You are from: United States, Go to our American website. Close

Suunnittele haaveidesi vapaaehtoismatka yhdistämällä maita ja hankkeita

Instagram

Suunnittele haaveidesi vapaaehtoismatka yhdistämällä maita ja hankkeita

Vapaaehtoishankkeita ja maita yhdistämällä voit suunnitella elämäsi seikkailun! Entä jos tutustuisitkin useaan maahan ja kulttuuriin ja kartuttaisit työ- ja elämänkokemustasi oikein urakalla? Lue alta vaihtoehtojamme ja vinkkejä seikkailusi suunnitteluun.

1) Yhdistä useita hankkeita yhdessä maassa

Voit yhdistää niin monta hanketta, kuin haluat yhdessä maassa. Sinua kiinnostavan hankkeen vähimmäiskeston löydät hinnastosta. Mitä pidemmäksi aikaa osallistut hankkeeseen niin sitä enemmän voit tietysti oppia ja olla hyödyksi. Hankkeita yhdistettäessä hinta muodostuu kalleimman hankkeen mukaan, johon lisätään yhdistettävän hankkeen lisäviikon hinta (kts. hinnastoseuraavaa hankettasi varten.

Esimerkki 1:

Oletetaan, että haluat opettaa englantia Meksikossa kahdeksan viikon ajan ja sen jälkeen osallistua lääketieteen hankkeeseen neljän viikon ajaksi.

Lääketieteen hankkeet ovat kalliimpia, joten maksat sen hinnan neljältä viikolta ja lisäät sitten kahdeksan viikon ”ylimääräinen viikko” –hinnan opetuksesta.

Esimerkki 2:

Hoivahanke päiväkodissa Cochabambassa Boliviassa ja journalismihanke englanninkielisessä sanomalehdessä, molemmissa neljä viikkoa.

Journalismi on hankkeista kalliimpi, joten maksat tämän hankkeen hinnan neljältä viikolta ja toiselta neljältä viikolta maksat lisäviikko”-hinnan hoivahankkeen viikoista. 

Huomaathan, että kielikurssit eivät kuulu yhdistelmämahdollisuuksiin.

2) Yhdistä hankkeita eri maissa

Voit yhdistää hankkeita kaikissa kohdemaissamme. Jotkut vapaaehtoisistamme matkustavat kahteen maahan, toiset neljään tai viiteen!

Jos haet vapaaehtoiseksi kahteen tai useampaan kohdemaahan, saat 10 % alennuksen jokaisen hankkeen hinnasta, johon osallistut (paitsi kielikurssit).

Useimmat hankkeistamme sopivat hyvin maailmanympärimatkaan ja ovat yhteydessä toisiinsa maailman parhaimpiin kuuluvien juna- ja maareittien kautta. Projects Abroad Travel auttaa mielellään lentojen varaamisessa. Kun olet lähettänyt hakemuksesi voimme keskustella tarpeistasi ja tarjota sinulle matkaehdotuksia. Ehdotuksemme eivät sido sinua mihinkään.

3) Yhdistä useita maita ja hankkeita

Anna meidän suunnitella sinulle kaikkien aikojen kokemus yhdistämällä useita eri hankkeita useissa eri maissa.  Tässä esimerkkejä yhdistelmistä, jotka ovat kestoltaan vuoden tai enemmän:

Marokko – osallistu hoivahankkeeseen ennen vierailua Saharan autiomaahan, jonka jälkeen...

lennät Mongoliaan ja sukellat sisälle kulttuuriin osallistumalla journalismi-hankkeeseen, sitten..

jatkat matkaasi Thaimaahan, jossa opit laitesukellusta Luonto & Ympäristö - hankkeessamme, jonka jälkeen lomailet saarilla.

Tai

Peru – Inka-hanke, jonka jälkeen siirryt Luonto & Ympäristö -hankkeeseemme Amazonin sademetsässä, sitten..

matkustat maitse Etelä-Amerikan halki Argentiinaan opettamaan englantia Cordobaan.

Kuulostaako jännittävältä? Lataa alta esite tai ota yhteyttä ja kysy lisää!


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä