You are from: United States, Go to our American website. Close

Rakennustyö vapaaehtoisena ulkomailla

Yksi tärkeimmistä avustustöistä kehitysmaissa on infrastruktuurin rakentaminen. Auttamassa yhteisöjä rakennustyössä, on sinun panoksellasi suuri apu pitkään hankkeesi jälkeen. Rakennushankkeisiin osallistuvat vapaaehtoiset ovat apuna useissa eri kohdemaissa, joissa työskentelemme kestävää kehitystä tukevien aloitteiden parissa. Meillä on useita eri vaihtoehtoja Ghanan pienessä kylässä tehtävästä rakennustyöstä Kapkaupungin lähiöissä sijaitsevaan rakennushankkeeseen.

Rakennushankeen osallistuva vapaaehtoinen

Voit lähteä vapaaehtoistöihin ja osallistua rakennustyöhön olitpa 16 tai 60! Näihin vapaaehtoistyöprojekteihin voit osallistua ympäri vuoden olitpa kesälomalla, pidät välivuotta tai sapattivapaata. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta sinun on oltava fyysisesti riittävän hyvässä kunnossa ja valmis tekemään töitä jos haluat ottaa osaa rakennushankkeisiin.  

Projects Abroadin rakennushankkeet kehitysmaissa

Rakennushankkeissa vapaaehtoiset pääset olemaan osa paikallista yhteisöä. Vapaaehtoiset työskentelevät paikallisten kanssa, jotta varmistamme, että työ saadaan suoritettua ja se vastaa yhteisön tarpeita. Tulet huomaamaan, että rakennustyö kehitysmaissa on erilaista kuin Suomessa; rakennusmateriaalit –työkalut ja – menetelmät ovat usein yksikertaisempia ja aikataulut saattavat olla joustavampia mihin olet tottunut.

Nuorten vapaaehtoistyöleirit rakennustyön parissa

Nuorille vapaaehtoisille järjestämme vapaaehtoistyöleirejä, jotka ovat tarkoitettu 15–18-vuotiaille. Näillä leireillä vapaaehtoiset työskentelevät saman ikäisten nuorten kanssa ja paikallisen työntekijöiden valvonnan alaisena.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä