You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LÄÄKETIEDE & ESPANJAN KIELIKURSSI ARGENTIINASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 23. kesäkuu 2019 - lauantai 06. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 14. heinäkuu 2019 - lauantai 27. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 28. heinäkuu 2019 - lauantai 10. elokuu 2019
  • sunnuntai 11. elokuu 2019 - lauantai 24. elokuu 2019
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 14. heinäkuu 2019 - lauantai 10. elokuu 2019

Tässä hankkeessa yhdistyvät intensiiviset espanjan kieliopinnot ja ainutlaatuinen mahdollisuus havainnoida lähietäisyydeltä, mitä lääketieteen ammatti pitää sisällään. Argentiina on monin tavoin Euroopan kaltainen ja sairaaloissa käytettävät nykyaikaiset menetelmien seuraaminen on hyödyllistä kaikille, jotka suunnittelevat lääketieteen opintoja tulevaisuudessa.

Vapaaehtoiset asuvat paikallisen isäntäperheen luona ja osallistuvat päivittäin kahden tunnin pituisille espanjantunneille. Tunnit ovat interaktiivisia ja opettaja tarjoaa jatkuvaa tukea ja kannustusta. Oppitunteihin sisältyy lääketieteen sanastoa, joka helpottaa kommunikointia sairaalassa, mutta myös päivittäisessä elämässä Cordobassa paikallisten kanssa keskustellessasi. Opetus räätälöidään jokaisen osallistujan tasoa vastaavaksi, joten ne sopivat kaikille.

Kahden viikon aikana sairaalassa saat mahdollisuuden nähdä lääketieteen ammatin kaikki puolet. Vierailet sairaalan monilla eri osastoilla, pääset seuraamaan toimenpiteitä, vierailemaan synnytysosastolla ja avustamaan osastokierroksilla. On myös mahdollista osallistua lääketieteen luennoille.

Viikonloppuna vapaaehtoiset tavallisesti vierailevat perinteisissä vuoristokylissä. Saatat myös päästä tutustumaan kuuluisan argentiinalaisen, sosialistisen vallankumouksellisen, Che Guevaran kotitaloon.

Vapaaehtoisille, jotka ovat Argentiinassa neljä viikkoa, järjestetään muuta mielenkiintoista tekemistä toisena viikonloppuna.  


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä