You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HAIDENSUOJELU FIDZILLÄ

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 07. heinäkuu 2019 - lauantai 20. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 21. heinäkuu 2019 - lauantai 03. elokuu 2019
  • sunnuntai 11. elokuu 2019 - lauantai 24. elokuu 2019

Kaipaatko jännitysta ja haluatko olla osana elintärkeää meriympäristönsuojeluhanketta? Tässä on tilaisuus uskomattomiin kokemuksiin!

Ensimmäisellä viikolla vapaaehtoiset suorittavat PADI Open Water Diver sertifikaatin (tai Advanced Open Water Diver-sertifikaatin, jos ensin mainittu on jo suoritettu). Toisen viikon aikana alkaa tapahtumaan ja vapaaehtoiset saavat omilta hai-asiantuntijoiltamme koulutuksen AWARE Shark Conservation Diver sertifikaattia varten ja pääsevät maailman kuulun Beqa Adventure Diversin haiden ruokkimissukellukselle! Beqa Adventure Divers on alan huippuja, jolla on 100% turvallisuustilastot. Tämän lisäksi vapaaehtoisleiriläiset saavat työskennellä haitutkijoidemme rinnalla osallistuen haiden tutkimussukelluksille ja nuorten haiden merkintäretkille.

WWF:n Global Shark Programme Manager, Ian Campbell on kuvannut hanketta sanoin: ’luultavasti tärkein haidensuojeluhanke maailmassa’.

Reissunsa aikana vapaaehtoiset vierailevat myös paikallisessa koulussa edistäen koulutus ja tiedotusohjelmaamme sekä uudelleen istuttavat mangrove metsiä, jotka ovat elintärkeitä merten ekosysteemien hyvinvoinnille ja ne toimivat mm. lastentarhoina vauvahaille ja muille lajeille. Lisäksi vapaaehtoiset saavat opetusta surffilautailussa. Hae mukaan heti, tämä hanke täyttyy hurjaa vauhtia!

Lue mitä Tanjalla on sanottavaa Hai-hankkeesta Fidzillä.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä