You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

IHMISOIKEUDET & ESPANJAN KIELIKURSSI ARGENTIINASSA

Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 10. kesäkuu 2018 - lauantai 07. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 15. heinäkuu 2018 - lauantai 11. elokuu 2018
Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 24. kesäkuu 2018 - lauantai 07. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 15. heinäkuu 2018 - lauantai 28. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 29. heinäkuu 2018 - lauantai 11. elokuu 2018

Jos olet intohimoinen ihmisoikeuksien puolustaja, kiinnostunut oppimaan espanjaa ja suunnittelet uraa ihmisoikeuksien tai lain parissa, niin tämä hanke on täydellinen sinulle!

Opit Argentiinan historiasta ja kulttuurista ja osallistut ihmisoikeusasioihin ruohonjuuritasolla paikallisten sosiaalityöntekijöiden ja lakimiehemme ohjauksessa. Työskentelemällä köyhien yhteisöjen ihmisten kanssa Cordobassa saat ensikäden ymmärrystä heidän päivittäisestä elämästään ja hankaluuksistaan liittyen köyhyyteen, rikollisuuteen ja muukalaisvihamielisyyteen, joiden voittamiseksi täytyy tehdä työtä.

Vapaaehtoiset auttavat työskentelyssä ja oppivat kuinka ihmisoikeusloukkausten uhreja tai ihmisiä, jotka asuvat riskialttiissa yhteisöissä tuetaan. Tehtävät voivat sisältää vähäosaisten lasten sosiaalisen tasa-arvon koulutusta, työskentelyä hankkeessa, jossa edustetaan kodittomia, nuorten vankien koulutusta heidän perusoikeuksistaan ja ihmisoikeustapauksien tutkimusta. Vapaaehtoiset osallistuvat myös päivittäisille espanjan tunneille ja asuvat isäntäperheissä Cordobassa.

Viikonloppuna vapaaehtoiset tavallisesti vierailevat perinteisissä kylissä vuoristossa. Voi olla mahdollista päästä myös vierailulle kuuluisan argentiinalaisen sosialistisen vallankumouksellisen Che Guevaran kotitaloon.

Vapaaehtoiset, jotka osallistuvat 4 viikon vapaaehtoisleiriin, pääsevät osallistumaan kampanjaan, johon kuuluu työskentelyä paikallisissa yhteisöissä ja vierailu La Perlan pidätyskeskuksessa. Voit myös päästä viikonloppuna käymään Dinosaurio- ja La Cumbrecita -ostoskeskuksissa. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä