You are from: United States, Go to our American website. Close

2 viikon Lääketieteen joululomahanke Ghanassa

  • tiistai 20. joulukuuta 2017 – maanantai 2. tammikuuta 2018

2 viikon joululomahanke

Joululomahankkeemme ovat organisoituja matkoja, jotka järjestetään joululomien aikana. Niille voivat osallistua kaiken ikäiset vapaaehtoiset ja hankkeessa työskennellään ryhmässä toisten ympäri maailmaa tulevien vapaaehtoisten kanssa.

Lääketiedehanke Ghanassa on mielenkiintoinen ja suosittu hanke, joka sijaitsee Cape Coastissa. Tässä hankkeessa vapaaehtoiset pääsevät näkemään erilaisia hoito- ja lääkintätapoja ja olemaan muiden vapaaehtoisten kanssa apuna paikallisessa yhteisössä. Vapaaehtoiset saavat mahdollisuuden oppia lääketieteestä kehitysmaassa ja parantaa lääketieteen ja terveydenhoidon osaamistaan.

Hanke sisältää työskentelyä paikallisessa yhteisössä, lepraa sairastavien leirissä sekä paikallisella klinikalla lääkärien seuraamista. Yhteisössä tapahtuva työ sisältää käytännön työtä, kuten haavojen sitomista, terveystarkastusten ja malariatestien suorittamista ja esitelmien pitoa yleisistä terveysongelmista.

Vapaaehtoiset asuvat ghanalaisessa isäntäperheessä ja pääsevät osallistumaan perheen jokapäiväiseen elämään. Tämä antaa syvällisen näkemyksen paikallisesta kulttuurista ja elämäntavasta.

Kahden viikon vapaaehtoishanke on organisoitu ja vapaaehtoiset saavat päivittäisen aikataulun ja heille järjestetään ohjelmaa viikonlopuksi ja illoiksi. Joulu ja uusi vuosi otetaan vastaan yhdessä toisten vapaaehtoisten sekä Projects Abroad henkilökunnan kanssa. Lisäksi viemme vapaaehtoiset nauttimaan yhdestä Ghanan upeista palmurannoista sekä jännittävälle vierailulle Kotokuraban markkinoilla.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä