You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoistyötä sinulle sopivalla budjetilla

Instagram

Vapaaehtoistyötä sinulle sopivalla budjetilla

Miten voit tehdä vapaaehtoistyötä sinulle sopivalla budjetilla?

Vapaaehtoistyön tekeminen ulkomailla on mahdollista millä tahansa budjetilla. Yritämme aina pitää kulut kohtalaisina, jotta vapaaehtosillemme olisi mahdollista osallistua tähän kokemukseen. Tässä on muutamia vinkkejä siitä miten voit toteuttaa suunnitelmasi vapaaehtoismatkasta:

Vertaile vaihtoehtoja

Voi olla, että sinulla on jo mielessä hanke tai kohdemaa. Jos et kuitenkaan ole varma valinnastasi, ehkäpä hoivahankkeemme Nepalissa, Ghanassa, Costa Ricassa tai Sri Lankassa voivat olla sinua varten. Hoivahankeiden osallistumismaksut näissä kohteissa ovat halvimmasta päästä.

Etsi lahjoittajia

Tiedämme että voi olla vaikeaa rahoittaa vapaaehtoismatkasi, joten kannustamme vapaaehtoisiamme etsimään lahjoittajia. Ystäväsi, perheesi ja tuttusi voivat olla osana vapaaehtoistyömatkasi toteutumista antamalla sinulle rahalahjoituksen kattamaan osan matkan kuluista.

Voit myös ladata englanniksi rahankeräysoppaan, josta löytyy paljon vinkkejä matkasi rahoittamiseen.

Osallistu hankkeeseen pidemmäksi aikaa

On aina parempi osallistua hankkeeseen niin pitkäksi aikaa kuin se on sinulle mahdollista. Ensinnäkin pääset tekemään pidempiaikaisen vaikutuksen hankkeen parissa, koska pystyt kehittämään taitojasi ja rakentamaan parempia suhteita paikallisten ja yhteisön kanssa. Lisäksi keskimääräinen matkasi hinta on halvempi. Lentojen hinta on sama riippumatta siitä osallistutko hankkeeseen kahdeksi vai kahdeksitoista viikoksi. Meillä on pysyviä matkaasi liittyviä kuluja, mutta nämä kulut kattavat minkä tahansa kahdenviikon pituisen matkan. Sen jälkeisten viikkojen hinta on alhaisempi, joten saat enemmän rahallasi kun osallistut hankkeeseen pidemmäksi aikaa.

Maksa osallistumismaksusi erissä

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumismaksua kokonaisuudessaan kun lähetät hakemuksesi. Sinun tarvitsee ainoastaan maksaa varausmaksu hakemuksesi mukana. Varausmaksu ei ole ylimääräinen kulu vaan se on osa osallistumismaksua. Loppusumman voit maksaa osissa kunhan olet maksanut osallistumismaksusi kokonaisuudessaan kuukautta ennen lähtöäsi.

Ota ylimääräiset kulut huomioon

Osallistumismaksu kattaa suurimman osan matkasi kuluista, joten sinun täytyy ainoastaan varata budjetti viisumikuluille (jos kohdemaasi vaati viisumin), lennoillesi ja käyttörahaa vapaa-aikaa varten kuten muiden vapaaehtoisten kanssa viettämää aikaa varten, matkamuistoja tai alueella matkustelua varten. Se kuinka paljon rahaa käytät on jokaisen oma päätös, mutta tarvitset keskimäärin kuukaudessa 50 – 100 euroa.

Suunnittele etukäteen ja toteuta suunnitelmasi

Unelmasi vapaaehtoismatkasta on mahdollinen varsinkin jos teet kaikkesi toteuttaaksesi unelmasi. On tärkeää, että sinulla on suunnitelma. Jopa kuukausittainen säästäminen vuoden aikana voi auttaa. Kirjoita ylös tavoitesummasi ja työskentele kerätäksesi sen. Kun suunnittelet etukäteen voit myös etsiä halpoja lentoja ja varata alennusliput kun satut löytämään ne.

Olemme yhtä innoissamme sinun matkastasi kuin sinä olet. Jos suunnittelet vapaaehtoismatkaa ja et ole varma onko se mahdollista, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme sinua valitsemaan oikean hankkeen ja annamme neuvoja miten se on mahdollista.