You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LÄÄKETIEDE MONGOLIASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 28. kesäkuu 2020 - lauantai 11. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 19. heinäkuu 2020 - lauantai 01. elokuu 2020
  • sunnuntai 09. elokuu 2020 - lauantai 22. elokuu 2020

Jos haaveilet ammatista lääketieteen parissa, niin tämä vapaaehtoisleiri tarjoaa loistavan mahdollisuuden lisätä tietoasi ja saada käytännön kokemusta. Vapaaehtoistyössä viipymäsi aika tulee olemaan hyödyksi lääketieteen opinnoissasi tai jopa auttaa saamaan opiskelupaikan yliopistosta.

Vapaaehtoiset työskentelevät useissa Ulanbatorin johtavista sairaaloista ammattilaisen ohjauksessa. Saavuttuasi Ulanbatoriin henkilökuntamme järjestää perehdytyksen, jossa käydään läpi lääketieteen perustaitoja ja mongolialaisten ajatusmaailmaa ja elämänasennetta. Kotiin palatessasi olet saanut kokea mitä lääketiede pitää sisällään maailman kaukaisimmassa pääkaupungissa ja olet saavuttanut hyödyllisen käsityksen terveydenhoidosta syrjäisessä yhteisössä. Vapaehtoiset asuvat joko paikallisen isäntäperheen luona tai vierasmajassa.

Vapaaehtoisleirin aikana viemme teidät Terelj kansallispuistoon, jossa on mahdollista päästä ratsastamaan kameleilla ja nähdä villihevosia. Maisemat ovat mahtavia! Pääset myös kokemaan aidot, perinteiset mongolialaiset grillijuhlat, joka on loistava tilaisuus seurusteluun toisten vapaaehtoisten ja paikallisen henkilökuntamme kanssa.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä