You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoismatkat Afrikkaan, Aasiaan, Etelä-Amerikkaan, Oseaniaan ja Itä-Eurooppaan

Instagram

Vapaaehtoiseksi maailmalle Afrikkaan, Aasiaan, Latinalaiseen Amerikkaan, Oseaniaan tai Eurooppaan

Afrikka

Lähde vapaaehtoiseksi Afrikkaan, yhteen maailman eloisimmista maanosista. Projekteissamme Afrikan kohdemaissa voit esimerkiksi opettaa englantia koululaisille Etiopiassa tai Marokossa, työskennellä ihmisoikeuksien parissa Ghanassa tai Togossa, auttaa leijonapopulaatioiden suojelussa tai pestä merilintuja Etelä-Afrikassa, tai suorittaa työharjoittelun toimittajana Senegalissa. Vasemmassa palkissa näet mihin Afrikan maihin lähetämme vapaaehtoisia ja kun klikkaat maata niin näet mitä hankkeita meillä on kussakin maassa. Projects Abroadilla on paljon valinnanvaraa niille, jotka haluavat lähteä Afrikkaan ja tehdä mielekästä vapaaehtoistyötä.

Aasia

Kaikkine kulttuureineen ja uskontoineen, jotka ovat yhtä moninaiset kuin maiset, tarjoaa vapaaehtoismatka Aasiaan monipuolisuutta, jota on vaikeaa päihittää. Aasiassa voit työskennellä vapaaehtoisena vaikka sairaalassa Nepalissa, liiketalouden parissa Kiinassa, asua nomadiperheessä Mongoliassa, osallistua koralliriuttojen luonnonsuojeluun Thaimaassa, opettaa englantia Vietnamissa tai tietokonetaitoja Sri Lankassa. Mahdollisuudet Aasiassa ovat moninaiset! Vasemmassa palkissa näet Aasian maat, joihin lähetämme vapaaehtoisia ja klikatessasi maata näet siellä tarjolla olevat hankkeemme. Projects Abroadin kanssa voit olla varma, että saat tehdä mielekästä vapaaehtoistyötä Aasiassa.

Eurooppa

Osallistuminen vapaaehtoisprojektiin Euroopassa antaa sinulle mahdollisuuden avustaa hankkeistamme Romaniassa tai osallistua pakolaisapuhankkeeseen etelä-Italiassa. Romaniassa voit osallistua arkeologisiin kaivauksiin, työskennellä paikallisessa sanomalehdessä, avustaa eläinlääkäreitä työharjoittelussa eläinlääkäriasemilla tai valmentaa urheilujoukkuetta. Euroopan kohteessamme on monia mahdollisuuksia matkailuun ja vapaaehtoistöihin. Vasemmassa sarakkeessa on listattu tarjoamamme vapaaehtoishankkeet Romaniassa ja Italiassa.

Latinalainen Amerikka ja Karibia

Jamaikan saarelta Perun Andeille ja Meksikon viidakkoihin – vapaaehtoistyö Latinalaisessa Amerikassa antaa jokaiselle jotakin. Tarjoamme valtavan määrän erilaisia projekteja; voit oppia Inkoista Perussa, suorittaa harjoittelun sairaalassa Meksikossa, työskennellä bolivialaisten lasten parissa, tai opiskella espanjaa Argentiinassa. Hankkeisiimme osallistuminen antaa kokonaisvaltaisen näkemyksen ja syvemmän tietämyksen Latinalaisesta Amerikasta! Klikkaa tarjoamiamme kohdemaavaihtoehtoja vasemmasta palkista löytyvästä listauksesta.

 

Oseania

Tyyni valtameri, Etelämeri, Oseania.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Projects Abroad järjestää vapaaehtoismatkoja Fidzille ja Samoalle eteläisellä Tyynellä valtamerellä. Vapaaehtoishankkeemme tarjoavat mahdollisuuksia työskennellä lasten ja nuorten parissa, opetuksessa, eläinlääketieteen parissa ja eläintenhoidossa sekä ainutlaatuisessa kylähankkeessa Fidzillä. Valmistaudu kohtaamaan lempeitä, ylpeitä ja ystävällisiä ihmisiä, muinainen kulttuuri ja mielekäs hanke! Hankkeiden kesto vaihtelee kahdesta viikosta useaan kuukauteen, sinä päätät! Vasemmassa palkissa voit tutustua tarjoamiimme vapaaehtoismahdollisuuksiin Oseaniassa; klikkaamalla Fidziä tai Samoaa näet hankkeemme, joista voit valita omasi.