You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LUONTO & YMPÄRISTÖ BOTSWANASSA JA ETELÄ-AFRIKASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 24. kesäkuu 2018 - lauantai 07. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 15. heinäkuu 2018 - lauantai 28. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 12. elokuu 2018 - lauantai 25. elokuu 2018

Jo matkallasi Luonto & Ympäristö-hankkeemme tukikohtaan Eteläiseen Afrikkaan näet upeita erämaamaisemia. Lennät Polokwaneen, Etelä-Afrikan pohjoisosassa, jonka jälkeen matkustat autolla rajan yli Botswanan puolelle. Päämääräsi on Kwa Tuli – suuri luonnonsuojelualueemme.

Vapaaehtoiset asuvat suojelualueella, jossa on hyvä varustetaso vapaaehtoisasumista varten. Leirissä on suuret ja tilavat safariteltat, suihkut taivaan alla ja suuri ulkoilma-alue, grillipaikkoineen yhteiseen ajanviettoon.

Työ tässä hankkeessa on rankkaa, todella hauskaa ja valtavan mielenkiintoista. Vapaaehtoiset osallistuvat puiden käärimiseen, jolla suojellaan puita norsujen tuhoilta, vieraskasvilajien poistoon ja tieteellisen tiedon keräämiseen alueen linnuista ja norsuista.

Vapaaehtoiset työskentelevät aina ympäristönsuojeluhenkilökuntamme kanssa, joilla on paljon kokemusta kaikista tehtävistä, joihin vapaaehtoiset osallistuvat ja valtavasti tietoa alueen maantieteestä ja villieläimistöstä. He tartuttavat osaamistaan ja innostustaan osallistujiin, jotka oppivat paljon elämästä erämaassa.


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe klo 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä