You are from: United States, Go to our American website. Close

Kulttuuri & Yhteiskunta -vapaaehtoistyöprojektit tarjoavat monipuolisen kokemuksen ulkomailla

Kulttuuri & Yhteiskunta -vapaaehtoistyöprojektit tarjoavat monipuolisen kokemuksen ulkomailla 

Culture & Community - Mongolia

Kaikki vapaaehtoishankkeemme ulkomailla tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kohdemaasi kulttuuriin ja tulet osaksi paikallista yhteisöä. Kulttuuri & Yhteiskunta -hankkeemme keskittyvät erityisesti näihin kahteen aiheeseen ja ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden oppia ja ymmärtää toisen maan kulttuurista ja osallistua yhteisön auttamiseen.

Vapaaehtoistyösi kautta osallistut hankkeiden pyrkimyksiin säilyttää perinteisiä elämäntapoja ja saat työskennellä rinnakkain ihmisten kanssa, jotka ovat kasvaneet tässä ympäristössä.  


 • Argentiina- Hevosterapia
  Auta fyysisistä tai henkisistä ongelmista kärsivien lasten, nuorten ja aikuisten kuntoutuksessa terapiahankkeessa, jossa kuntoutukseen kuuluu hevosten kanssa työskentely ja ratsastus.
 • Bolivia- Musiikkihanke
  Työskentele vapaaehtoisena koulussa tai päiväkodissa, jossa musiikki on keskeisessä asemassa. Musiikkia käytetään terapiana lapsille ja osallistumisesi antaa sinulle hyödyllistä kokemusta ja pääset seuraamaan lasten edistymistä!
 • Bolivia- Hevosterapia
  Auta vammaisia ja vaikeista taustoista tulevia lapsia kiinnostavan terapiamuodon avulla, joka kehittää lapsia sekä fyysisesti, että henkisesti. Tämä hanke on ihanteellinen hevosten ja lasten kanssa työskentelystä kiinnostuneille!
 • Fidži – Rakennushanke
  Fidzillä useat ihmiset elävät yhä perinteistä kyläelämää. Vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus jakaa heidän arkensa ja oppia kaikki ”Kava”:sta, ”Bula”:sta ja muusta mielenkiintoisesta ja eksoottisesta!
 • Ghana – Rakennushanke
  Tässä hankkeessa autat rakentamaan taloja ja kouluja maaseudulle Akuapem Hills:n alueella Ghanassa. Työtehtävät vaihtelevat rakennustöistä puutarhanhoitoon.
 • Ghana – IT-hanke
  ATK-taidot ovat tärkeitä lapsille kaikkialla maailmassa. Sinä voit vaikuttaa heidän tulevaisuudennäkymiinsä opettamalla perus ATK-taitoja Ghanan kouluissa.
 • Jamaika - Rakennushanke
  Vapaaehtoisten tarve Jamaikalla on suuri ja vapaaehtoisena voit auttaa yli 40:n talon korjaamisessa St. Ann:issa. Jamaika sijaitsee keskellä hurrikaanivyötä ja St. Ann Pohjois-Jamaikalla on kärsinyt pahoin tuhoisien hurrikaanien iskuissa vuosien saatossa. Vahinkoja on kärsinyt muun muassa St. Annin sairaala ja lukemattomat kodit pakottaen tuhannet ihmiset etsimään suojaa majoista ympäri aluetta.
 • Jamaika – Osuuskuntaviljely
  Työskentele kasvihuoneviljelyksellä, jossa kehitetään uusia, kestäviä viljelymenetelmiä.
 • Jamaika – Maroon-hanke
  Tässä hankkeessa voit asua perinteisessä Maroon yhteisössä. Maroonit ovat Brittejä vastaan 1800-luvulla taistelleiden, karanneiden orjien jälkeläisiä. Vapaaehtoisena työskentelet Maroon yhteisön jäsenten kanssa auttamalla erilaisissa tehtävissä, lukemaan opettamisesta kulttuuriomaisuuden säilyttämishankkeisiin.
 • Jamaika – Musiikkihanke
  Jamaikalla tarjoamme kaksi eri vapaaehtoistyövaihtoehtoa musiikin parissa eri aikoina. Yksi hankkeistamme on kouluympäristössä ja toinen, koulujen loma-aikana järjestettävä hanke ympäröivässä yhteisössä. Näissä hankkeissa opetat mitä osaat ja samalla saat loistavan mahdollisuuden oppia lisää perinteisestä Jamaikalaisesta musiikista.
 • Jamaika – Katastrofihallinta
  Työskentele vapaaehtoisena katastrofi – ja kriisinhallinnan parissa. Työssäsi suunnittelet ja valmistelet erilaisten katastrofien minimointia ja niihin reagointia. Painopiste on yhteiskunnan heikoimmissa jäsenissä: lapset, vanhukset ja vammaiset. Myös maanviljelijät ja kalastajat ovat eniten katastrofeista kärsivien joukossa.
 • Kambodža – Khmer-hanke
  Lähtemällä vapaaehtoiseksi Kambodzaan Khmer-hankkeeseen saat mahdollisuuden tutustua syvällisesti kiehtovaan Khmer-kulttuuriin. Aktiviteetit kohteessa vaihtelevat, mutta sisältävät muun muassa khmer-kielen oppitunteja, perinteistä tanssia, musiikkia ja käsitöitä, ruoanlaittokursseja. Voit myös tutustua Kambodzan maaseutuun ja sen pieniin kyliin, paikkoihin, jotka turistina matkustavien on mahdoton saavuttaa.
 • Marokko - Nomadi-hanke
  Koe monituhatvuotinen ja kiehtova kulttuuri paimentolaisten keskuudessa Saharassa. Etsi vedenlähteitä ja keitaita, opi lypsämään kameleita, nuku hiekkadyyneillä ja lumoudu tähtitaivaasta!

 • Marokko – IT-hanke
  Vapaaehtoisena IT- hankkeessa Marokossa voit jakaa asiantuntemustasi opiskelijoiden ja opettajien kanssa parantaen heidän mahdollisuuksiaan elämässä. Esimiehesi avustuksella teet itse opetussuunnitelmasi. Osalla opiskelijoista on enemmän kokemusta tietotekniikasta kun taas toiset tarvitsevat apua perusteiden kanssa.

 • Meksiko - Taide ja Käsityö
  Opi uusia käsityötekniikoita työskentelemällä Meksikolaisten artisaanien kanssa Tlaquepaquessa, Guadalajaran alueella. Vapaaehtoiset järjestävät myös kädentaitojen työpajoja alueen koululaisille.

 • Mongolia – Nomadi-hanke
  Elä ja työskentele paimentolaisperheessä Mongolian aroilla. Ratsasta kamelilla tai hevosella päivittäin ja keräät polttopuita perheen tarpeisiin. Tässä hankkeessa on myös mahdollista etsiä ja löytää dinosaurusten luita.

 • Peru – Inka-hanke
  Tule tutustumaan Inkojen, yhden maailman suurimman imperiumin jäänteisiin. Olet osana joukkoa, joka yhteistyössä tutkii Inkojen pyhän laakson alueita etsien unohdettuja Inkojen rakennuksia viidakosta. Mielenkiintoista? Jep!

 • Romania - Arkeologia
  Auta säilyttämään ihmishistorian tärkeitä osia yhdessä arkeologian hankkeistamme, jossa osallistut kaivauksiin ja tuet paikallista yhteisöä.

 • Romania – Draama
  Tässä on vapaaehtoisille oiva tilaisuus työskennellä draaman ja teatterin parissa teatteriryhmissä Romaniassa!

 • Romania – Tanssihanke
  Jos olet kiinnostunut tanssista ja koreografiasta, niin tanssihankkeemme tarjoaa erinomaisen tilaisuuden vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoisilla on mahdollisuus perustaa tanssiryhmiä, vetää työpajoja eri tanssilajeista, työskennellä tanssinopettajana kouluissa ja päiväkodeissa ja auttaa kuntoutustanssihankkeissa vammaisille.

 • Senegal - Musiikkihanke
  Musiikki ja kulttuuri on se, mistä Senegalissa on kyse! Soita paikallisessa bändissä, opi paikallista kieltä Wolofia ja tule Senegalin historian ja kulttuurin asiantuntijaksi!
 • Sri Lanka – IT-hanke
  IT-hankkeessa Sri Lankassa opetat perustaitoja lapsille, joilla on vain vähän aikaisempaa kokemusta tietotekniikasta.

 • Etelä-Afrikka – IT-hanke
  Tässä hankkeessa saat mahdollisuuden jakaa tietokoneosaamistasi nuorille aikuisille, joilla on välttävät ATK-taidot.

 • Etelä-Afrikka - Rakennushanke
  Lähde vapaaehtoistyöhön rakentamaan yksikertaisia taloja ja kouluja Kapkaupunkiin, Etelä-Afrikkaan. Tehtävät vaihtelevat perusteiden kaivamisesta seinien viimeistelyyn maalaamalla.

 • Tansania - Rakennushanke
  Tansaniassa on suuri tarve useammalle ja paremmille rakennuksille. Käytä hyödyksesi tämä mahdollisuus tehdä hyödyllistä, fyysistä työtä!


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä