You are from: United States, Go to our American website. Close

Kielikurssit - kielen opiskelu ulkomailla asuessa tehostaa kielen oppimista

Kielikurssit - kielen opiskelu ulkomailla asuessa tehostaa kielen oppimista 

Language Courses - Volunteer and Kid

Kielikurssimme yhdistettynä isäntäperheessä asumiseen antaa sinulle loistavan mahdollisuuden oppia paikallista kieltä nopeasti. Olet lähellä yhteisön ihmisiä ja opit paljon uutta maan kulttuurista.

Vapaaehtoismatka kannattaa aloittaa kielikurssilla ennen vapaaehtoistyön alkua. Paikallisen kielen osaaminen helpottaa kulttuuriin sopeutumista ja lisäksi saat työstäsi irti paljon enemmän.

Oppitunnit ja käytännön harjoittelu jokapäiväisissä tilanteissa vauhdittaa kielen perusteiden oppimista. Elämä vapaaehtoistyöntekijänä on aina hiukan helpompaa, kun kommunikointi paikallisten kanssa sujuu.

Opiskele kielikursseillamme englantia, ranskaa, espanjaa, portugalia, kiinaa tai arabiaa

Tajoamme intensiivikursseja kahdesta viikosta alkaen seuraavissa kohteissamme:

  • englanti - Etiopia, Fidži, Ghana, Jamaika, Meksiko, Romania, Samoa, Etelä-Afrikka
  • ranska – Marokko, Senegal ja Togo
  • espanja – Argentiina, Bolivia, Costa Rica, Ecuador, Meksiko ja Peru
  • arabia – Marokko
  • mandariinikiina - Kiina
  • mongolia - Mongolia
  • sinhali - Sri Lanka

Language Courses - Volunteer

Projects Abroad kielikurssit - Opi uusi kieli ulkomailla

Projects Abroad tarjoaa kahdenlaisia kielikursseja: 

  • Intensiivikursseja (60 tuntia opetusta kuukaudessa)
  • Lisäkurssit ovat kestoltaan 5, 14, 30 tai 60 tuntia ja ne järjestetään vapaaehtoistyön, kuten opetus- tai hoivahankkeen rinnalla.

Kielikurssimme tarjoavat yksityistä tai pienissä ryhmissä tapahtuvaa kielenopetusta ja päivittäisiä mahdollisuuksia käytännön harjoitteluun. Ne ovat täydellisiä suurten kansainvälisten kielten opiskeluun, kuten esimerkiksi, espanja, ranska tai mandariinikiina ja lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden paikallisen kielen opiskeluun maassa, jossa suunnittelet tekeväsi vapaaehtoistyötä useamman kuukauden ajan. Tarjoamme kaikkiaan 15 eri kielen opetusta yli 20 kohteessa!

Kieltenopettajiemme avulla kehität puhe-, luku- ja kirjoitustaitoasi helposti. Saatat jopa yllättyä kielenopiskelun helppoudesta ja oppimisen nopeudesta, kun uppoudut siihen toisessa maassa! Räätälöimme kielikurssin tarpeidesi mukaiseksi keskustelemalla kanssasi henkilökohtaisesti ja lisäksi muokkaamme kurssin vastaamaan sinulle sopivaa opiskelutapaa. 

Kehitä kielitaitoasi vapaaehtoistyösi ohessa

Language Courses - Volunteer in Classroom

Joissakin vapaaehtoispaikoissamme voit parantaa kielitaitoasi osallistumalla paikallisen kielen jatkokurssille vapaaehtoistyösi rinnalla. Nämä kurssit on suunniteltu suoritettaviksi rauhalliseen tahtiin, joten ne eivät aiheuta päällekkäisyyksiä vapaaehtoistyösi kanssa.

Jatkokursseja on tarjolla monissa kohteissamme ja voit esimerkiksi opiskella englantia, arabiaa, ewen kieltä, ranskaa, mongoliaa, nepalia, romaniaa, patoisia, espanjaa, quechua, samoaa, tamazightia, tamilia ja wolofia. Lue lisää kunkin maan kohdalta.

Lisätietoa kielikurssien yhdistämisestä vapaaehtoistyöhön löydät täältä.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä