You are from: United States, Go to our American website. Close

Lääketiede & Terveys –hankkeet ulkomailla

Lääketiede & Terveys –hankkeet ulkomailla

Harjoittelun suorittaminen vapaaehtoisena Lääketiede & Terveys –hankkeissa kehitysmaassa valmistaa sinua uraan lääkärin, hammaslääketieteen, sairaanhoidon, kätilön, kansanterveyden, fysioterapian, toimintaterapian, puheterapian tai ravitsemustieteen alalla. Nämä hankkeet sopivat eri-ikäisille vapaaehtoisille niin lääketieteen alasta haaveileville lukiolaisille kuin lääketieteen opiskelijoille ja jopa valmistuneille terveydenhuollon ammattilaisille. Voit valita sinulle sopivan vapaaehtoistyöprojektin monista eri vaihtoehdoista yhdestä viikosta useampaan kuukauteen.

Suorita harjoittelu vapaaehtoisena ja erotu joukosta

Lääketiede & Terveys –hankkeet Projects Abroadin kautta ovat loistava keino saada kokemusta CV:si oppimalla uusia taitoja uudessa ja haastavassa ympäristössä.

Hankekohteessasi näet kuinka terveydenhuollon ammattilaiset työskentelevät vähäisillä resursseilla ja laitteilla. Tulet myös näkemään sairauksia ja hoitomuotoja, jotka ovat harvinaisia Suomessa. Vapaaehtoiset pääsevät myös usein ottamaan osaa vähäosaisissa yhteisöissä järjestettäviin kampanjoihin, joissa tarjotaan paikallisen terveydenhuollon ammattilaisen rinnalla perusterveydenhuollon palveluita ja terveysvalistusta, kuten esimerkiksi perhesuunnittelua, malarian testausta ja hygienian opetusta kouluissa jne.

Projects Abroadin lääketieteen hankkeet

Järjestämme sinulle paikan hankkeessa, joka sopii aikaisempaan kokemukseesi, kiinnostuksenkohteitasi ja paikallisen yhteisön tarpeita vastaaviksi.  Kun saavut kohdemaahasi, tulemme sinua vastaan lentokentälle ja esittelemme sinulle alueen. Tapaat isäntäperheesi ja tutorisi ulkomaan harjoittelupaikassasi. Me pidämme säännöllisesti yhteyttä sekä sinuun, että tutoriisi harjoittelusi aikana. Paikallinen henkilökuntamme on tavoitettavissa ja apunasi ympäri vuoronkauden.

Vaikka suurin osa Lääketiede & Terveys –hankkeista eivät vaadi aikaisempaa kokemusta, muutamissa hankkeissa on pääsyvaatimuksia kokemuksen, koulutuksen ja kielitaidon suhteen. Jos hankkeessa on tiettyjä pääsyvaatimuksia, ne on lueteltu hankeen sivulla ja voit myös ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä hankkeisiin liittyen.

Nuorten vapaaehtoistyöleirit

Nuorille vapaaehtoisille järjestämme vapaaehtoistyöleirejä, jotka ovat tarkoitettu 15–18-vuotiaille. Näillä leireillä vapaaehtoiset työskentelevät saman ikäisten nuorten kanssa ja paikallisen työntekijöiden valvonnan alaisena. Lääketieteen alan vapaaehtoistyöleireillä pääset seuraamaan sairaalan tai terveyskeskuksen päivittäistä toimintaa ja lääkärien ja sairaanhoitajien suorittamia toimenpiteitä. Tämä antaa vapaaehtoisille mahdollisuuden oppia paljon uutta. Lisäksi ohjelmaan saattaa sisältyä lääketieteen luentoja ja koulutusta.

Vapaaehtoistyötä terveydenhuollon alan ammattilaisille

Voit osallistua ammattilaishankkeisiimme jos sinulla on alan koulutus ja työkokemusta. Osaamisestasi ja auttavista käsistä on paljon hyötyä hankekohteessasi ja samalla opit uusia taitoja sekä saat uuden näkökulman työhösi Suomessa. Usein ammattilaishankkeisiin osallistut vapaaehtoiset voivat myös tarjota koulutusta paikallisille kollegoille, joilla on harvoin mahdollisuus osallistua jatkokoulutuksiin.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä