You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LAKI & LIIKETALOUS KIINASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 21. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 29. heinäkuu 2018 - lauantai 11. elokuu 2018

Tämä hanke tarjoaa ainutlaatuisen työharjoittelumahdollisuuden kaikille, jotka suunnittelevat uraa liiketalouden tai lain parissa ja ovat kiinnostuneita kiinalaisesta kulttuurista.

Hanke sijaitsee Chengdussa ja vapaaehtoiset pääsevät vierailulle lakiyrityksiin ja yritysten lakiosastoille. Kahden viikon hankkeen aikana vapaaehtoiset saavat laajan käsityksen lain harjoittamisesta Kiinassa, käsittäen kaupallisen- ja yrityslain koko kirjon. Osallistujat voivat viettää vapaaehtoisaikansa case tutkimusten ja dokumenttien korjauslukemisen parissa. Lisäksi vapaaehtoiset voivat keskittyä vertailemaan ulkomaisia ja Kiinan oikeusjärjestelmiä.

Tämän lisäksi vapaaehtoiset näkevät esitelmiä ja saavat tehtäviä monilta yrityksiltä, jotka antavat vieläkin syvemmän näkemyksen kansainväliseen kaupankäyntiin.

Viikonlopun vapaaehtoiset viettävät Chengdun kuuluisalla Pandojen rauhoitusalueella. Lisäksi vapaaehtoiset saavat mahdollisuuden kiivetä Qinhcheng vuorelle, vierailla Leshan Giant Buddhan luona tai viettää päivä tutkimassa mitä muita nähtävyyksiä Chengdulla on tarjolla.

Vapaaehtoiset asuvat joko yhteisasunnossa tai hostellissa.


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä