You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

RAKENNUSHANKE & ESPANJAN KIELIKURSSI MEKSIKOSSA

Tällä vapaaehtoisleirillä espanjan intensiiviopetus yhdistyy mahdollisuuteen tutustua Meksikon kulttuuriin ja hyödyttää paikallisyhteisöä. Hanke sopii erinomaisesti kieliä opiskeleville tai niille, jotka haluavat syventyä kulttuuriin.

Aamupäivisin vapaaehtoiset tekevät rakennustöitä yhteisössä. Työt voivat olla esimerkiksi käymälöiden rakentamista tai seinien rappaamista ja maalaamista luokkahuoneissa tai monitoimitalossa. Vapaaehtoisilla on myös mahdollisuus viettää paikallisten lasten kanssa leikkien ja muun mukavan parissa.

Iltapäivisin vapaaehtoiset opiskelevat kaksi tuntia espanjaa. Opetus on vuorovaikutteista ja kannustavaa kautta linjan. Uusia taitoja vapaaehtoiset pääsevät käyttämään päivittäin tutustuessaan Meksikoon ja sen asukkaisiin. Kurssilla on mahdollista opiskella espanjan kielen alkeita tai petrata aiempaa kielitaitoa, sillä opetus sovitetaan kunkin vapaaehtoisen taitotason mukaiseksi.

Rakennustyömaan sijainnista riippuen vapaaehtoiset asuvat joko yhteismajoituksessa tai isäntäperheen luona.

Ensimmäisenä viikonloppuna vapaaehtoisilla on mahdollisuus kerätä voimia seuraavaa työviikkoa varten jollakin Meksikon kauniista rannoista.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä