You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoismatkat Afrikkaan, Aasiaan, Etelä-Amerikkaan, Oseaniaan ja Itä-Eurooppaan

Instagram

Vapaaehtoismatkat Afrikkaan, Aasiaan, Etelä-Amerikkaan, Oseaniaan ja Eurooppaan

Afrikka

Lähde vapaaehtoismatkalle Afrikkaan yhteen maailman eloisimmista maanosista. Vapaaehtoismatkoillamme Afrikkaan voit opettaa englantia koululaisille Etiopiassa tai Marokossa, työskennellä ihmisoikeuksien parissa Ghanassa tai Togossa, auttaa leijonapopulaatioiden suojelussa tai pestä merilintuja Etelä-Afrikassa, tai suorittaa työharjoittelun toimittajana Senegalissa. Vapaaehtoismatkalaisia tarvitaan monissa paikoissa Afrikassa!
Vasemmassa palkissa näet mihin Afrikan maihin teemme vapaaehtoismatkoja ja kun klikkaat maata niin näet mitä hankkeita meillä on kussakin maassa. Projects Abroadilla on paljon valinnanvaraa niille, jotka haluavat tulla vapaaehtoisiksi Afrikkaan ja tehdä mielekästä vapaaehtoistyötä.

Aasia

Kaikkine kulttuureineen ja uskontoineen, jotka ovat yhtä moninaiset kuin maisemansa, tarjoaa vapaaehtoismatka Aasiaan monipuolisuutta, joka on vaikeaa päihittää. Vapaaehtoismatkoillamme Aasiaan voit työskennellä vapaaehtoisena sairaalassa Nepalissa, Pr-asioiden parissa Kiinassa, asua nomadiperheessä Mongoliassa, osallistua koralliriuttojen suojeluun Thaimaassa, opettaa englantia Vietnamissa tai IT:tä Sri Lankassa. Mahdollisuudet vapaaehtoismatkalla Aasiassa ovat moninaiset! Vasemmassa palkissa näet Aasian maat, joihin järjestämme vapaaehtoismatkoja ja klikatessasi maata näet siellä tarjolla olevat hankkeemme. Projects Abroadin kanssa voit olla varma, että saat tehdä mielekästä vapaaehtoistyötä Aasiassa.

Eurooppa

Vapaaehtoismatka Euroopassa antaa sinulle mahdollisuuden avustaa hankkeistamme Romaniassa tai osallistua pakolaisapuhankkeeseen etelä-Italiassa. Romaniassa voit osallistu arkeologisiin kaivauksiin, työskennellä paikallisessa sanomalehdessä, avustaa eläinlääkäreitä työharjoittelussa eläinlääkäriasemilla tai valmentaa urheilujoukkuetta. Euroopan kohteessamme on monia mahdollisuuksia vapaaehtoismatkailuun ja vapaaehtoistöihin. Vasemmassa sarakkeessa on listattu tarjoamamme vapaaehtoismatkat Romaniassa ja Italiassa.

Etelä-Amerikka ja Karibia

Jamaikan saarelta Perun Andeille ja Meksikon viidakoihin – vapaaehtoismatka Etelä-Amerikkaan antaa jokaiselle jotakin. Tarjoamme valtavan määrän erilaisia vapaaehtoismatkoja; voit oppia Inkoista Perussa, suorittaa harjoittelun sairaalassa Meksikossa, opettaa Bolivian yliopistossa, tai opiskella espanjaa Argentiinassa. Vapaaehtoismatkalla Etelä-Amerikkaan saat kokonaisvaltaisen näkemyksen ja syvemmän tietämyksen kohdemaastasi! Klikkaa tarjoamiamme vapaaehtoismatkavaihtoehtoja kussakin maassa vasemmasta palkista löytyvästä listauksesta.

 

Oseania

Tyyni valtameri, Etelämeri, Oseania.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Projects Abroad järjestää vapaaehtoismatkoja Fidzille ja Samoalle eteläisellä Tyynellämerellä. Vapaaehtoismatkamme tarjoavat mahdollisuuksia työskennellä lasten ja nuorten parissa, opetuksessa, eläinlääketieteessä ja eläintenhoidossa samoin, kuin ainutlaatuisessa kylähankkeessa Fidzillä. Voit halutessasi yhdistää hankkeita näissä kahdessa maassa, ne ovat vain lyhyen lentomatkan päässä toisistaan. Valmistaudu kohtaamaan lempeitä, ylpeitä ja ystävällisiä ihmisiä, erikoinen vanha kulttuuri ja mielekäs hanke! Vapaaehtoismatkojemme kesto vaihtelee kahdesta viikosta useaan kuukauteen, sinä päätät! Vasemmassa palkissa voit tutustua tarjoamiimme vapaaehtoismatkoihin Oseaniassa; klikkaamalla Fidziä tai Samoaa näet hankkeemme, joista voit valita omasi.


 
Feedback
Vaikutat kiinnostuneelta hankkeistamme! Kertoisitko meille lisää?
Mielelläni!Ei juuri nyt, kiitos.