You are from: United States, Go to our American website. Close

Projects Abroadin räätälöidyt vapaaehtoisprojektit ryhmille

Instagram

Projects Abroadin räätälöidyt vapaaehtoisprojektit ryhmille

Projects Abroad on erikoistunut kansainvälisten vapaaehtoishankkeiden järjestämiseen ja vapaaehtoisten lähettämiseen vuodesta 1992 alkaen. Viime vuosikymmenien aikana olemme lähettäneet yli 100 000 vapaaehtoista osallistumaan vapaaehtoistyöhön ympäri maailmaa. Tähän joukkoon on myös mahtunut useita ryhmiä, jotka ovat lähteneet kauttamme vapaaehtoistyöhön ulkomaille!

Ryhmä vapaaehtoisia Fidzillä

Kansainväliset hankkeemme voidaan räätälöidä ryhmän tarpeita vastaaviksi niin, että ryhmäsi saa mahdollisimman irti ja paikalliset yhteisöt hyötyvät avustasi kohdemaassa. Niin lukiolaiset, yliopisto-opiskelijat, urheilujoukkueet, työpaikkaryhmät, partiolaiset ja jopa ryhmä ystäviä ovat tervetulleita!

Osallistuminen hankkeeseen ryhmänä opettaa osallistujia avustustyön kautta. Tiimityö, johtajuus- ja kommunikointitaidot kehittyvät ryhmän ollessa vapaaehtoistyössä’ ulkomailla. Samalla ryhmä saa kielikylvyn toisenlaiseen kulttuuriin ja kieleen. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä jotain aivan erilaista luokkahuoneen tai työpaikan ulkopuolella ja olla osana kehitysyhteistyötä, jolla on pitkän tähtäimen tavoitteet.

Erilaisia ryhmiä, erilaisia tavoitteita

Ryhmä lääketieteen vapaaehtoisia

Ymmärrämme ettei yksikään ryhmä ole samanlainen. Kuuntelemme ryhmäsi vaatimuksia ja kiinnostuksenkohteita ja annamme ehdotuksia mahdollista hankkeista, joita voimme räätälöidä ryhmällesi. Hankkeen kesto voi olla muutamasta viikosta pariin kuukauteen.

Kouluryhmät voivat suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun, lähteä luokka- tai oppiretkelle kun taas yritykset voivat lahjoittaa osaamisensa ja aikansa ja saada uusia näkökulmia työelämään sekä tehdä työryhmästä tiiviimmän. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ota meihin yhteyttä!

Turvallisuus ennen kaikkea

Vapaaehtoisten tuki ja turvallisuus on yksi Projects Abroad vapaaehtoismatkojen tärkeimmistä osa-alueista. Me pidämme sinun turvallisuuttasi erittäin tärkeänä ja olemme vuosien aikana tehneet työtä ja kehittäneet vakaat käytännöt huolehtiaksemme siitä, että voit olla rauhassa ja tyytyväinen vapaaehtoistyössäsi. Annamme kaikille ryhmille riskinhallintasuunnitelman, neuvontaa hankkeeseen valmistautumiseen liittyen ja yksityiskohtaisen aikataulun ja tiedot hankekohteestasi ja majoituksesta. Kun ryhmä saapuu kohdemaahaan, tapaa paikalliset Projects Abroadin työntekijät ryhmän lentokentällä ja he ovat tukenasi koko matkasi ajan. Lisätietoja tarjoamastamme tuesta ja turvasta löydät täältä.

Unelmista totta

Ryhmä vapaaehtoisia Machu Picculla

Unelmoitko lähteväsi ryhmäsi kanssa ulkomaille? Kerro meille ja autamme sinua järjestämään ainutlaatuisen ja merkityksellisen matkan. Tavoitat Projects Abroad Suomen vastaavan puhelimitse numerosta (09) 2316 3439, sähköpostitse info@projects-abroad.fi tai täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Lähetä meille kysymys
Etunimi*
Sukunimi*
E-mail*
Vahvista E-mail osoite*
Kysymyksiä*

Ole hyvä ja valitse hankkeet ja kohdemaat jotka kiinnostavat sinua

Kohdemaa

Hanke

 
* :llä merkityt kentät ovat pakollisia


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä