You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & YHTEISÖ -HANKE MONGOLIASSA

Tämä vapaaehtoisleiri on loistava mahdollisuus tehdä jotain erilaista kesällä ja sinun avullasi on positiivinen vaikutus paikallisessa yhteisössä. Kahden viikon ajan työskentelet saman ikäisten nuorten vapaaehtoisten kanssa paikallisten mongolialaisten lasten parissa Ulaanbaatarin kaupungissa.

Hankekohteet kärsivät usein henkilökuntapulasta ja rajallisista resursseista, joten vapaaehtoisena tarjoat kaivatun parin auttavia käsiä paikalliselle henkilökunnalle, jotka ovat usein liian kiireisiä voidakseen antaa kaikille lapsille heidän tarvitsemaansa henkilökohtaista huomiota. Työhösi kuuluu erilaisten aktiviteettien, kuten yksinkertaisten englannin tuntien, pelien ja leikkien ohjaaminen lasten ja nuorten parissa. Pääset myös auttamaan nuorempien lasten hoitamisessa.

Viikonloppuna vierailet Tareljin luonnonpuistossa, jossa pääset näkemään villejä hevosia ja ratsastamaan kamelilla. Pääset myös osallistumaan perinteiseen mongolialaiseen illalliseen, jossa grillataan ja joka on loistava mahdollisuus viettää aikaa muiden vapaaehtoisten ja paikallisten työntekijöiden kanssa.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä