You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LUONTO & YMPÄRISTÖ KAMBODZASSA

Tämä vapaaehtoistyöleiri ei ole saatavilla vuonna 2018, mutta voit osallistua upeisiin nuorten sukellus & meriensuojelu-vapaaehtoisleireillle Thaimaassa, Fidzillä ja Belizessä. Tutustu niihin!

Luonto & Ympäristö – hankkeeseemme Kambodzassa osallistuvat vapaaehtoiset matkaavat Koh Sdachin trooppiselle saarelle, jossa vapaaehtoisena sinusta tulee osa tätä pienen saaren yhteisöä, opit sukeltamaan ja osallistut luonnonsuojeluun ja yhteisöhankkeisiin.

Vapaaehtoiset suorittavat kansainvälisesti tunnustetun PADI Open Water kurssin, joka pätevöittää heidät sukeltamaan. Kurssin alussa, matalassa vedessä, opetelleen oikea hengitystekniikka, maskin puhdistus ja paineen tasaus. Tässä vaiheessa kurssia tutustutaan myös ns. ’buddy system’ yhteistyömalliin ja vedenalaiseen viittomakieleen.

Valmistuttuasi pääset mukaan siivous- ja keräys- sekä merihevosten etsimissukelluksiin. Osallistut myös rantojen siivouksessa. Vapaaehtoiset ovat mukana myös käytännön yhteisöhankkeessa, joka voi sisältää maaston raivaamista lasten leikkipuiston rakennusta varten, jätteenpolttouunin tai vesiviljelyaltaan rakennusta.

Viikonloppuretki tehdään Chi Phatille, jossa näet nautit kauniista luonnosta joen läpi meloen, pyöräilemällä ja patikoimalla vesiputouksille.


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe klo 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä