You are from: United States, Go to our American website. Close

Luonto & Ympäristö –hankkeemme ympäri maailmaa

Luonto & Ympäristö –hankkeemme ympäri maailmaa

Hae vapaaehtoiseksi ja suojele luontoamme ja ympäristöämme! Kiinnostus planeettamme eläin- ja kasvilajien suojeluun kasvaa, ja haluamme olla osana tärkeää työtä Luonto & Ympäristö -hankkeissamme.

Vapaaehtoiset Luonto & Ympäristö -hankkeissamme työskentelevät ympäri maailmaa monissa eri vapaaehtoistyöprojekteissa. Meillä on vapaaehtois- ja harjoittelupaikkoja kansallispuistoissa Etelä-Afrikan savanneilla. Meksikossa voit ottaa osaa kilpikonna- ja rannikkoekologiahankkeeseen ja Perussa pääset työskentelemään Amazonin sademetsässä. Thaimaan vapaaehtoishankkeessa voit auttaa suojelemaan koralliriuttoja, mikä tarkoittaa paljon sukellusta!

Vapaaehtoistyö luonnon- ja ympäristönsuojelussa ulkomailla

Voit lähteä vapaaehtoistöihin missä tahansa elämänvaiheessa. Ei ole väliä oletko nuori tai iäkkäämpi, vietätkö välivuotta tai urataukoa tai ehkä etsit opintoihin kuuluvaa harjoittelupaikkaa. Vapaaehtoisten tarve on suuri kaikissa hankekohteissamme ja apusi suojeluhankkeissa on erittäin tervetullutta. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä annamme kaikille vapaaehtoisille koulutuksen työhön. Työnkuvasi räätälöidään taitoja ja kykyjä vastaaviksi.

Ekoturismi osana vastuullista luonnonsuojelua

Luonto & Ympäristö –hankkeet ovat suunniteltu niin, että ne tukevat kestävään kehitystä ja antavat vapaaehtoisille mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä ulkomailla. Ekoturismi on vastuullinen vaihtoehto jos haluat matkustaa ja osallistua samalla vapaaehtoistyöhön luonnonsuojelun alalla.

Nuorten vapaaehtoistyöleirit luonnonsuojelun parissa

Nuorille luonnonsuojelusta kiinnostuneille vapaaehtoisille järjestämme Luonto & Ympäristö -vapaaehtoistyöleirejä, jotka ovat tarkoitettu 15–18-vuotiaille. Näillä leireillä vapaaehtoiset työskentelevät saman ikäisten nuorien kanssa ja paikallisen työntekijöiden valvonnan alaisena.

Vapaaehtoistyö Luonto & Ympäristö –hankkeissa alan ammattilaisille

Jos olet alan ammattilainen ja haluat käyttää osaamisestasi Luonto & Ympäristö –hankkeissa ulkomailla, Projects Abroadilla on useita eri vaihtoehtoja. Haluamme löytää sinulle hankkeen, joka vastaa kiinnostuksenkohteitasi, osaamistasi ja paikallisen yhteistyökumppaneidemme tarpeita.

 • Costa-Rica – Luonnonsuojelu trooppisissa sademetsissä

  Costa-Rica – Luonnonsuojelu trooppisissa sademetsissä 


  Tämä on mahtava tilaisuus oppia luonnonsuojelusta erilaisissa ympäristöissä. Työskentele Barra Honda kansallispuiston metsissä ja luolissa. Vapaaehtoisena luonto ja ympäristöhankkeissamme Costa Ricassa pääset todella näkemään upeita maisemia.

 • Ecuador – Luonnonsuojelua Galapahossaarilla

  Ecuador – Luonnonsuojelua Galapahossaarilla


  Koe hämmästyttävä lajien monimuotoisuus Galapagossaarilla kanssamme ja työskentele muiden vapaaehtoisten kanssa luonnonsuojelualueella. Ainutlaatuinen vapaaehtoismatka niille, jotka haluavat kokea Galapagossaaret ”sisältäpäin”. Työhön kuuluu iguaanien, merileijonien, lintujen, jättiläiskilpikonnien ja muiden ainutlaatuisten lajien kartoittaminen tässä maagisessa paikassa.

 • Etelä-Afrikka – Luonnonsuojelu suojelualueellamme Kwa Tulissa

  Etelä-Afrikka – Luonnonsuojelu suojelualueellamme


  Auta suojelemaan paikallista luontoa Etelä-Afrikassa. Asu ja työskentele vapaaehtoisena norsujen, hyeenojen ja monien muiden eläinlajien kanssa suojelualueella. Vapaaehtoisena Etelä-Afrikassa pääset todella lähelle eläimiä ja luontoa.

 • Fidži – Hai-hanke Fidžillä

  Fidži – Hai-hanke Fidžillä


  Hai-hanke Fidžillä alkoi tammikuussa 2014 ja on siitä lähtien ollut täynnä, joten jos haluat varmistaa paikkasi tähän hankkeeseen sinun täytyy hakea vähintään 3-4 kuukautta etukäteen.

 • Kenia – Kigio Wildlife Reserve

  Kenia – Kigio Wildlife Reserve Kenia – Kigio Wildlife Reserve


  Koe Kenian hämmästyttävä luonto keskittyen erityisesti Rotschild-kirahviin. Osallistu luonnon ja ekosysteemin suojeluun yhdessä kauneimmista alueista Keniassa. Meidän vapaaehtoisemme Keniassa pääsevät todella lähelle eläimiä!

 • Meksiko – Kilpikonnat ja rannikkoekologia

  Meksiko – Kilpikonnat ja rannikkoekologia 


  Suojele uhanalaisia kilpikonnalajeja ja tutki uhanalaisia krokotiililajeja paikallisessa laguunissa yhdessä muiden vapaaehtoistemme kanssa upealla rannalla, Meksikon tyynenmeren rannikolla asuen.

 • Nepal – Koe Himalaja Projects Abroadin kanssa

  Nepal – Koe Himalaja Projects Abroadin kanssa


  Auta suojelemaan Himalajan ainutlaatuista monimuotoisuutta syvällä vuoristoalueella. Koe Nepalin mahtava ympäristö ja kulttuuri tässä ainutlaatuisessa hankkeessa! Tällä vapaaehtoismatkalla saat koulutusta ja näet monta eri puolta Himalajan vuoristosta Pokharan ympäristössä.

 • Peru – Amazonin sademetsien suojelu

  Peru – luonnonsuojelu Amazonin sademetsässä


  Asu ja työskentele Amazonin sydämessä eläintenhoidon ja kestävän maatalouden parissa. Kerää tutkimustietoa apinoiden, papukaijojen, perhosten ja monien muiden uskomattoman kauniiden eläinten ympäröimästä sademetsän lehtikatoksesta. Tämä projekti on täydellinen vapaaehtoisille, jotka rakastavat sademetsiä! Vapaaehtoismatka alkaa venematkalla jokea pitkin suojelualueelle.

 • Thaimaa – Sukellus ja Meriekologia

  Thaimaa – Sukellus ja Meriekologia 


  Ota sukellustodistuksesi mukaan Andamaanienmeren lämpimään veteen. Osallistu sitten mangrovemetsien uudelleenistuttamiseen ja meriympäristön ja sen koralliriuttojen suojeluun. Jos haluat olla vapaaehtoinen vedessä, tätä parempaa vaihtoehtoa ei ole!


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä