You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LUONTO & YMPÄRISTÖ COSTA RICASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 01. heinäkuu 2018 - lauantai 14. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 15. heinäkuu 2018 - lauantai 28. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 05. elokuu 2018 - lauantai 18. elokuu 2018
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 04. elokuu 2018

Oletko kiinnostunut luonnonsuojelusta ja lisäksi haluaisit työskennellä todella kauniissa maassa? Siinä tapauksessa tämä on sinun matkasi! Costa Rica on Keski-Amerikan vakaimpia ja kehittyneimpiä maita ja se tarjoaa täydellisen yhdistelmän vapaaehtoisille, jotka haluavat nähdä ja kokea Latinalaisen Amerikan.

Vapaaehtoiset työskentelevät luonnonsuojeluhankkeessa yhdessä kansallispuistoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Aikaisemmat leirimme ovat sijoittuneet Barra Honda ja Diria kansallispuistoihin; molemmat sijaitsevat noin kahden tunnin ajomatkan päässä Liberiasta.

Osallistujat viedään kattavalle tutustumiskäynnille puistoon. Vapaaehtoiset osallistuvat monipuolisesti erilaisiin käynnissä oleviin hankkeisiin puistossa ja työhön voi sisältyä esimerkiksi metsän uudelleen istuttamista, nisäkästutkimusta, perhos- ja lepakkotutkimusta, rakennusten huoltotöitä ja polkujen kunnostusta.

Vapaaehtoiset asuvat jaetuissa asuntoloissa puiston sisällä, jossa on myös yhteinen alue, jossa kaikki mm. syövät yhdessä.

Kaikki 2 Week Special - vapaaehtoiset pääsevät mukaan viikonloppuretkelle ulkoilmakohteeseen. Lähde mukaan kokemaan tämän suurenmoisen maan kauneus samalla, kun autat vapaaehtoishankkeessa. Pura Vida!


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä