You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LUONTO & YMPÄRISTÖ COSTA RICASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 25. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 26. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020

Oletko kiinnostunut luonnonsuojelusta ja lisäksi haluaisit työskennellä todella kauniissa maassa? Siinä tapauksessa tämä on sinun matkasi! Costa Rica on Keski-Amerikan vakaimpia ja kehittyneimpiä maita ja se tarjoaa täydellisen yhdistelmän vapaaehtoisille, jotka haluavat nähdä ja kokea Latinalaisen Amerikan.

Vapaaehtoiset työskentelevät luonnonsuojeluhankkeessa yhdessä kansallispuistoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Aikaisemmat leirimme ovat sijoittuneet Barra Honda ja Diria kansallispuistoihin; molemmat sijaitsevat noin kahden tunnin ajomatkan päässä Liberiasta.

Osallistujat viedään kattavalle tutustumiskäynnille puistoon. Vapaaehtoiset osallistuvat monipuolisesti erilaisiin käynnissä oleviin hankkeisiin puistossa ja työhön voi sisältyä esimerkiksi metsän uudelleen istuttamista, nisäkästutkimusta, perhos- ja lepakkotutkimusta, rakennusten huoltotöitä ja polkujen kunnostusta.

Vapaaehtoiset asuvat jaetuissa asuntoloissa puiston sisällä, jossa on myös yhteinen alue, jossa kaikki mm. syövät yhdessä.

Kaikki 2 Week Special - vapaaehtoiset pääsevät mukaan viikonloppuretkelle ulkoilmakohteeseen. Lähde mukaan kokemaan tämän suurenmoisen maan kauneus samalla, kun autat vapaaehtoishankkeessa. Pura Vida!


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä