You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LUONTO & YMPÄRISTÖ PERUSSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 05. heinäkuu 2020 - lauantai 18. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 19. heinäkuu 2020 - lauantai 01. elokuu 2020
  • sunnuntai 09. elokuu 2020 - lauantai 22. elokuu 2020
Talvi
2 viikkoa
  • sunnuntai 20. joulukuu 2020 - lauantai 02. tammikuu 2021

Jos todella haluat päästä seikkailulle kauas tavanomaisesta, niin lähde mukaan kahden viikon vapaaehtoistyömatkalle Perun sademetsään, syvälle Amazonin sydämeen. Tämä hanke tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea sademetsäympäristö ja osallistua tärkeisiin luonnonsuojelutehtäviin.

Saavuttuasi Taricaya Lodgeen, tukikohtaamme viidakossa, saat syvällisen perehdytyksen ja johdannon hankkeeseen luonnonsuojeluhenkilöstömme jäseneltä. 2 Week Specials – vapaaehtoiset työskentelevät saman aikataulun mukaisesti, kuin tavallisissa hankkeissa työskentelevät ja kokeneemmat vapaaehtoisemme. Työ hankkeessa sisältää villieläimistön seurantaa tarkkailutasanteeltamme korkealla puiden latvustossa, yötarkkailua patikoimalla pitkin laajaa polkuverkostoa, työtä eläinten vapautushankkeessamme ja kokeilufarmi-hankkeessamme.

Kaikki vapaaehtoiset asuvat yhdessä mökissä jaetuissa huoneissa tai pienissä bungaloweissa. Viikonloppuretki tulee olemaan joko matka joelle, jossa yövytään leirissä tai vierailu Puerto Maldonado, jossa on mahdollista rentoutua ylellisemmässä ympäristössä ja viettää hauska ilta kaupungilla.

Lisätietoa työstämme Taricaya Lodgessa ja kuukausittaisia päivityksiä kaikista hankkeistamme sademetsässä voit lukea Volunteer Conservation Peru – nettisivuiltamme.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä