You are from: United States, Go to our American website. Close

Suorita työharjoittelusi Laki & Ihmisoikeudet -hankkeissamme kehitysmaassa ja tarjoa osaamisesi heikompien puolustamiseksi.

Vapaaehtoistyötä lain tai ihmisoikeuksien parissa

Law & Human Rights - Human Rights Conference

Harjoittelu Projects Abroadin kansainvälisissä laki- ja ihmisoikeushankkeissa antaa sinulle mahdollisuuden tehdä mielekästä vapaaehtoistyötä lain parissa ja auttaa yhteisöjä kehitysmaissa. Vapaaehtoisemme apu on erityisen tärkeää ja he auttavat lakipalvelujen tarjoamista yrityksille, yhteisöille, järjestöille ja yksittäisille henkilöille.

Jos olet kiinnostunut asianajajan urasta, olet varmasti myös tietoinen alalla vallitsevasta kovasta kilpailusta. Työharjoittelu ulkomailla erottaa sinut joukosta ja takaa sinulle ikimuistoisia kokemuksia.

Meillä on laki & ihmisoikeusalan harjoittelupaikkoja niin vastavalmistuneille, opiskelijoille, että sapattivuosien ajaksi niille, jotka haluavat pitää tauon urallaan. Harjoittelupaikkamme räätälöidään tasollesi ja toiveillesi sopivaksi. Joissakin kohteissamme on myös vapaaehtoistyömahdollisuuksia niille, jotka eivät ole vielä aloittaneet lakiopintojaan. Vaadimme ainoastaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta ihmisoikeuksiin.

Law & Human Rights - Staff in Ghana

Harjoittelupaikoissamme kehitysmaissa saat ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua asianajajien, lakineuvojien ja ihmisoikeusammattilaisten päivittäiseen työhön. Työhösi kuuluu oikeudenistuntoraporttien kirjoittaminen, tutkimustyö, oikeudellisten asiakirjojen ja sopimusten valmistelu ja tarkastaminen, asiakkaiden tapaaminen ja esitelmien pitäminen kouluissa ja muissa yhteiskunnan laitoksissa.  Ihmisoikeushankkeissa voit päästä tukemaan esimerkiksi naisten - ja lapsien oikeuksia, auttamaan pakolaisia ja tekemään valistustyötä ja täten lisäämään yhteisön tietoisuutta heidän oikeuksistaan.

Jos sinulla on toiveita työharjoittelusi suhteen niin kerrothan meille niin yritämme löytää harjoittelupaikan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja kiinnostuksesi kohteita.

Nuorten vapaaehtoistyöleirit lain ja ihmisoikeuksien parissa

Nuorille vapaaehtoisille järjestämme vapaaehtoistyöleirejä, jotka ovat tarkoitettu 15–18-vuotiaille. Näillä leireillä vapaaehtoiset työskentelevät saman ikäisten nuorten kanssa ja paikallisen työntekijöiden valvonnan alaisena.

Vapaaehtoistyö ammattilaisena laki- & ihmisoikeushankkeissa

Jos olet alan ammattilainen ja haluat käyttää laki- tai ihmisoikeusosaamistasi yhteisöjen hyväksi kehitysmaissa, voit osallistua PRO ammattilaishankkeisiin. Haluamme yhdistää sinun taitosi ja kiinnostuksenkohteesi yhteistyökumppaneidemme ja paikallisten yhteisöjen tarpeiden auttamiseen. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä