You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

SUKELLUS & MERIYMPÄRISTÖ -HANKE BELIZESSÄ

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 21. kesäkuu 2020 - lauantai 04. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 25. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 26. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020

Tämä hanke tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden tutustua merien suojeluun ja auttaa samalla paikallista yhteisöä. Ensimmäisinä päivinä osallistut avomerikelpoisuuden antavalle PADI-kurssille, jonka aikana opit matalassa vedessä harjoitellen hengityslaitteiden käytön veden alla, sukellusnaamion puhdistamisen ja paineentasauksen. Harjoittelet myös parisukeltamista ja vedenalaisten viittomien käyttöä.

Sukellusluvan saatuasi saat osallistua suojelutöihin paikallisen henkilökuntamme johtamana. Työskentelemme voittoa tavoittelemattoman järjestön rinnalla. Projects Abroadilla on paikallisen kaupungin kalastusjaoston tutkimuslupa, joka mahdollistaa työskentelyn kolmessa tärkeässä meripuistossa Belizen valliriutan alueella Placencian lähellä. Belizen valliriutta on UNESCOn maailmanperintökohde ja monien lajien, esimerkiksi valashain, tärkeä elinympäristö.

Kahden vapaaehtoisviikkosi aikana teet monenlaisia töitä. Näihin kuuluu muun muassa sukelluksia, joiden aikana puhdistetaan riuttaa ja merenpohjaa jätteistä, meriluonnon kartoitusta ja rantojen puhdistusta. Hankkeella on myös yhteisöä auttava tehtävä, joka sisältää ruumiillista työtä, esimerkiksi luokkahuoneiden maalaamista ja leikkikenttien kunnostamista.

Säästä riippuen vapaaehtoiset ja henkilökunta vierailevat ensimmäisenä viikonloppuna joko läheisellä saarella tai muinaisella mayojen rauniolla. Retki on hyvä tapa rentoutua, pitää yhdessä hauskaa ja tutustua vieraaseen maahan ja kulttuuriin.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä