You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LUONTO & YMPÄRISTÖ & ESPANJAN KIELI MEKSIKOSSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 24. kesäkuu 2018 - lauantai 07. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 21. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 22. heinäkuu 2018 - lauantai 04. elokuu 2018

Nämä vapaaehtoisleirit sijoittuvat Campamento Tecoman biologiselle tutkimusasemalle Tyynen valtameren rannikolle. Vapaaehtoiset opiskelevat espanjaa ja auttavat monipuolisesti erilaisissa luonnonsuojeluprojekteissa, kuten esimerkiksi harvinaisen Olive Ridley kilpikonnan suojeluhankkeessa. Vapaaehtoiset opiskelevat espanjaa kaksi tuntia päivässä. Tunnit järjestetään pienryhmissä ja ne ovat erittäin interaktiivisia. Osallistujat saavat jatkuvaa tukea ja kannustusta. Opetus räätälöidään jokaisen osallistujan oman tason mukaisesti, joten tunnit sopivat kaikille taustasta riippumatta.

Joinakin iltoina vapaaehtoiset osallistuvat rantojen partiointiin kilpikonna-hankkeessa, jossa kerätään ja haudataan kilpikonnien munia turvalliselle alueelle, jossa ne ovat suojassa petoeläimiltä ja salametsästäjiltä. Munien kuoriuduttua vapaaehtoiset auttavat vastasyntyneiden kilpikonnien vapauttamisessa mereen.

Vapaaehtoiset osallistuvat myös krokotiilien suojelutyöhön, paikallisen laguunin eläimistön tutkimustyöhön ja erilaisiin rakennus ja kunnostustöihin. Kaikki vapaaehtoiset tekevät osansa leirin työvuorolistan mukaisista leirin ylläpitoon vaadittavista töistä.

Vapaaehtoiset asuvat yhteisasuntolassa rannalla. Mukavuuden ovat vaatimattomat ja työ voi olla fyysisesti raskasta kuumassa ja kosteassa ilmastossa, mutta aikaa lepoon on reilusti.

Viikonloppuretki tehdään paikalliseen rantalomakohteeseen, jossa nautitaan rentoutumalla ja uimalla meressä.


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä
Feedback
Vaikutat kiinnostuneelta hankkeistamme! Kertoisitko meille lisää?
Mielelläni!Ei juuri nyt, kiitos.