You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & YHTEISÖ SRI LANKASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 10. kesäkuu 2018 - lauantai 23. kesäkuu 2018
  • sunnuntai 24. kesäkuu 2018 - lauantai 07. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 15. heinäkuu 2018 - lauantai 28. heinäkuu 2018
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 01. heinäkuu 2018 - lauantai 28. heinäkuu 2018

Vapaaehtoisleirillä, joka sijoittuu useisiin pikkukaupunkeihin Sri Lankan luoteisrannikolla, vapaaehtoiset työskentelevät hoiva- ja päiväkodeissa. Työ on todella monipuolista, mutta kaikissa eri tehtävissä vaaditaan halua työskennellä lasten hyväksi.

Työ voi sisältää lapsille aakkosten opettamista, taide- ja käsityöaktiviteettien sekä liikunnan ohjaamista tai henkilökohtaisia lukuharjoituksia lasten kanssa.

Kahden viikon leirin aikana vapaaehtoiset osallistuvat myös käytännön työhön, kuten luokkahuoneen maalaamisen ja sisustamiseen. Sekä lapset, että henkilökunta kohteessa arvostavat valtavasti tätä työtä, joka tuo rakennuksen käyttäjille iloa pitkäksi aikaa.

Vapaaehtoiset asuvat paikallisessa isäntäperheessä, joka antaa mahdollisuuden tutustua syvällisesti Sri Lankan elämäntapaan.

Viikonloppuna paikallinen henkilökuntamme vie vapaaehtoiset palmurannalle, joista Sri Lanka on kuuluisa tai retkelle yhteen kiehtovista muinaisista kaupungeista.

Vapaaehtoiset, jotka haluavat osallistua pidemmälle 4 viikon leirille, pääsevät auttamaan vieläkin enemmän lasten hoidossa ja opettamissa sekä oppimaan paikallisesta kulttuurista. 4 viikon leiriläisille on myös järjestetty ylimääräistä ohjelmaa viikonlopulle, kuten retki Gallen kaupunkiin, hollantilaisten linnoitukseen ja Unuwatunan rannalle sekä paikallisille markkinoille ja katsomaan tanssiesitystä. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe klo 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä