You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LAKI & LIIKETALOUS KIINASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 25. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 26. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020
Talvi
2 viikkoa
  • sunnuntai 20. joulukuu 2020 - lauantai 02. tammikuu 2021

Tämä hanke tarjoaa ainutlaatuisen työharjoittelumahdollisuuden kaikille, jotka suunnittelevat uraa liiketalouden tai lain parissa ja ovat kiinnostuneita kiinalaisesta kulttuurista.

Hanke sijaitsee Chengdussa ja vapaaehtoiset pääsevät vierailulle lakiyrityksiin ja yritysten lakiosastoille. Kahden viikon hankkeen aikana vapaaehtoiset saavat laajan käsityksen lain harjoittamisesta Kiinassa, käsittäen kaupallisen- ja yrityslain koko kirjon. Osallistujat voivat viettää vapaaehtoisaikansa case tutkimusten ja dokumenttien korjauslukemisen parissa. Lisäksi vapaaehtoiset voivat keskittyä vertailemaan ulkomaisia ja Kiinan oikeusjärjestelmiä.

Tämän lisäksi vapaaehtoiset näkevät esitelmiä ja saavat tehtäviä monilta yrityksiltä, jotka antavat vieläkin syvemmän näkemyksen kansainväliseen kaupankäyntiin.

Viikonlopun vapaaehtoiset viettävät Chengdun kuuluisalla Pandojen rauhoitusalueella. Lisäksi vapaaehtoiset saavat mahdollisuuden kiivetä Qinhcheng vuorelle, vierailla Leshan Giant Buddhan luona tai viettää päivä tutkimassa mitä muita nähtävyyksiä Chengdulla on tarjolla.

Vapaaehtoiset asuvat joko yhteisasunnossa tai hostellissa.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä