You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoistyö Aasiassa

Instagram

Vapaaehtoistyö Aasiassa

Asien Map

 

Vapaaehtoisena Aasiassa Projects Abroadin kanssa olet mukana avustamassa paikallisia yhteisöjä samalla kun pääset tutustumaan tähän monimuotoiseen maanosaan.

Hankkeemme ovat avoinna kaikenikäisille vapaaehtosille ympäri vuoden. Halusitpa lähteä vapaaehtoistyöhön välivuoden aikana, eläkeläisenä tai suorittaa harjoittelun opiskelijana tai lähteä ulkomaille uratauon tai kesälomien aikana, löydät sinulle sopivan vaihtoehdon Aasian hankevalikoimasta!

Vapaaehtoistyö Aasiassa – mitä voin tehdä?

Voit esimerkiksi olla vapaaehtoinen sairaalassa  Nepalissa, suorittaa harjoittelun vapaaehtoistyössä lakihankkeessa Kiinassa, asua nomadiperheessä  Mongoliassa, auttaa koralliriuttojen suojelussa  Thaimaassa, opettaa englantia  Filippiineillä, tietotekniikkaa Sri Lankalla tai työskennellä lasten parissa  Vietnamissa tai  Kambodzassa. Mahdollisuudet vapaaehtoistyöhön Aasiassa ovat loputtomat!

Millaista on tehdä vapaaehtoistyötä Aasiassa?

Hankkeemme Aasiassa antavat sinulle mahdollisuuden osallistua tärkeään kehitysyhteistyöhön konkreettisesti kohdemaassa. Työskentelet muiden ympäri maailmaa tulevien vapaaehtoisten kanssa ja Projects Abroadin työntekijöiden ja paikallisten rinnalla.

Vapaaehtoistyön lisäksi pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja viikonloppuisin voit matkustaa muiden vapaaehtoisten kanssa. Aasia on hyvin monipuolinen, joten viikonloput voit viettää esimerkiksi vierailemassa Nepalin vaahtoavilla jäätikköjoilla, buddhalaisissa temppeleissä Sri Lankalla tai kokeilemalla paikallisia herkkuja Shanghaissa – et tule kyllästymään!

Vapaaehtoistyön lisäksi opit paikallisesta elämänmenosta majoituksessasi. Mongoliassa, Myanmarissa, Nepalissa, Thaimaassa, Sri Lankassa ja Filippiineillä vapaaehtoiset asuvat paikallisissa isäntäperheissä, jotka vastaanottavat sinut lämpimästi näkemään millaista elämä heidän kodissaan ja yhteisössään on. Muutamissa Aasian kohdemaissamme kuten Kambodzassa, Kiinassa ja Vietnamissa asut yhteismajoituksessa muiden vapaaehtoisten kanssa ja olet osana tiivistä ja kansainvälistä vapaaehtoisjoukkoa.

Vapaaehtoistarinoiden lukeminen ovat hyvä tapa kuulla millaista aikaisemmilla vapaaehtoisillamme on ollut sinua kiinnostavassa hankkeessa tai kohdemaassa.