You are from: United States, Go to our American website. Close

Ota perheesi mukaan vapaaehtoismatkalle

Instagram

Vapaaehtoistyötä perheenä

Older volunteers with host family in senegalVapaaehtoistyö yhdessä perheen kanssa on kasvattanut suosiotaan viime vuosina – ja hyvästä syystä. Eläminen ja vapaaehtoistyön tekeminen kehitysmaassa perheesi kanssa on jännittävä haaste ja loistava oppimisprosessi, joka voi yhdistää perhettä uudella tavalla.

Jotkut ottavat sapattivapaata tai tauon opinnoissaan eivätkä halua jättää perhettään kotiin lähtiessään ulkomaille. Toiset näkevät matkan hyvänä tapana opettaa lapsia kehittymään henkisesti ja saada uusia kokemuksia ja taitoja, samalla kun tutustutaan kehitysmaan arkeen. Riippumatta siitä, mikä perheitä motivoi lähtemään vapaaehtoiseksi elämään ja työskentelemään kehitysmaassa, saavat kaikki perheenjäsenet ainutlaatuisen yhteisen kokemuksen.

Voinko ottaa lapseni mukaan?

Kyllä, Projects Abroadilla on monia hankkeita, joihin voit ottaa lapsesi mukaan. Jokaisen hankkeen soveltuvuus riippuu lapsesi iästä, tarpeistanne ja hankkeen olosuhteista. Meillä on yli 20 vuoden kokemus vapaaehtoistyöprojektien järjestämisestä, ja useat perheet ovat lähteneet kauttamme. Pystymme usein tekemään erityisjärjestelyjä perheille

Valitettavasti emme pysty järjestämään lastenhoitoa päivisin, mutta se voidaan järjestään niin, että toinen vanhemmista jää kotiin hoitamaan lasta/lapsia, sillä aikaa kun toinen vanhemmista työskentelee hankkeessa.

Voit osallistua hankkeisiin yli neljä vuotiaiden lapsiesi kanssa. Jos lapsesi ovat alle neljä vuotiaita, ota meihin yhteyttä niin voimme keskustella mahdollisista vaihtoehdoista.

Ikä 4-14: 4-14-vuotiaat lapset voivat oleskella ja työskennellä vanhempansa/vanhempiensa kanssa alennettuun hintaan. Lapsesi matkanhinta on hankkeesi lisäviikko lähdön jälkeen-hinta jokaiselta viikolta, jonka vietätte hankkeessa. (Lisätietoa: kts. Hinnasto).

Ikä 15+: Jos lapsesi on 15-vuotias tai vanhempi, hän voi tehdä vapaaehtoistyötä vanhempien ohella aikuisten osallistumismaksun hinnalla. Siskokset, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita voivat osallistua vapaaehtoistyöhön ilman vanhempien valvontaa. 

 

Missä kohteissa voit tehdä vapaaehtoistyötä perheenä?

Couscous in moroccoKun järjestämme vapaaehtoismatkaa koko perheelle, on tärkeää pitää mielessä, että 'tyypillistä' perhettä ei ole olemassa. Siksi teemme kovasti töitä hankkeen ja asumisen räätälöimiseksi teidän omakohtaiseen tilanteeseenne sopivaksi. Tästä huolimatta, jotkut kohteet ja hankekategoriat soveltuvat mielestämme perheille toisia paremmin. 

Voimme järjestää hankkeita perheille kaikissa kohteissamme paitsi Kiinassa ja Costa Ricassa. Hanketyypit, joita suosittelemme erityisesti perheille ovat hankkeet hoivatyön, opetuksen ja liikunnan parissa. Jamaikalla perheet ovat tervetulleita, mutta lapset eivät voi osallistua vapaaehtoistyöhön vanhempien kanssa. Yhden vanhemmista on hoidettava lapsia tai lastenhoito voidaan järjestää. 

Selvittääksesi, mitä voimme järjestää juuri sinun perheellesi, ota rohkeasti yhteyttä niin voimme keskustella eri vaihtoehdoista. 

Voinko tuoda mukanani kumppanini, ystäväni tai muun perheenjäsenen?

Aviopuolisot, ystävät tai muut sukulaiset ovat tervetulleita ja halutessanne voimme järjestää myös vapaaehtoispaikkoja, joissa voitte asua tai työskennellä yhdessä.

Alennus yhdessä matkustaville perheenjäsenille

Jos osallistut Projects Abroadin hankkeeseen perheenjäsenen kanssa, annamme 5 % alennuksen yli 15-vuotiaiden osallistumismaksuista. Tämä alennus koskee ainoastaan lähiomaisia eikä esimerkiksi poika- tai tyttöystäviä, serkkuja ja ystäviä. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä