You are from: United States, Go to our American website. Close

Afrikka

Instagram

Vapaaehtoistyö Afrikassa

Afrika Map

Vapaaehtoistyö Projects Abroadin kanssa vie sinut tutkimusmatkalle upealle ja elinvoimaiselle Afrikan mantereelle. Meillä on monipuolinen valikoima vapaaehtoistyöprojekteja, joista löydämme varmasti sinun elämäntilanteeseesi ja kokemukseesi sopivan. Hankkeisiimme voivat osallistua esimerkiksi välivuotta viettävät nuoret, opiskelijat, eläkeläiset sekä urataukoa viettävät kokeneet ammattilaiset, Vapaaehtoistyö ulkomailla antaa loistavan mahdollisuuden olla mukana avustustyössä, oppia lisää tästä kiehtovasta maanosasta ja tutustua paikallisiin.


Vapaaehtoistyöhankkeet Afrikassa

Vapaaehtoishankkeemme sijaitsevat yhdeksässä kohteessa eri osissa Afrikkaa. Voit opettaa englantia koululaisille Etiopiassa tai Marokossa, työskennellä ihmisoikeuksien parissa Ghanassa tai Togossa, osallistua luonnonsuojeluun Keniassa ja Etelä-Afrikassa tai vaikka suorittaa työharjoittelun toimittajana Senegalissa. Maailman toiseksi suurimmassa ja toiseksi väkirikkaimmassa maanosassa löytyy varmasti alue ja hanke, joka sinua kiinnostaa.

Matkustaminen ja nähtävyydet Afrikassa

Hanketyöskentely antaa tilaa myös vapaa-ajalle, jonka voit käyttää matkusteluun ja tutustua nähtävyyksiin ja muihin kaupunkeihin. Voit esimerkiksi vaeltaa Atlas-vuorilla Pohjois-Afrikassa tai löhöillä Etelä-Afrikan hiekkarannoilla. Nähtävää ja koettavaa on niin paljon, että voimme taata, ettet tule kyllästymään!

Vapaaehtoistyön lisäksi opit paikallisesta elämänmenosta majoituksessasi. Suurin osa vapaaehtoisista asuvat paikallisissa isäntäperheissä, jotka vastaanottavat sinut lämpimästi näkemään millaista elämä heidän kodissaan ja yhteisössään on.