You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LUONTO & YMPÄRISTÖ KENIASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 24. kesäkuu 2018 - lauantai 07. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 15. heinäkuu 2018 - lauantai 28. heinäkuu 2018

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 23. kesäkuu 2019 - lauantai 06. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 14. heinäkuu 2019 - lauantai 27. heinäkuu 2019

Tämä ainutlaatuinen hanke antaa mahdollisuuden kokea Kenian henkeäsalpaavat maisemat ja villieläimistön ihan läheltä. Kigio Wildlife reserve, entinen karjatila ja nykyään suojasatama ja kasvualusta valtavan monipuoliselle villieläimistölle, tulevat olemaan kotina kahden viikon vapaaehtoisleiriläisille Keniassa.

Vapaaehtoiset asuvat yhteisasuntoloissa (tytöille ja pojille omansa), muiden vapaaehtoistemme kanssa. Asuntoloiden edustalla on yhteisalue, josta on upeat maisemat suojelualueelle.

Vapaaehtoistyö tässä hankkeessa on rankkaa, todella hauskaa ja erittäin mielenkiintoista. Saat ottaa osaa meneillään olevaan luonnonsuojelutyöhön, jossa jokainen päivä on erilainen ja työ vaihtelee. Yksi hankkeen tärkeimmistä tavoitteista on suojella ja seurata uhanalaista Rothschild kirahvia. Lisäksi osallistut vieraskasvilajien poistoon, teiden ja aitojen korjaukseen, maaperän eroosion estämiseen ja tiedonkeruuseen alueen eri eläin- ja lintulajeista.

Vapaaehtoiset työskentelevät aina yhdessä kokeneen luonnonsuojeluhenkilökuntamme kanssa, joilla on valtavasti tietoa alueen maantieteestä ja villieläimistöstä. He tartuttavat osaamistaan ja intoaan vapaaehtoisiin, joten tulet oppimaan paljon.

Viikonloppuna saat mahdollisuuden vierailla yhdessä Kenian kansallispuistoista.


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe klo 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä