You are from: United States, Go to our American website. Close

2 viikon Hoiva & Yhteisö -joululomahanke Ghanassa

  • tiistai 20. joulukuuta 2017 – maanantai 2. tammikuuta 2018

2 viikon joululomahanke

Joululomahankkeemme ovat organisoituja matkoja, jotka järjestetään joululomien aikana. Niille voivat osallistua kaiken ikäiset vapaaehtoiset ja hankkeessa työskennellään ryhmässä toisten ympäri maailmaa tulevien vapaaehtoisten kanssa.

Hoiva & Yhteisö –hankkeemme Ghanassa sijoittuu Akuapem Hillsin alueelle. Vapaaehtoiset työskentelevät ryhmässä ja viettävät kaksi viikkoa työskentelemällä päivähoitokeskuksessa. Aamupäivisin he hoitavat lapsia ja leikkivät heidän kanssaan ja iltapäivät vapaaehtoiset osallistuvat rakennusten korjaus- ja sisustustöihin.

Osallistumalla uuden lattian asennukseen tai seinämaalauksen tekoon huononkuntoiselle seinälle jätät arvokkaan ja kestävän lahjan vapaaehtoiskohteellesi. Vapaaehtoiset voivat myös tehdä joulunajasta erityisen hankkeen lapsille.

Vapaaehtoisaikanasi opit paljon Ghanan kulttuurista ja tulet osaksi tiivistä yhteisöä. Vapaaehtoiset asuvat isäntäperheessä, mikä mahdollistaa sukelluksen syvälle ghanalaiseen elämäntapaan.

Kahden viikon vapaaehtoishanke on organisoitu ja vapaaehtoiset saavat päivittäisen aikataulun ja heille järjestetään ohjelmaa viikonlopuksi ja illoiksi. Joulu ja uusi vuosi otetaan vastaan yhdessä toisten vapaaehtoisten sekä Projects Abroad henkilökunnan kanssa. Vapaaehtoiset saavat mahdollisuuden vierailla joko Cape Coastin kaupungissa ja sen kuuluisassa orjalinnakkeessa tai jollakin Ghanan upeista palmurannoista.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä