You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

SUKELLUS JA MERIYMPÄRISTÖNSUOJELU THAIMAASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 01. heinäkuu 2018 - lauantai 14. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 22. heinäkuu 2018 - lauantai 04. elokuu 2018
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 04. elokuu 2018

Henkilökuntamme tulee tapaamaan kaikkia Luonto & Ympäristö-vapaaehtoisia Krabiin, 20 km Ao Nang:ista, jossa hanke sijaitsee. Tämä hanke on unelmien täyttymys merenelämästä kiinnostuneille.

Vapaaehtoiset suorittavat neljän päivän PADI Open Water kurssin, jonka jälkeen he saavat luvan sukeltaa. Kurssin alussa, matalassa vedessä, opetelleen oikea hengitystekniikka, maskin puhdistus ja paineen tasaus. Tässä vaiheessa kurssia tutustutaan myös ns. ’buddy system’ yhteistyömalliin ja vedenalaiseen viittomakieleen.

Valmistuttuasi kurssilta saat palkinnoksi laskeutua hämmästyttävän kirkkaaseen trooppisten kalojen, kilpikonnien, merisiilien ja upeiden korallien vedenalaiseen maailmaan. Vapaaehtoiset osallistuvat myös rantojen siivoukseen ja puiden uudelleen istutukseen.

Kahden viikon vierailusi aikana voit vierailla paikallisilla markkinoilla, käydä thai-hieronnassa ja melontaretkellä. Asut muiden vapaaehtoisleiriläisten kanssa vierasmajassa tai pienessä rantalomakohteessa.

Kahden viikon jälkeen palaat kotiin rinkassa kansainvälisesti tunnustettu sukellustodistus, runsaasti sukelluskokemusta ja tieto siitä, että olet antanut hyödyllisen panoksesi upean meriekosysteemin suojelemiseksi, unohtamatta mahtavia muistoja Thaimaasta.


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä