You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LÄÄKETIEDE MONGOLIASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 23. kesäkuu 2019 - lauantai 06. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 21. heinäkuu 2019 - lauantai 03. elokuu 2019
  • sunnuntai 11. elokuu 2019 - lauantai 24. elokuu 2019

Jos haaveilet ammatista lääketieteen parissa, niin tämä vapaaehtoisleiri tarjoaa loistavan mahdollisuuden lisätä tietoasi ja saada käytännön kokemusta. Vapaaehtoistyössä viipymäsi aika tulee olemaan hyödyksi lääketieteen opinnoissasi tai jopa auttaa saamaan opiskelupaikan yliopistosta.

Vapaaehtoiset työskentelevät useissa Ulanbatorin johtavista sairaaloista ammattilaisen ohjauksessa. Saavuttuasi Ulanbatoriin henkilökuntamme järjestää perehdytyksen, jossa käydään läpi lääketieteen perustaitoja ja mongolialaisten ajatusmaailmaa ja elämänasennetta. Kotiin palatessasi olet saanut kokea mitä lääketiede pitää sisällään maailman kaukaisimmassa pääkaupungissa ja olet saavuttanut hyödyllisen käsityksen terveydenhoidosta syrjäisessä yhteisössä. Vapaehtoiset asuvat joko paikallisen isäntäperheen luona tai vierasmajassa.

Vapaaehtoisleirin aikana viemme teidät Terelj kansallispuistoon, jossa on mahdollista päästä ratsastamaan kameleilla ja nähdä villihevosia. Maisemat ovat mahtavia! Pääset myös kokemaan aidot, perinteiset mongolialaiset grillijuhlat, joka on loistava tilaisuus seurusteluun toisten vapaaehtoisten ja paikallisen henkilökuntamme kanssa.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä