You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LAKI & IHMISOIKEUDET ETELÄ-AFRIKASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 17. kesäkuu 2018 - lauantai 30. kesäkuu 2018
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 21. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 29. heinäkuu 2018 - lauantai 11. elokuu 2018

Oletko nuori, intohimoinen ihmisoikeuksien puolustaja ja haaveilet urasta alalla, niin tämä vapaaehtoisleiri Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa on juuri sinulle. Vapaaehtoiset asuvat paikallisessa isäntäperheessä ja saavat nauttia monenlaisista uusista kokemuksista, oppia Kapkaupungin historiasta ja kulttuurista ja Etelä-Afrikasta yleisesti. Vapaaehtoiset työskentelevät köyhiltä alueilta tulevien ihmisten kanssa ja saavat ensikäden kokemusta ihmisten ongelmista, liittyen köyhyyteen, rikollisuuteen ja rodullisiin esteisiin, jotka täytyy ylittää.

Näillä alueilla vieraillessasi saat myös mahdollisuuden tavata paikallisia sankareita, jotka ovat päässeet ongelmiensa yli ja auttavat nyt muita; he ovat perustaneet turvataloja pahoinpidellyille naisille ja lapsille, varhaiskasvatuskeskuksia tai he auttavat ihmisiä kehittämään taitoja, jotka mahdollistavat elannon ansaitsemisen.

Tapaamasi ihmiset antavat sinulle käsityksen jatkuvien sosiaalisten ongelmien laajuudesta ja siitä kuinka nämä ongelmat on parasta kohdata kentällä; ihmisoikeustyön perusolemus! Tapaat myös ammattilaisia, jotka työskentelevät eri aloilla ja antavat sinulle tarkemman käsityksen heidän kohtaamistaan hankaluuksista heidän yrittäessään parantaa ihmisoikeuksiin liittyvän avun perille pääsyä ja saavuttamista.

Vapaaehtoisilla on myös aikaa rentoutua ja nauttia Kapkaupungin ja sen ympäristön uskomattoman kauniista maisemista; oli se sitten kaupunkimaisema Pöytävuoren päältä, pingviinit Boulders Beachilla tai legendaarinen Garden Route, nämä kaksi viikkoa tulevat olemaan elämäsi ikimuistoisimmat!


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä