You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LUONTO & YMPÄRISTÖ & ESPANJAN KIELI MEKSIKOSSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 28. kesäkuu 2020 - lauantai 11. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 25. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 02. elokuu 2020 - lauantai 15. elokuu 2020
Talvi
2 viikkoa
  • sunnuntai 06. joulukuu 2020 - lauantai 19. joulukuu 2020

Tämä vapaaehtoisleiri järjestetään Cuyutlanin kaupungissa Tyynen valtameren rannikolle. Vapaaehtoiset opiskelevat espanjaa ja auttavat monipuolisesti erilaisissa luonnonsuojeluprojekteissa, kuten esimerkiksi harvinaisen Olive Ridley kilpikonnan suojeluhankkeessa. Vapaaehtoiset opiskelevat espanjaa kaksi tuntia päivässä. Tunnit järjestetään pienryhmissä ja ne ovat erittäin interaktiivisia. Osallistujat saavat jatkuvaa tukea ja kannustusta. Opetus räätälöidään jokaisen osallistujan oman tason mukaisesti, joten tunnit sopivat kaikille taustasta riippumatta.

Joinakin iltoina vapaaehtoiset osallistuvat rantojen partiointiin kilpikonna-hankkeessa, jossa kerätään ja haudataan kilpikonnien munia turvalliselle alueelle, jossa ne ovat suojassa petoeläimiltä ja salametsästäjiltä. Munien kuoriuduttua vapaaehtoiset auttavat vastasyntyneiden kilpikonnien vapauttamisessa mereen.

Vapaaehtoiset osallistuvat myös krokotiilien suojelutyöhön, paikallisen laguunin eläimistön tutkimustyöhön ja erilaisiin rakennus ja kunnostustöihin. Kaikki vapaaehtoiset tekevät osansa leirin työvuorolistan mukaisista leirin ylläpitoon vaadittavista töistä.

Vapaaehtoiset asuvat yhteisasuntolassa rannalla. 

Viikonloppuretki tehdään paikalliseen rantalomakohteeseen, jossa nautitaan rentoutumalla ja uimalla meressä.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä