You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoistyö ammattilaisille

Instagram

Vapaaehtoistyötä ulkomailla ammattilaisille

Skilled VolunteerProjects Abroadin kautta on mahdollista lähteä vapaaehtoistyöhön ammattilaisena. Etsimme näihin ammattilaishankkeisiin vapaaehtoisia, joilla on ammattitaitoa ja pätevyyttä ja jotka haluavat muuttaa asioita tarjoamalla tietoaan ja osaamistaan auttaakseen joitakin maailman köyhimmistä yhteisöistä.

Meillä on vapaaehtoishankkeita ammattilaisille monissa eri kohdemaissa niin Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa, latinalaisessa Amerikassa ja Oseaniassa. Nämä hankkeet ovat avoinna muutamasta viikosta useisiin kuukausiin. Päätät itse aloituspäiväsi ja hankkeen keston.

Pyrkimyksemme on kuunnella paikallisten yhteisöjen tarpeita, joissa ammattilaisvapaaehtoiset voivat käyttää osaamistaan muiden hyväksi. Paikallisten ammattilaisten kanssa työskentely antaa sinulle myös mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi opettamalla paikallisia ammattilaisia ja oppimalla heiltä. Erityistaitoja ja osaamista voidaan käyttää monipuolisesti hyödyksi näissä hankkeissa ja me työskentelemme kanssasi, jotta löydämme sinulle kohteen ja hankkeen, jossa kykyjäsi voidaan parhaiten hyödyntää ja panoksellasi on eniten vaikutusta.

Meillä on ammattilaishankkeita seuraavilla aloilla:

Arkeologia

Liiketalous

Hoiva/Sosiaalityö

Terveydenhuolto & Lääketiede

Laki & Ihmisoikeudet

Opetus

Eläinlääketiede

Lisätietoja näistä hankkeista löytyy englanninkielisiltä sivuiltamme.

Pääsyvaatimukset ammattilaishankkeisiin

Hankkeiden pääsyvaatimukset ovat erilaisia jokaisessa hankkeessa ja arvioimme jokaisen hakemuksen erikseen. Englanninkielisillä sivuilla on ilmoitettu jokaisen hankkeen kohdalla pääsyvaatimukset. Ammattilaishankkeet sopivat seuraaville vapaaehtoisille:

- Uratauolla oleville ammattilaisille

- Eläkkeellä oleville ammattilaisille

- Yliopistosta valmistuneille ammattilaisille

- Vapaaehtoisille, joilla on ainakin 2 vuotta alan kokemusta, mutta ei tutkinto

Jos sinulla on osaamista jollain muulla alalla tai kysymyksiä pääsyvaatimuksista ja ammattilaishankkeistamme, ota meihin yhteyttä: info@projects-abroad.fi


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä