You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LÄÄKETIEDE PERUSSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 07. heinäkuu 2019 - lauantai 20. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 21. heinäkuu 2019 - lauantai 03. elokuu 2019
  • sunnuntai 11. elokuu 2019 - lauantai 24. elokuu 2019
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 07. heinäkuu 2019 - lauantai 03. elokuu 2019

Tämä vapaaehtoisleiri tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata läheltä lääkärin ammattia kehitysmaassa. Projects Abroad työskentelee sekä yksityisissä, että julkisissa sairaaloissa, mikä mahdollistaa, että vapaaehtoiset pääsevät seuraamaan lääkäreiden työtä monipuolisesti eri osastoilla ja tutustumisen erilaisiin hoitomenetelmiin.

Vapaaehtoisleiriläiset jakava aikansa erilaisten toimenpiteiden seuraamisen ja lääketieteen työpajojen välillä. Vapaaehtoisaikanasi Projects Abroadin kanssa Perussa opit paljon paikallisista terveysongelmista ja hoitomenetelmistä. Vapaaehtoiset seuraavat paikallisia lääkäreitä ja heillä on mahdollisuus kysyä lääkäreiltä erilaisista potilastapauksista. Hankkeeseen sisältyy muutamia espanjan tunteja, joiden aikana vapaaehtoisille opetetaan hyödyllisiä lääketieteen sanoja, joista on hyötyä sairaaloissa erilaisia potilastapauksia seuratessa.

Vapaaehtoisleirin aikana vapaaehtoiset osallistuvat myös lääketieteen hankkeeseen tarjoten terveydenhoitoa tai terveyskasvatusta paikallisille yhteisöille, joilla muutoin olisi vaikeuksia päästä hoitoon.

Vapaaehtoisleirimme sijoittuvat Pyhän laakson alueelle, jossa osallistujat asuvat paikallisissa isäntäperheissä.

Viikonloppuna vapaaehtoiset viedään vierailulle kuuluisalle, henkeäsalpaavalle Machu Picchulle ja kokemaan vilkkaiden ja värikkäiden markkinoiden tunnelma, joita löytyy ympäri Pyhää laaksoa. 

Vapaaehtoisille, jotka ovat Perussa neljä viikkoa, järjestetään myös toinen mielenkiintoinen viikonloppuretki. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä