You are from: United States, Go to our American website. Close

Harjoittelupaikkoja yrityksissä ulkomailla

Harjoittelupaikkoja yrityksissä ulkomailla

Business

Kun osallistut liiketaloushankkeeseen, saat työkokemusta ulkomailla ja CV:si erottumaan joukosta. Nämä hankkeet ovat oiva vaihtoehto niille, jotka haluavat laittaa teoreettisen osaamisesi käytännön testiin työelämässä samalla kun olet tärkeä resurssi kehitysmaan yritykselle, jossa työskentelet. 

Jokainen harjoittelupaikka on suunniteltu erityisesti sinun kokemuksesi ja kiinnostuksenkohteittesi mukaan, jotta saisit harjoittelustasi irti mahdollisimman paljon. Aiempi koulutus, työkokemus, tulevaisuuden suunnitelmat ja henkilökohtaiset mieltymykset ovat asioita, jotka vaikuttavat harjoittelupaikan valintaan.  Pyrimme löytämään sinulle hankekohteen, jossa pääset käyttämään ja kehittämään taitojasi paikallisen yhteisön hyväksi.

Kuten muissakin hankkeissamme, kansainvälisissä liiketaloushankkeissa pääset kokemaan paikallisen kulttuurin ja asumaan erilaisessa ympäristössä – Chengdu ja Shanghai Kiinassa, Heredia Costa Ricassa, Guadalajara Meksikossa, Ulaanbaatar Mongoliassa, Colombo Sri Lankassa, Hanoi Vietnamissa. Valitsimme nämä kaupungit liikehankkeita varten, koska ne sijaitsevat maissa, joissa on viime vuosina todistettu kiihtyvää ekonomista kasvua. Näiden maiden asema kansainvälisessä liiketaloudessa tarjoaa mielenkiintoisia vapaaehtoismahdollisuuksia liiketaloudenaloilla, jotka ovat kasvussa 2000-luvulla. Lisäksi näiden hankkeiden haasteet uudessa ympäristössä tekevät sinun harjoittelustasi hyvin ainutlaatuisen kokemuksen.  

Business - Shangai Buildings

Liiketalouden harjoittelu ulkomailla

Projects Abroadin on hankekohteita useilla eri liiketalouden osa-alueilla. Kansainväliset liiketalouskohteet vaihtelevat kohdemaan mukaan isojen yrityksien pilvenpiirtäjätoimistoissa työskentelystä pienien yrityksien tukemiseen. 

Hankkeidemme vapaaehtoiset työskentelevät yleensä yrityksen aukioloaikoina. Minne ikinä menetkin tulee sinun varautua haasteisiin. Olet mukana toimiston päivittäisessä työssä – alkaen yhteydenpidosta asiakkaisiin, muiden yritysten tilaamiin konsultointitehtäviin, nykyisten ja tulevien projektien mahdollisuuksien ja kysynnän selvittämiseen ja kokouksiin ja konferensseihin osallistumiseen.

Ensimmäisenä päivänä kun saavut hankekohteeseesi sinut esitellään esimiehellesi, joka tutustuttaa sinut työympäristöösi ja työskentelee tiiviisti kanssasi koko harjoittelusi ajan. Projects Abroadin paikalliset työntekijät ovat myös lähellä auttamassa koko hankkeesi ajan.

Työtoverit puhuvat usein hyvää englantia mutta ovat aina kiinnostuneita oppimaan lisää! Voit myös käyttää tilaisuuden hyväksesi ja oppia lisää heidän kulttuuristaan – syö lounasta työkavereidesi kanssa ja viettäkää vapaa-aikaa yhdessä. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia lisää maan kulttuurista ja ihmisten elämänkatsomuksesta. Tartu tilaisuuteen!

Huolimatta siitä missä kohdemaassa työskentelet, olet tervetullut ja työtäsi arvostetaan suuresti etenkin jos olet avoin ja innokas oppimaan lisää. Harjoittelupaikkamme ulkomailla antavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua liike-elämään ja yhteistyömaamme talouteen, kulttuuriin ja ihmisiin.

 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä