You are from: United States, Go to our American website. Close

Harjoittelun suorittaminen ulkomailla vapaaehtoistyöhankkeissamme antaa loistavat eväät tulevaisuuteen

Instagram

Harjoittelun suorittaminen ulkomailla laadukkaissa vapaaehtoishankkeissamme antaa loistavat eväät tulevaisuuteen

Praktik

Suorita työharjoittelusi ulkomailla Projects Abroadin kautta ja saat hyödyllistä kokemusta tuleviin urallesi.

Itsenäisesti voi olla vaikeaa löytää harjoittelupaikka ulkomailta, joka tarjoaa sinulle tarvitsemaasi kokemusta ja vastaa koulusi vaatimuksia. Lisäksi Suomessa kilpailu harjoittelupaikoista on kovaa ja tarjolla olevat mahdollisuudet eivät aina vastaa toiveitasi ja itsellesi asettamia tavoitteita.


PraktikSuurimassa osassa opinto-ohjelmia on pakollisena lyhyt tai pidempi harjoittelujakso. Projects Abroad tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuiseen kokemukseen ulkomailla tulevassa ammatissasi ja samalla saat kokemusta työskentelystä toisista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa merkityksellisessä hankkeessa.

Projects Abroadilla on hankkeita yli 25 maassa ja pystymme yleensä järjestämään sinulle sopivan harjoittelupaikan. Olemme hyvin joustavia harjoittelun pituuden ja lähtöajankohdan kanssa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat alat:

 

Praktik

Praktik

Nämä ovat vain muutamia vaihtoehtojamme. Ota yhteyttä niin selvitämme voimmeko järjestää sinulle työharjoittelupaikan juuri omalla alallasi.

Teemme kaikkemme, jotta työharjoitteluaikasi on hyödyksi kaikille osapuolille. Projects Abroad auttaa sinua kaikissa käytännön yksityiskohdissa harjoitteluusi liittyen. Suoritettuasi harjoittelun saat todistuksen, josta sinulle on hyötyä myöhemmissä työnhakutilanteissa. Allekirjoitamme myös koulusi vaatimat paperit. Työharjoittelun kautta luot kansainvälisiä kontakteja, joista voi olla hyötyä tulevaisuudessa.

Työharjoittelun suorittaminen ulkomailla antaa uuden näkökulman opintoihisi, se on hyvä lisä ansioluetteloosi ja tuot mukanasi arvokasta kokemusta kotiin palatessasi.

Lisätietoja ja apua oikean työharjoittelupaikan löytämiseksi ulkomailta saat ottamalla yhteyttä info@projects-abroad.fi tai puhelimitse: (09) 2316 3439 (ma–pe 10–18). 

 

 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä