You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

KANSANTERVEYS TANSANIASSA

Kansanterveyshanke Tansaniassa on ainutlaatuinen hanke, joka sijoittuu Arushan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Vapaaehtoisleirillä keskitytään terveyskampanjoinnin tärkeyteen syrjäisemmillä alueilla ja näkökulman antamiseen vapaaehtoisille siitä, kuinka rajoitetusti osalle väestöstä terveydenhoidon palvelut ovat saatavilla johtuen heidän sijainnistaan ja elämäntavoistaan.

Suurin osa vapaaehtoisten ajasta kuluu terveydenhoidon palvelujen tarjoamiseen yhteisössä ja opetukselliseen kampanjointiin terveyden edistämiseksi. Vapaaehtoiset työskentelevät paikallisten lääkäreiden ja sairaanhoitajien rinnalla tarjoten apua mahdollisimman monille ihmisille. Työ Tansaniassa on monipuolista; vapaaehtoiset saattavat esimerkiksi työskennellä hoitamassa syrjäisen Maasai-heimon jäseniä tai kouluttamassa lapsia hygienian tärkeydestä. Monille paikallisille Maasaille on hyvin hankalaa päästä terveydenhoitoon ja Projects Abroadin ilmaiset terveysklinikan palvelut ovat elintärkeitä tarvittavan hoidon tarjoamisen kannalta.

Vapaaehtoiset osallistuvat terveystarkastusten suorittamiseen, opetuksellisten kampanjoiden tekemiseen ja paikallisen lääkärin seuraamiseen ja avustamiseen potilaiden diagnosoinnissa aina kun mahdollista.

Arushassa vapaaehtoisena olevat asuvat paikallisen isäntäperheen luona tai yhteismajoituksessa vapaaehtoisten määrästä riippuen. Viikonloppuna saat mahdollisuuden kokea yhden Tansanian kansallispuiston henkeäsalpaavat maisemat.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä