You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

JALKAPALLO GHANASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 07. heinäkuu 2019 - lauantai 20. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 21. heinäkuu 2019 - lauantai 03. elokuu 2019

Vietä kaksi viikkoa ystävällisessä Länsi-Afrikassa. Hyödynnä urheilulahjakkuuttasi ja opeta uusia taitoja ja valmenna lapsia jalkapallohankkeissamme Ghanassa. Jalkapallo on Ghanassa kaikkialla! Jalkapallojoukkueen liput autoissa, tarrat takseissa, paikalliset jalkapallopaidoissaan tai lapset pelaamassa kaduilla todistavat sen, että ghanalaiset suhtautuvat intohimoisesti jalkapalloon.

Vapaaehtoiset työskentelevät paikallisen valmentajan rinnalla urheiluhankkeessamme Accrassa, oppivat jalkapallovalmennusta ja esittelevät taitojaan paikallisten keskuudessa.

Vapaaehtoiset pääsevät esittelemään valmennustaitojaan valmistelemalla lapset paikallisottelua varten ja ehkä tuomaroimalla ottelun. Henkilökohtainen vuorovaikutus lasten kanssa kehittää heidän taitojaan ja itsevarmuuttaan samalla kun he pitävät hauskaa jalkapalloa pelaten. Leirin ajan vapaaehtoiset asuvat paikallisessa isäntäperheessä.

Viikonloppuna viemme teidät Cape Coast:iin, jossa kuuluisa orjalinnake sijaitsee sekä Kakum Kansallispuistoon, jossa pääsette vaeltamaan korkealla puiden lehvästössä kulkevaa polkua pitkin.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä