You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

KANSANTERVEYSHANKE JAMAIKALLA

Vapaaehtoistyö kansanterveyshankkeessa Mandevillessä, Jamaikalla, on haastava ja jännittävä kokemus. Tähän vapaaehtoisleiriin osallistumalla saat paljon hyödyllistä työkokemusta työskennellessäsi maan taitavimpiin ja inspiroivimpiin kuuluvan terveydenhoitohenkilökunnan rinnalla.

Suurin osa vapaaehtoisista kokevat paikalliset sairaalat ja terveyskeskukset hyväntasoisiksi; Jamaika olikin ensimmäisten maiden joukossa perustamassa kansallista terveydenhuoltoa. Tästä huolimatta, törmäät luultavasti useisiin sairauksiin, jotka ovat harvinaisempia Euroopassa.

Kahden viikon vapaaehtoisleiriläiset osallistuvat sairaanhoitajien tai lääkärien järjestämiin lääketieteellisiin työpajoihin, suorittavat ensiapukurssin ja osallistuvat moniin terveyskampanjoihin paikallisissa yhteisöissä. Pääset myös auttamaan yhteisön terveyskeskuksessa ja vierailemaan Mandevillen sairaalassa. Työpajoissa opit ensiavusta sekä perusterveydenhuollosta, kuten pituuden, painon, verenpaineen ja verensokerin mittaamisesta. Pääset käyttämään näitä työpajoissa oppimiasi käytännönläheisiä taitoja kun työskentelet paikallisen terveydenhoitohenkilökunnan rinnalla ja autat heitä terveysvalituksessa ja terveystarkastuksien järjestämisessä alueilla, joissa monilla voi olla hankalaa päästä terveydenhoitoon.

Viikonloppuna lähdet retkelle yhteen saaren kuuluisimmista rannoista tai luolista. Asut paikallisen isäntäperheen kanssa ja pääset osalliseksi rikasta musiikki-, tanssi- ja ruokakulttuuria, joista Jamaika on tunnettu.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä