarvitsevat huomiota ja henkilökohtaista tukea opiskelussa.  Työskentelet näiden oppilaiden kanssa parantamalla heidän elämänlaatuansa ja antamalla heille enemmän mahdollisuuksia.

Vapaaehtoistyö lasten parissa Projects Abrodin kautta

Paikallisille ja tuleville sukupolvelle koulutus on erityisen tärkeää, koska useat työpaikat turismin alalla vaativat osaamista. Vapaaehtoiset Projects Abroadin yhteistyöpäiväkodeissa voivat auttaa tulevia sukupolvia englanninkielen perusteiden oppimisessa. Työ lasten kanssa on yleensä hyvin monipuolista, siihen kuluu hoitotyötä, leikkejä, urheilullisten aktiviteettien järjestämistä ja isompien lasten auttaminen kotiläksyissä.

Projects Abroad tukee sinua kaikella mahdollisella tavalla. Jos sinulla on ehdotuksia aktiviteeteista hankekohteessasi, autamme mielellämme sinua. 

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Ecuador Care Management Plan.

Sivun alkuun

 

Luonto & Ympäristö

Natur & Miljö

Ecuadorissa on korkea luonnon monimuotoisuus ja sitä pidetään yhtenä maailman monimuotoisimmasta maasta maailmassa. Galapagossaaret sijaitsevat 1000 kilometrin päässä Ecuadorin rannikosta. Saaret eivät ole koskaan olleet yhteydessä mantereeseen, joten sinne on kehittynyt oma eliöstönsä, joka auttoi Darwinia luomaan lajien evoluutioteoriansa.

Vapaaehtoisena Galapagossaarilla työskentelet San Cristobalissa. Vapaaehtoisemme sijoittuvat Puerto Baquerizo Morenon kaupunkiin, jossa he asuvat yhteismajoituksessa muiden vapaaehtoisten kanssa ja työskentelevät Galapagosin kansallispuistossa. Jos olet kiinnostunut näkemään yhden maailman uskomattomimmista paikoista mitä tulee eläimiin ja luontoon, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Tulet päivittäin näkemään, opiskelemaan ja perehtymään saaren hämmästyttävään luontoon!

Galapagossaarien luontaisten lajien säilyttäminen ja suojeleminen

Natur & Miljö

Vapaaehtoisena Galapagossaarilla saat mahdollisuuden saada ainutlaatuisen katsauksen ympäristön- ja eläintensuojelun eri osa-alueisiin, joita harjoitetaan Galapagos National Parkissa.

Yksi suurimmista uhkista Galapagossaarien luonnolle ovat vieraslajit, joita ihmiset tuovat saarille veneillä ja lentokoneilla. Nämä vieraslajit, olivatpa ne sitten kasvistoa tai eläimistöä, syrjäyttävät alkuperäislajit kilpailussa luonnonvaroista ja tämä johtaa usein alkuperäislajien, joista jotkut ovat kotoperäisiä Galapagossaarilla vähenemiseen. Jos mitään ei tehdä tämän suuntauksen pysäyttämiseksi, voimme menettää nämä upeat lajit lopullisesti!

Saarella on järjestetty hankkeita, jotka paneutuvat uudelleenmetsittämiseen, elinympäristön kunnostukseen ja metsänviljelyyn käyttäen paikallisia lajeja jo viimeiset 18 vuotta. Hankkeiden tavoite on kehittää tekniikoita paikallisen elinympäristön kunnostamiseen San Cristobalissa saarella ja lopulta naapurisaarissa.

Natur & Miljö

Päivittäiset tehtävät sisältävät merileijonien, merileguaanien ja merilintukantojen seurausta ympäri saarta. Tähän kuuluvat vaellukset alueille, joilla eläimiä on ja tutkimuksen tekeminen perustuen havaintoihin eläimistä. Vapaaehtoiset työskentelevät myös kansallispuiston jättiläiskilpikonnien kasvatushankkeessa.

Vapaa-ajallasi sinulla on mahdollisuus tutkia kaikkia niitä hämmästyttäviä elämänmuotoja, joita Galapagossaarilla esiintyy ja jos pidät surffaamisesta, niin et tule pettymään!

Tämä hanke on saatavilla kahdesta viikosta ylöspäin. Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä upeasta hankkeesta!

Yksityiskohtaista tietoa hankkeen tavoitteista saat lukemalla hallintosuunnitelmamme: Ecuador Conservation Management Plan.

Sivun alkuun

 

Kielikurssit – espanja

Mikä olisikaan parempi tapa oppia tai parantaa espanjan kielitaitoasi, kuin sukeltaa syvälle latinalaisen Amerikan kulttuuriin? Tarjoamme espanjan kursseja niille, jotka haluavat oppia perusasiat, mutta myös niille, joilla on aiempaa tietoa. Espanjan kielikurssilla on oma yksityinen opettaja ja oppitunnit räätälöidään asiakkaan taitojen ja edistyksen mukaan. Voit valita joko kuukauden intensiivikurssin ennen vapaaehtois- tai harjoittelupaikkaan astumistasi tai yhdistelmäkurssimme, jossa voit opiskella espanjaa vapaaehtoistyösi rinnalla.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä